Mantik Mi His Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

Arkadas ..askta mantiki mi secersin yoksa ..

Hislerini mi ..

İkisini de bir arada götürmenin zor oldugu bir cikmazda olsaniz ..

Hangini secerseniz ..Simdiden yorumlar icin tskler

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    miss_canix
    miss_canix's avatar
    Dişi

bence karsindaki insana baglii ...

[[·• ¤ | MísS ** CáNix ¤ • ·]]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaCiNGeR
    RaCiNGeR's avatar
    Erkek
    mantık...

dostum , orduya katılma kararı aldım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek
    ßende Mantigi Sectim ..:-) ama genede .insan karar verirken zorlaniyor..yorumlar icin sol olun

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ikiside
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek

Bence his

(aşk doktoru)

Fuck this world if they cant understand me!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    mantık
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaBBiT
    RaBBiT's avatar
    Dişi

Walla gerçekten çok hoş bi soru...Ama burada mantık diyen arkadaşlarıma soruyorum..Gerçekten böle bi ikilemde kalsanız hemen mantığı mı seçerdiniz??Bu kadar kolay bi sorumudur da hemen mantık diye cewap weriyorus???Tabiiki de hemen his diye de cevap weremeyis...Ama böle bi olayı gerçekten yaşadığınızı düşünün....O kişiyi çok sewiyosunuzz ama size uygun biri deil(bu da mantıken uymadıını gösterir) ne yaparsdınız??Hemen mantık deyip o sewginizden vaz mı geçersiniz?? Konu uzmanı

Fazla uzattım galibaDil çıkaran..Bence ikisi de önemli..Ama tabiiki de duruma bağlıdır...

It was a lie when they smile and said you won"t feel a thing!!...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek
    -

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    RaBBiT bunu yazdı:

Walla gerçekten çok hoş bi soru...Ama burada mantık diyen arkadaşlarıma soruyorum..Gerçekten böle bi ikilemde kalsanız hemen mantığı mı seçerdiniz??Bu kadar kolay bi sorumudur da hemen mantık diye cewap weriyorus???Tabiiki de hemen his diye de cevap weremeyis...Ama böle bi olayı gerçekten yaşadığınızı düşünün....O kişiyi çok sewiyosunuzz ama size uygun biri deil(bu da mantıken uymadıını gösterir) ne yaparsdınız??Hemen mantık deyip o sewginizden vaz mı geçersiniz?? Konu uzmanı

Fazla uzattım galibaDil çıkaran..Bence ikisi de önemli..Ama tabiiki de duruma bağlıdır...

he nolmuş çok seviodum baktım uygun deil olmaz. haketmiorum tık bitti. 3 saat önce:)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulascan90
    ulascan90's avatar
    Erkek
    hojam eer tık/trak/pat/vs. die bırakıosan, aşık diilsindir, sadece gönül eğlendiriosundur. bu da ne mantığı ne de hislerini seçtiini gösterir
    ha, ben hangisini seçerdim? mantıklı hisleri =D

bakır (II) sülfat çözeltisi mavisi gökyüzü
Toplam Hit: 1702 Toplam Mesaj: 11