Low Code Mendix Uzerine İs Kurmak

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omerfurkan1098
    omerfurkan1098's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Nisan/2015
    Erkek

    mendix.com bir low code platformu ve bu platform sayesinde hizlica web ve mobile gelistiriliyor. Hollandadan cikma bir proje ve arkasinda saglam sirketler var. Burada bu populer oldugu icin ogrenen ve ogretende bol bol var. Bu konu uzerine fikri olan var mi? 

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Homo

    ne fikri hacım ? 


    29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ağustos/2015
    Erkek

    Hocam 3 senedir üzerinde çalışıyorum. Şu an erken büyük oynama. Varsa paran dene. Ama büyük oynarsan kaybetme ihtimalin yüksek. Şişirme gibi duruyor yapabileceklerin çok kısıtlı. Herkes crud app istemiyor. Flutter kendi low code platformunu dahi geliştirdi. Flutterflow diye ama dediğim gibi çok ufak app yapıyorsun. 

    Sonu share point mi silverright mi ne onun gibi olmasın. 

    MhmdAlmz tarafından 05/Ağu/21 08:50 tarihinde düzenlenmiştir

    Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek

    wordpress sitesi mantığı ile bakabilirsin konuya. düşük maliyetli hızlı küçük işler için kullanılabilir. low code platformlara bende çok sıcak bakıyorum. aynı kodu yazıp duruyoruz yeter artık :D


    herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
Toplam Hit: 595 Toplam Mesaj: 4
mendix low-code