Mahalle Elektronikçisi Domain

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Merhaba arkdaşlar. Mahallede ek iş yapmak için site açıp telefon numarası koyup gelen telefonlar ile iş  yapmanın mali yönden bir sakıncası varmı. Elektronik, Bilgisayar.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

armut com a katıl daha iyi.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    Shephard bunu yazdı

armut com a katıl daha iyi.

asıl oradan bulup çökmezlermi. iş yapıyorsan vergi ver diye.? amacım vergi kaçakcılığı değil akşamları pazar günleri vs uzman olduğum konularda ufak tefek çevre edinmek.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

2 Antalyalı müride 3.Antalyalı olarak katılmak isterim :) hocam web sitesi yerine basit yapışkan,adreslere broşür dağıtımı gibi işler daha iyi tutar diye düşünüyorum.Web sitesi hem resmiyetten hemde kanıt bırakması açısından sıkıntı olabilir..Ama broşürü kimse araştırmaz diye düşünüyorum

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerot
    kerot's avatar
    Erkek

Hocam teknik bilgim yok ama hiç sanmıyorum birşey olacağını yaw, kim araştıracak da seni bulacak da sana soracak.

Bizim çanak anten bozulmuştu mesela, netten yazdın uydu tamir filan diye, aradım adam geldi yaptı. Ben ona vergi veriyon mu hani fişi filan diye sormadım.

Sana müşterilerden soran olursa ki sanmıyorum çoğu kişi sormaz, serbest çalışıyorum filan dersin.

Genel olarak bence sıkıntı olmaz ya, bu kadar da ince düşünmeye gerek yok, İngiltere mi burası :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Mahalleeşktronikcisi. Com güzel olur 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    SaNaL_AjaN bunu yazdı

2 Antalyalı müride 3.Antalyalı olarak katılmak isterim :) hocam web sitesi yerine basit yapışkan,adreslere broşür dağıtımı gibi işler daha iyi tutar diye düşünüyorum.Web sitesi hem resmiyetten hemde kanıt bırakması açısından sıkıntı olabilir..Ama broşürü kimse araştırmaz diye düşünüyorum

sen büyük paraların adamısın büyük meblağlar felan bu iş sana göre değil :) şaka bi tarafa fikrin çok iyi

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    kerot bunu yazdı

Hocam teknik bilgim yok ama hiç sanmıyorum birşey olacağını yaw, kim araştıracak da seni bulacak da sana soracak.

Bizim çanak anten bozulmuştu mesela, netten yazdın uydu tamir filan diye, aradım adam geldi yaptı. Ben ona vergi veriyon mu hani fişi filan diye sormadım.

Sana müşterilerden soran olursa ki sanmıyorum çoğu kişi sormaz, serbest çalışıyorum filan dersin.

Genel olarak bence sıkıntı olmaz ya, bu kadar da ince düşünmeye gerek yok, İngiltere mi burası :)

aynen hocam verdiğin örnek gibi olay. sevmiyorum ama böylede bi inciğini cinciğini düşünme huyu başladı. saolsın.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı
    SaNaL_AjaN bunu yazdı

sen büyük paraların adamısın büyük meblağlar felan bu iş sana göre değil :) şaka bi tarafa fikrin çok iyi

Ahah yok kardeşim yaaa nerdeee :D ama iyi bir satışım var onu halledersem patladı gitti :D sen ev işini ne yaptın bu arada ?? Facebook sayfaları var.Orada alım satım tamir her türlü ilanları bulabilirsin.Olmadı orayada parmak at kardeşim 3 5 mutlaka bir şeyler denk gelir.Bende bu arada müşterilerime di,diğer emlakcı arkadaşlara söylerim .Sattığım evlerde yada kiralıklarda güzel işler denk geliyor  yabancıya gidene kadar müride gitsin :))

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    SaNaL_AjaN bunu yazdı
    siyahbereli bunu yazdı
    SaNaL_AjaN bunu yazdı

Ahah yok kardeşim yaaa nerdeee :D ama iyi bir satışım var onu halledersem patladı gitti :D sen ev işini ne yaptın bu arada ?? Facebook sayfaları var.Orada alım satım tamir her türlü ilanları bulabilirsin.Olmadı orayada parmak at kardeşim 3 5 mutlaka bir şeyler denk gelir.Bende bu arada müşterilerime di,diğer emlakcı arkadaşlara söylerim .Sattığım evlerde yada kiralıklarda güzel işler denk geliyor  yabancıya gidene kadar müride gitsin :))

Valla yaparsan öyle güzellik çok memnun olurum. Ayrıca ev işini hallettim sorduğun için saolsın. Numaram sende var ama siteyi kurunca sanada iletişim bilgilerini atarım. Senin işler uzmanlık istyen işler etraftaki bu işi yapanları tanıyınca senin başarılı olabileceğini düşünüyorum bol kazançlar kardeşim.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı
    SaNaL_AjaN bunu yazdı
    siyahbereli bunu yazdı
    SaNaL_AjaN bunu yazdı

Valla yaparsan öyle güzellik çok memnun olurum. Ayrıca ev işini hallettim sorduğun için saolsın. Numaram sende var ama siteyi kurunca sanada iletişim bilgilerini atarım. Senin işler uzmanlık istyen işler etraftaki bu işi yapanları tanıyınca senin başarılı olabileceğini düşünüyorum bol kazançlar kardeşim.

Eyvallah kardeşim güzel dileklerin için tşk ederim.Dürüstlük iyidir bazen kaybettirsede :D Aynn kardeşim numaran var ben paslarım..Yeni evin hayırlı olsun kardeşim 

Toplam Hit: 1108 Toplam Mesaj: 11
ek iş site tasarımı