LYS Sınavı Oturumlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Merhaba Lys De sinav için bankaya gittim kız arkadşım sınava girecek onun için para yatirdim

ama orada 1 den 5 e kadar oturumlar vardi birçok kişi gibi bende hangisine yatiracagima şaşirdim

2. ye yatirdim

arkadşım bana sözel bölüme yatir sosyoloji okumak istiyor acaba yanlış mi yaptim ogrenci girişinden degiştiriliyormuş oturum felan bilen arkadaşlarım yardimci olursa sevinirim kızın kaderi ile oynamak istemiyorum

teşekkürler

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Kaç tane oturum vardı hocam ? 5 taneyse lys 3-4 oluyor sanırım 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

hocam bitirdin kızın kaderini bankada sadece para yatırıyosun ösym sitesinden başvuru yapıyosun ki son gün 10 dk önce geçti :( eger sistem kabul ediyosa hala orda var hangi dersi seçecegin onun yanına tik koyuyosun

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Erkek

fenaymış.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Geçmiş olsun hocam keşke sorsaydın telefon açıp

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

geçti :(

2 kısmı doğru ama süre doldu hocam.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Egemen54
    Egemen54's avatar
    Erkek

Bankaya para yatırırken oturum bilgisi vermeye gerek yok, sormuyorlar da zaten. En azından ben sınava girerken sormuyorlardı şimdi de sorduklarını sanmıyorum. Örn: 2 sınava gireceksen 2 sınav ücreti, 3 sınava gireceksen 3 sınav ücreti vb. yatırıyorsun. LYS 1,2,3,4,5 otumlarını seçme olayını sınava başvuru yaparken işaretliyorsun.

Egemen54 tarafından 30/Nis/13 00:18 tarihinde düzenlenmiştir

Bilginin efendisi olmak için, çalışmanın kölesi olmak gerekir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

bankada hangi lys türüne gireceğini sormuyo 1 i seçersen 25 lira 2 yi seçersen 50 75 100 vs gider. sözelci diyelim sırf kendi alanında sınava girecekse 2 dicen 50 lira ekstradan +1 dil sınavına girecek diyelim 3 yapıp 75 basacan. parayı yatırınca ösym ye login olup sınav yeri seçiyorsun vs.

sınav başvurularını uzatıyorlar yine uzatırlar diye tahmin ediyorum hemen şimdi sınav yeri seçmeyi dene.. olmadı dekont ile birlikte ösym bürosuna git götünü yırt hallet.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

ayrıca sadece 2. oturuma yatırdıysan yıne gıttı cunku edebıyat turkce ve dıgerlerı olarak 2 ayrı oturuma para yatırman gerekıyordu gecmıs olsun

www.kriptopedi.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı

ayrıca sadece 2. oturuma yatırdıysan yıne gıttı cunku edebıyat turkce ve dıgerlerı olarak 2 ayrı oturuma para yatırman gerekıyordu gecmıs olsun

yanlışın var. 2 yi seçip 50 lira basınca olay bitiyor.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

İNTERNETTEN BAŞVURU BİTMİŞ FAKAT ÖSYM ŞUBESİNE DEKONTLA GİDİP BAŞVURU YAPABİLİYON UZATMIŞLAR.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), LYS başvurularının son günü olan 29 Nisan tarihinde Başvuru Merkezleri’nde oluşabilecek yoğunluğu göz önünde bulundurarak ÖSYM Sınav Koordinatörlükleri’nin haftasonu da hizmet vereceğini açıkladı.

http://www.habergazete.com/haber-detay/1/20715/2013-LYS-Basvurulari-Uzatildi-Mi-Cumartesi-Pazar-da-Yapilacak-mi-.html

Edit : lan geçtiğimiz cumartesi pazardan mı bahsediyo bu amk :S haftasonuna kadar değil haftasonu hizmet verecek diyo kelime oyununu siktiklerim sınav sorusu gibi haber yapmışlar.

yunusdogan tarafından 30/Nis/13 00:27 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 1029 Toplam Mesaj: 11