Max Payne Oynayanlar?
-
arkadaşalr ben max payne oynuyorum the fall of maxpayne 2 böyle bir bölüme gledim geçemedim burada acaba ne yapmam lazım geçmem için size ekran görünütüsünü çektim işte link bi yardımcı olurmusunuz?
-
hahahaha :D
bak simdi,mp5 varsa elinde iyi olur,dürbünü acıp yukardaki bordo zımbırtılara ates et sırayla,4 ünü de düşür
-
bak o üstteki şampanya tıpası gibi şeyler varya onlara ate$ etceksin.daha sonrada onun alttakilere daima yukarı bak ve durmadan ateş et oraya doğru. sakın yerinde durma ipne dinamitmi ne atıyor.final burası :-|
-
DesquneR bunu yazdı:
-----------------------------
bak o üstteki şampanya tıpası gibi şeyler varya onlara ate$ etceksin.daha sonrada onun alttakilere daima yukarı bak ve durmadan ateş et oraya doğru. sakın yerinde durma ipne dinamitmi ne atıyor.final burası :-|
-----------------------------o tıpa götüne girsin yücel :W
Vladimir Lem'i görünce adam anlamıstır heralde final sahnesi oldugunu :E
-
en iyisi polat gibi 14 lüyü kullan. tıpaları düşür. adam düşecek cehennemin dibine ölecek. oyun bitireverecek.
-
arkadaşlar o mantarlara ateş ettim havadaydı adam zaten düştü o demirlerin üstünde kaldı ordan sonra ne yapıcam onu anlamadım...
-
Tıpalar çıktıktan sonra o üstteki demir blok kafasına düşecek geberek adam.
-
he tamam buldum sağolun arkadaşlar böylece max payneyide bitirdik :D
-
burayı geçince oyunun bittiğini fark edip kendime küfür etmiştim :S
-
Haftada hergün bitiriyodum max payne yanına dexter ii gidiyo
-
gerçekten güzel bir oyun max payne.. rockstar games şirketi süper oyunlar yapıyor hep gerçekçi
Toplam Hit: 1374 Toplam Mesaj: 11