Lise Alan Değişimi
-
müridler .. ben 10. sınıfı dil bölümü olarak bitirdim . | kendi isteğimle değil sistem attı :D | şimdi ben bölümümü değiştirmek istiyorum.. 11. sınıfı hanqi alanda okumalıyım .. ben ders çalışan biri değilim .. :D | koca qün pc başında zaman geçirenlerdenim . | o yüzden Sözel bölümüne qitmeyi düşünüyorum . Tabiki meslek açısından yetersiz bir bölüm ama diğer alanlarda zor qeliyor . 9. sınıfı okurken derdim tasam yoktu Lise bitsin yeter diodum . Ama işlerin bu durumda değişeceğini bilmeden . :D hanqi bölümde kolay olarak Liseyi bitirebilirim . Tabi bu durumda Üniversitede aklıma yatıyor . Kararsızım . :S
örneğin : ben Sözel bölümünden mezun oldum diyelim . ÖSS qirdim iyi bir puan'ım var . Bu durumda TM - FEN bölümlerinden bir meslek seçebilirmiyim .
seçersem benim puanıma etkisi ne derece fark eder . | yorumlarınız için teşekkür ederim |
-
Ben ea bitirdim ama şu sınav sisteminde ea veya sözele giden adamın aklı yoktur.
Sayısal oku yapsanda yapamasanda sayısal.
-
Tm seç hem zorlanmazsın hemde meslek olarak iyi bölümler var
-
Secebilirsin, secersen 15le carpilmzda 12'yle carpilir. Oda pek bisi ifade etmiyor.
Benim aklim olsaydi dili secerdim cunku ingilizceyi cok seviyorum :D
Sayisal olarak bitirdim ama zordu be haci :B
Sozelin kolay oldugunu zannetmiyorum cunku full ezber gircek o zamanda.
Bence gir esit agirliga hepsinden esit ne guzel mis :D
-
LordVader bunu yazdı:
-----------------------------
Secebilirsin, secersen 15le carpilmzda 12'yle carpilir. Oda pek bisi ifade etmiyor.
Benim aklim olsaydi dili secerdim cunku ingilizceyi cok seviyorum :D
Sayisal olarak bitirdim ama zordu be haci :B
Sozelin kolay oldugunu zannetmiyorum cunku full ezber gircek o zamanda.
Bence gir esit agirliga hepsinden esit ne guzel mis :D
-----------------------------Secebilirsin, secersen 15le carpilmzda 12'yle carpilir. Oda pek bisi ifade etmiyor.
Aşırı derece bir puan farkı olmasa iyi olur yani .
Dil mi aman aman Allah korusun hacı . :D haftada 12 ders görüyordum . Günde 4 ders aynı hoca qirince çıldırıyorum :D
Sayısal Zorrr :S
EA düşüneceğim.. :D
saolasın yorumların için ..
-
lisede yapamam sayısal deyip sözel istiyosun peki üniversitede nasıl yapacaksın sayısalı? :) bilgisayarın karsından kaldır popunu ders çalişmaya yönel o zaman sayısala girersin ;)
-
Sana en iyi sosyal bölümü gider.Üni de de tarih falan okursun tamam öle pc başında sabahlayıp tm veya sayısal zor azcık hele sayısal imkansız gibib bişey
-
her gün aynı hocayı görmekten bıkacaksan dilde devam etme kendimden biliyorum bitirene kadar gebermiştim.son 2 senemi uyuyarak geçirdim, mezun olduk mu olduk üniye yerleştik mi yerleştik ama pek güzel lise anılarım olmadı.
şimdi katsayı sistemi değişti o nedenle lisede dil alanı okumak çok da mantıklı değil, dilden tercih yapacaksan da iş dershanede bitiyo zaten. -
mesleğe geç geçebiliosan vakit kaybetme
-
By_AnymosRE bunu yazdı:
-----------------------------
Aşırı derece bir puan farkı olmasa iyi olur yani .
Dil mi aman aman Allah korusun hacı . :D haftada 12 ders görüyordum . Günde 4 ders aynı hoca qirince çıldırıyorum :D
Sayısal Zorrr :S
EA düşüneceğim.. :D
saolasın yorumların için ..
-----------------------------Lise4'te ingce 4 saate dusunce cok uzulmustum bende :D
Keske haftada 7*5 saat ingilizce gorseymisim cok isterdim haci bende :D
Aslinda ben esit agirlik onerdim ama eanin saydan tek farki fen yerine edebiyat olmasi. Yani mat. yine ayni mat. Zorlar. Sozele gec derim o zaman mat'in iyi degilse. Kopyayla falan halledersin ezberleri, benim lisede kopyasiz sinavim yoktu ne bicim isti yaw :D
Tabii oss'de cekemedik orasi ayri :B
Ama onunda fazla bolumu yok. Artis gorunumluysen iyi para kirarsin aslinda :D
Gerci sozelde fen mat hic bisiy gormeyecegin icin ossde hem cok zorlanican, gecsen bile unide daha cok zorlanican.
Esit agirlik tavsiye etmistim bu postumda sozel daha iyi olabilir diyodum ama postu bitirirken galiba ilerisi icin tekrar ea onericem :D
bi garip oldu :|
-
pc başında durarak kesinlikle mezun olamazsın çok ezber isteyen bi alan.
sayısal derim