Mac Kullan Varmı?
-
mac ta CAD proğramlarını kullanbiliyormuyuz.
macbooklarda 2 işletim sistemi kurulabilirmi?
-
:P verdiğim cevaplar seni açmadı mı hoca :PP
İstersen biraz daha açıyım :) şimdi senin kurmak istediğin programların eğer mac sürümleri varsa kullanırsın :) yoksa kalırsın..
ama office falan bunlar var tabiki, macbookta 2. işletim sistemini kuramazsın diye biliyorum....
-
crossover var o bazı programları çalıştırabiliyor ve intel tabanlı bazı mac'lere çift işletim sistemi kurulabilmeli
-
Sanırım çalışmıyor ama emin ol ve paranda varsa al ve aynı zamanda xp de kurabilirsin intel işlemcili alırsan buda büyük bir avantaj
-
intel işlemcili maclerde bir araç kullanarak çift işletim sistemi kullanabiliyorsun.eğer biraz paraya kıyarsan windows xp ve mac os x kurulu mac i hazır bile alabilirsin.
-
her türlü kullanırsın bn tasarım için mac acıyorum normalkullanım için windows
-
arkadaşlar çok teşşekür ederim açıklamalarınız için
-
-
catir catir kullanirsin, eger grafik isi yaparsan windows kurulu bir macbookta pcden cok daha fazla performans alirsin
-
mac forumları diye bir site var orada daha fazla yardım ve bilgi alabilirsi mürit kardeşim ... selamımı söyle...
-
kur bi ubuntu wine la çalıştır autocad moutocad itele gitsin sanırım bu olay olur.. autocad 2006 sorunsuz çalışıyomuş ben denicem..
Toplam Hit: 2215 Toplam Mesaj: 11