Mac OSX
-
Sayın müridler bu mac denen işletim sistemi bizim bildiğimiz yani normal bilgisayarlarda çalışırmı.Çalışırsada nereden bulabilirim download linki falan verebilecek babayiğit varmı acaba.
-
Galiba çalıştırılabiliniyor ama teferruatlı bir işlemdi.Bende merak ediyorum nasıl yapabiliriz?
-
her pcde çalışmaz macbook imac lerde falan çalışıyor normal sata hddlere kuruluyo deniyo ama denemedim görmedim indirip denicem bi ara ama macbook kullandım 10 numara
-
tolgasen bunu yazdı:
-----------------------------
her pcde çalışmaz macbook imac lerde falan çalışıyor normal sata hddlere kuruluyo deniyo ama denemedim görmedim indirip denicem bi ara ama macbook kullandım 10 numara
Hacım indirecende şu indireceğin yeri bizede sölee beee hacım bizde indirelim bi deneyelim bilgi sahibi olalım ordanda burada herkezi bilgilendiririz. -
By-alper bunu yazdı:
tolgasen bunu yazdı:
Hacım indirecende şu indireceğin yeri bizede sölee beee hacım bizde indirelim bi deneyelim bilgi sahibi olalım ordanda burada herkezi bilgilendiririz.
http://lifehacker.com/348653/install-os-x-on-your-hackintosh-pc-no-hacking-requiredburayı incele forumdada linkleri vardı
-
vmware de sanal olarak çalışıyor bizzat kurup denedim ama normal kurulumda çalışmıyor EFİ destekli anakartın varsa çalışması mümkün olabilir
-
arkadas casperdan aldıgı pc ye kurmustu nasıl yaptı bilmiyorum ama becermişti..( sanal makinada olabilir emin değilim)
sonra güzel ama ben bi bok anlamadım bundan dedi ve sildi :) msn girerse nerden indirdiğini ögrenirim
-
Geçen gün gene kafama esti kurmaya çalıştım :) bu sefer kurdum ama masaüstüne gelemedim büyük ihtimal driverları yanlış seçtim ama insan 4 kez kurunca vazgeçiyor
bu arada kurmaya calıştığında restart atıyorsa veya elma ekranın takılıyorsa söyle başlatın ozaman kuruluma geçiyor
"-v cpus=1" olarak
şu anda bandwidth dolmuş ama açılında burdan yardım alabilirsin türkçe olarak
http://www.uphuck.com/
-
mac os macte çalıştırılır aga, kurcalamayın..
-
Macos x versiyonu tüm pc ler içindir mac de de çalışır normal pc de de
-
iatkos v7 diye arat google da, bu versionda Türklerin parmağı var :D