Mavi Ekran Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    El_Sharaby
    El_Sharaby's avatar
    Erkek

Hocalar herkese merhaba iyi akşamlar, laptopumda anlam veremediğim bir hata alıyorum yardımcı olabilirmisiniz

Söz uçar yazı kalır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

dxgkrnl = directx graphics kernel. Büyük ihtimal ekran kartı driverlarında bir sıkıntı var veya direk ekran kartı cortlamaya başlamış.

Minidump dosyasını atarsan daha rahat yardımcı olunur.

Minidump dosyaların bulunduğu yer:

C:\Windows\Minidump

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

Arkadaş kusura bakma Yen'i konu açmayım dedim hemde up olsun bende de böyle bi hata çıkıyor aç kapa yapıyorum düzeliyor bu niyedir acaba ?

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

aynı sorun bende de var  güncellemeden sonra bilgisayar sıçtı resmen dump veriyor sürekli

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    leadertay bunu yazdı

Arkadaş kusura bakma Yen'i konu açmayım dedim hemde up olsun bende de böyle bi hata çıkıyor aç kapa yapıyorum düzeliyor bu niyedir acaba ?

http://ademocut.com/cozuldu-mavi-ekran-0x00000116-hatasi/ 

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    El_Sharaby
    El_Sharaby's avatar
    Erkek

Hocam peki nedir tavsiyeniz yani formatlamak mı gerekiyor?, arkadaşta demiş bende yakın Zaman'da güncellendim ondan kaynaklanmış olabilir mi

El_Sharaby tarafından 31/Oca/17 22:56 tarihinde düzenlenmiştir

Söz uçar yazı kalır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek
    El_Sharaby bunu yazdı

Hocam peki nedir tavsiyeniz yani formatlamak mı gerekiyor?, arkadaşta demiş bende yakın Zaman'da güncellendim ondan kaynaklanmış olabilir mi

güncellemeleri kaldırıcaz bunun içiin bir fixxer falan bulamadım

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek

verdiğim linke göz attınız mı hocam ? hangi mavi ekran kodunu alıyorsanız googleda "mavi ekran hatası xxxx" kodunu girerseniz mutlaka bir kaç çözüm bulabilirsiniz.

verdiğim linkte de şu kısmı incelerseniz belki yardımı olur;
    0x00000116 Nasıl Çözülür ?

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Yav arkadaşım yazdığımı anlamak bu kadar mı zor. Minidump dosyasını atın da bakalım ne ne değil diye ayrıntılı diye yazdım ama hala ekran görüntüsü atıp veya ne yapabiliriz diye sorup cevap almaya çalışıyorsunuz.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Yav arkadaşım yazdığımı anlamak bu kadar mı zor. Minidump dosyasını atın da bakalım ne ne değil diye ayrıntılı diye yazdım ama hala ekran görüntüsü atıp veya ne yapabiliriz diye sorup cevap almaya çalışıyorsunuz.

ben sadece diğer arkadaş için söylediniz sandım o yüzden atmadım buuyrun hemen atayım

http://s9.dosya.tc/server2/bq6272/Minidump.rar.html

bazıları yönetici izni istedi geç dedim ama bu işe yarar mı ?

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

Windows

Sorun: Video donanımı hatası

Sorunu açıklamaya yardımcı olan dosyalar:

WD-20170426-1436.dmp

sysdata.xml

WERInternalMetadata.xml

Bu dosyaların geçici kopyasını görüntüle

Uyarı: Soruna bir virüs veya başka bir güvenlik tehdidi neden olduysa, dosyaların bir kopyasının açılması bilgisayarınıza zarar verebilir.

bu meretten dolayı alıyorum sanırım hatayı ben bununla alakalı ne yapabilirm.

Toplam Hit: 1369 Toplam Mesaj: 11
mavi ekran arızası