Lisp Hakında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ran
    ran's avatar
    Erkek
    arkadaşlar lisp duymuşsunuzdur. Programlama altında yeni bir bölüm açılsa lisp için iyi olurdu. lisp hakkında iç denecek kadar bilgimiz var. yeni bir kitap alıp okudum ismi "zeka üzerine" yazarın öngörüsüne göre bir 10 yıl sonra yapay zeka programcılığına büyük şirketler önem gösterecekler ve büyük ilerlemeler kaydedilecek yapay zeka yazılımlarında. düşünen makinalar ..

Bilmem kaçıncı galaksiden gelen gama ışınlarına maruz kalmak için Pipimizi açıkta tutup UFO konmasını bekledik
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAGRI
    CAGRI's avatar
    Erkek
    lisp in bi acılımı falan var mı? aldıgın kitabın adını yazar mısın? ilgimi cekti (:

en cok nick dei$tiren mürid
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ran
    ran's avatar
    Erkek
    dayofdeath tabiki kitabın adı "zeka üzerine" yazar jeff hawkıns .fiyatı 16 ytl. insanlar gibi zeki olan makinak nasıl yaparız, diyor ve konuya giriyor. güzel kitap al mutlaka oku. dayofdeath lisp c gibi bir yazılım dili.yapay zeka üzerine programlar yazılıyor.

Bilmem kaçıncı galaksiden gelen gama ışınlarına maruz kalmak için Pipimizi açıkta tutup UFO konmasını bekledik
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek
    hiç lisp bilen adama rastlamadım :D bende hep merak etmişimdir

sırıtma la.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ran
    ran's avatar
    Erkek
    logon Aynştayn ve sana bir soru?cevabı Aynştayn buldu hız artıkça neden zaman yavaşlar?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ran
    ran's avatar
    Erkek
    keşke anlasaydım D:

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    bilim yapayım derken saçmalamış amk.hızın arttıkça birim zamnada aldığın yol artar e o durumda da toplam zaman azalır.umarım doğru anladım soruyu
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ran
    ran's avatar
    Erkek
    AntiOksidan bilemedin ,düşün biraz daha ???????????nedir acep

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

lisp recursive düşünmenizi sağlayan bir dil yapay zeka alanında da kullanilir. 40 yıllık bir dildir. Bircok dili etkilemiştir. Ozellikle programlamaya yeni girecek algoritma yapılarını oğrenecek kişilere tavsiye edebilirim. store.yahoo.com un ilk hali olan viaweb.com lisp ile yazılmıştı.

http://www.paulgraham.com/ 

ftw
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAGRI
    CAGRI's avatar
    Erkek

http://tr.wikipedia.org/wiki/Lisp

yapay zeka olayı ilgimi cekti de dil cok eski duruyo.. :S 

en cok nick dei$tiren mürid
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Diffstorm
    Diffstorm's avatar
    Erkek

Konu bayağı bi eski fakat tekrardan bir açim dedim konuyu. 4 sınıfta görüceğimiz bir ders bu artificial intelligence konuyla ilgilenen var ise bu Lisp'i anlama ve kavrama platformu oluşturmak isterim.

Toplam Hit: 1466 Toplam Mesaj: 11