Mantik Mi His Mi ?
-
Arkadas ..askta mantiki mi secersin yoksa ..
Hislerini mi ..
İkisini de bir arada götürmenin zor oldugu bir cikmazda olsaniz ..
Hangini secerseniz ..Simdiden yorumlar icin tskler
-

bence karsindaki insana baglii ...
-
mantık...
-
ßende Mantigi Sectim ..:-) ama genede .insan karar verirken zorlaniyor..yorumlar icin sol olun
-
ikiside
-
Bence his
(aşk doktoru)
-
mantık
-
Walla gerçekten çok hoş bi soru...Ama burada mantık diyen arkadaşlarıma soruyorum..Gerçekten böle bi ikilemde kalsanız hemen mantığı mı seçerdiniz??Bu kadar kolay bi sorumudur da hemen mantık diye cewap weriyorus???Tabiiki de hemen his diye de cevap weremeyis...Ama böle bi olayı gerçekten yaşadığınızı düşünün....O kişiyi çok sewiyosunuzz ama size uygun biri deil(bu da mantıken uymadıını gösterir) ne yaparsdınız??Hemen mantık deyip o sewginizden vaz mı geçersiniz??

Fazla uzattım galiba
..Bence ikisi de önemli..Ama tabiiki de duruma bağlıdır... -
-
-
RaBBiT bunu yazdı:
Walla gerçekten çok hoş bi soru...Ama burada mantık diyen arkadaşlarıma soruyorum..Gerçekten böle bi ikilemde kalsanız hemen mantığı mı seçerdiniz??Bu kadar kolay bi sorumudur da hemen mantık diye cewap weriyorus???Tabiiki de hemen his diye de cevap weremeyis...Ama böle bi olayı gerçekten yaşadığınızı düşünün....O kişiyi çok sewiyosunuzz ama size uygun biri deil(bu da mantıken uymadıını gösterir) ne yaparsdınız??Hemen mantık deyip o sewginizden vaz mı geçersiniz??

Fazla uzattım galiba
..Bence ikisi de önemli..Ama tabiiki de duruma bağlıdır...
he nolmuş çok seviodum baktım uygun deil olmaz. haketmiorum tık bitti. 3 saat önce:) -
hojam eer tık/trak/pat/vs. die bırakıosan, aşık diilsindir, sadece gönül eğlendiriosundur. bu da ne mantığı ne de hislerini seçtiini gösterir
ha, ben hangisini seçerdim? mantıklı hisleri =D