folder Tahribat.com Forumları
linefolder Linux ve Diğer İşletim Sistemleri
linefolder Linux Seven Mürit Kardeşlerim Bende Linux İstirem



Linux Seven Mürit Kardeşlerim Bende Linux İstirem

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Temmuz/2005
    Erkek
    Bu linux'a laf atanlara söylüyorum. Ulan 145$ işletim sistemine, 250$ ofis programına, 700$ macromedia flash'a, 599$ photosop'a, 105$ kaspersky'e toplam ~1799$ ödediniz mi programlara ? Tamamen lisanslı kullanın bu ücretin daha fazlasını ödeyeceksiniz. O zaman gelin deyin ki, linux neymiş topunun a.q windows rulez, ben parasını ödüyorum, m$'in o kadar kıçını yaladım kullanmak hakkım, anti-virüslerle, spylarla memnunum 512'ramin sadece 100Mb kısmını kullanmaktan memnunum. Ha bu parayı ödüyor musunuz ? Hayır! Konuşmaya hakkınız var mı ? Yok!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Eylül/2005
    Erkek
    şimdi zumsuk sen işletim sistemi nedir çok fazla kavrıyamamışsın anlaşılan nasıl windowsta linuxta aynı makineye kurulmaz neden yasak mı ben belki manyagım evimdeki tüm pcleri active directory groubuna alıcam sonra linuxu kasıp bu grouba eklicem(eklenmiyor demeyin ekleniyor) sonra onu DNS server yapıcam belki linuxu firewall yapıcam macoslada 3d grafik tasarlıcam.....Windows embeded sistemleri boktan embeded için onumu kullanıcam yada Real-Time uygulamalar için....oyun oynıcam linuxta APİ uyumlulugunu mu kasıcam her işletim sisteminin yeri ayrıdır gözümde.... haaaa birde linuxta keylogger felan var demişsinde merak ettim o zaman aralarında bell gibi oracle google gibi büyük firmalar tehlike altında öyle mi microsoft böyle birşey olsa piyasaya çıkarmazmı sanıyorsun

    Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek
    Mesaj a4tech tarafindan 27 Haziran 2006 (Salı) tarihinde yazildi.
    Bu linux"a laf atanlara söylüyorum. Ulan 145$ işletim sistemine, 250$ ofis programına, 700$ macromedia flash"a, 599$ photosop"a, 105$ kaspersky"e toplam ~1799$ ödediniz mi programlara ? Tamamen lisanslı kullanın bu ücretin daha fazlasını ödeyeceksiniz. O zaman gelin deyin ki, linux neymiş topunun a.q windows rulez, ben parasını ödüyorum, m$"in o kadar kıçını yaladım kullanmak hakkım, anti-virüslerle, spylarla memnunum 512"ramin sadece 100Mb kısmını kullanmaktan memnunum. Ha bu parayı ödüyor musunuz ? Hayır! Konuşmaya hakkınız var mı ? Yok!


    hocam sende felsefeyi kapmışın :D

    bende ondan geçiyom linux a ama baya int olmucak amuğa koyiim :D
    oyunlarımı herşeyimi indirdim :P
    download ın amuğa kodum :)

    punto cero
Toplam Hit: 5512 Toplam Mesaj: 24