Lost Sezon 4 - Mp4 Video (Her Bölüm 150 Mb) Kota Dostu
-
-
bu dizi filmin dvd'sini nerden bulabiliriz acaba? bilen var mı? istanbul anadolu yakasında veya izmit'te bir yer bildiğiniz var mı? korsan falan (:
-
film kiralayan satan birçok yerde var son zamanlarda çok tutulduğu için rahatlıkla bulursun gibi ama boşver izleme zaman kaybı yaw :) iice saçmalıyolar bazen sürekli gizem artıyor sonuç yok
-
kalleş telekom sınırsıza geçirseydi indirirdim :(
+repgüzel paylaşım :)
-
eray bunu yazdı:
-----------------------------
film kiralayan satan birçok yerde var son zamanlarda çok tutulduğu için rahatlıkla bulursun gibi ama boşver izleme zaman kaybı yaw :) iice saçmalıyolar bazen sürekli gizem artıyor sonuç yok
-----------------------------öyle deme be (: adamlar yapmış yani... Su dünyada zaten bir prison break bir de Lost (: tüm zamanların en iyileri :)
ancak ben korsan falan arıyorum malum ucuz oluyor ((:
-
ben artık buradan izleyecem.adamlar aşmış ertesi gün yayınlıyolar
sadece bu değil bütün diziler mevut
-
HaRuKa bunu yazdı:
-----------------------------eray bunu yazdı:
-----------------------------öyle deme be (: adamlar yapmış yani... Su dünyada zaten bir prison break bir de Lost (: tüm zamanların en iyileri :)
ancak ben korsan falan arıyorum malum ucuz oluyor ((:
ya bende onu diorum işte kopyasını satıolar dvd ye çekip orjinal almıcanki :) -
birader bölümlerin türkce altyazisi yok 1 bölüm indirdim ama ingiliz degilim.. annnaaaamiiiyoommmm...
-
JaCKaL bunu yazdı:
-----------------------------birader bölümlerin türkce altyazisi yok 1 bölüm indirdim ama ingiliz degilim.. annnaaaamiiiyoommmm...
www.divxplanet.com :) -
10. Bölümden sonra diziyi koyan eleman sapıttı, kendisi ile iletişime geçip, güncelleyeceğim.
-
birader benim meselem divx planet le degil yardimin icin sagol.. eleman uzantiyi mp4 yapmis o sebepten ise yaramiyor..
ayrica indirdigim 10. bolume daha varmadan 6. bolum birader.. alt yazi yok..