Lisans Tamamlamada Tavsiye Edilecekler
-
ön lisans bilgisayar programcılıgı mezunu olaraktan
bu sene acıktan dgs hakkımı kullanacagım
alternatıf bolumler kafamı karıstırdı ılerıye donuk ve tavsıye edecegınız bolumleri yazarsanız sevinirım
İKTİSAT
MALİYE
KAMU YÖNETİMİ
ÇALIŞMA EKO. VE END. İLİŞKİLERİ
İŞLETMEModS:Konuları doğru yerlere açalım
-
Bu lisans bölümlerinden hangisinde çalışmak istiosun yada böyle bi planın varmı ?
özel sektör veya bankacılık mı düşünüosun ?
yoksa askere gitmemek için mi?
-
acıkcası o kararı vermıs degılım,ama ismi gecerli ve kolay bır bölüm olması tercihimi kuvvetlendırecek.
mesela iktisat,kamu,işletme arasında kaldım
hangısının iş kapısı ve hayatta sundugu olanaklar daha fazla bunun hakkında hıc bır fıkrım yok
-
bende işletme okuyorum diğerlerine göre daha kolay ..iktisatta matematik zor biraz.. kamu yönetimi hakkın da bilgim yok.
-
evet o duyumu aldım işletme biraz agır basıyor dıgerlerıne nazaran kamuda zormus sanırım
-
öncelikle mezun olduğun bölümden aöf dgs ile sınavsız geçiş yapabileceğin bölümler sınırlı:
BİLGİSAYAR PROGRAMLAMA İKTİSAT - İŞLETME bununla birlikte 3. sınıfa geçmeden önce 4 dersten 1 sene hazırlık(intibak) yılı okuyacaksın.
-
Bence uzaktan öğretim bilgisayar mühendisliği ya da bilgisayar ile ilgili bir bölümü tercih et.
-
Bende önlisans okuyorum sınavsız geçiş yapmak istiyorum mürit gibi , seçebileceğim bölümleri nerden göreblirim ?
-
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------
Bende önlisans okuyorum sınavsız geçiş yapmak istiyorum mürit gibi , seçebileceğim bölümleri nerden göreblirim ?
-----------------------------Hazırlık(İntibak) Programına Dahil Olmadan
http://www.anadolu.edu.tr/aos/yonetmelikler/myo_01.aspx
Hazırlık(İntibak) Programı İle Kayıt
-
madem bilgisayar programcılıgını mühendislige cevirmeyecektin hocam, neden okudun ki. :)
yurtdısında mühendislik tamamlama olaylarını arastırmanı tavsiye ederim.
-
Yaz iktisadı geç abi...