Maskeli Beşler Kıbrıs

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek

Bu filmden de az önce çıktım arkadaşlar valla diğer maskeli beşlerden yola çıkarak sizde bu filme gidecekseniz diğerlerine nazaran biraz hayal kırıklığına uğrayabilrisiniz. Film kötü değil ancak diğerlerinin yanında pek başarılı olmammış. Filmin ilk yarısı 40-45 dakika, sadece benim beğendiğim bölüm filmin sonundaki uçak maceraları, ha beğendiğim diğer yerlerde vardı ancak film o kadar iyi olmamış bence...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caldii10
    caldii10's avatar
    Erkek
    bende dün gece  izledim .Film seyredilir  dediğn gibi diğerleirndeki performans yok. üstelik film 90 dk. diğer türk yapımları en az 110 dk . piskonun uçağın wc pencertesini acıp bağırma sahnesi harikaydı.

Alacakaranlığı hiç sevmem, ya gündüz olmalı ya gece ; kurşun değidiğin ya derinden vurmalı ya namluda kalmalı ; Dost dediğin ya senin gibi olmalı yada hiç olmamalı...!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Kutsal damacana gibi bir rezaleti izledikten sonra bu filmi izleyince hoşuma gittiğini söyleyebilirim. Çünkü küfür minimum düzeyde tutularak seyirci güldürülmeye çalışılmış. Bir komedi filmindende bunu beklerim. Serinin diğer filmlerini seyretmediğim için indimi çıktımı yorum yapamam fakat genel olarak hoş bir film. Gidip izlenecek türden..

λ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

bu filme girmek "paranın boşa gitmesi" kavramının tam karşılığı olsa gerek :S hiç ama hiççççççççç komik değil salonda çıt çıkmadı anasını satayım arada 1-2 mimik espri vardı o kadar gerisi sadece vakit doldurma amaçlı inanın rezalet bi film beğenen vardır eminim ama az çok komedi filmlerine bakmış bi adam olarak diyorum ki gitmeyin, hatta gidenle dalga geçin o derece. arada şahanın recep ivedik filminin fragmanını verdiler filmden daha çok kahkaha koptu salonda anasını satıyım :|

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PirtakoZ
    PirtakoZ's avatar
    Erkek

bulutbey bunu yazdı:
    -----------------------------
    kutsal damacana  idare eder bi film ;) öle manyak bi komedisi felan yok :D

maskeli beşlerin diğer filmleri komik değildi , kıbrısta komik değildir :)

ama recep ivedik in fragmanı hepsinden komik :D:D   2 saat bu filmlerden birini izleyeceğine 2.5 dakka fragmanı izle daha komik :D
    -----------------------------

Kesinlikle katılıyorum :)

Damacanaya verdiim paraya acıdım. Ama en azından iverik in fragmanını gördüm :))

maskeli Beşler in de divx e düşmesini beklicem artık...

Bu arada I'm Legend ı izleyen var mı?

Türkiyede 25inde vizyona gircek. Ve fena tutulacağa benzio...

Yoksulluk korkusu ile ömrü servet peşinde harcayanda gördüm fakirliğin özünü...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek
    ben izledim alt yazılı  yok hacı diger zombi fimlerinden farkı yok ya  yani farklı birşey bekliyorsun ama yok aynı zombi filmi gibi 

Dur be kadınnnn....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxspiderxx
    xxspiderxx's avatar
    Erkek
    I am legend ı izledim ve çok da beğendim.Bomboş New york sokakları,yosun tutmuş kaldırımlar New york sokaklarında geyik avına çıkmak ve hava kararınca ortaya çıkan çaresizlik bence gayet güzeldi.Tek kusur filmin süresinin az olması...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    filiz
    filiz's avatar
    Dişi

i am legend fena degil. bakilir. efekleri güzel :)

yaratiklar blade 2 deki yaratiklara benzetmisler. bakilabilir derecede.

ilk defa banlandim :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    filiz
    filiz's avatar
    Dişi

http://bitreactor.to/search?q=I+Am+Legend&c=1

buyrun arkadaslar. ingilizce ve almanca sanirim

ilk defa banlandim :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar