Mayın Senaryosu

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek

    neftera bunu yazdı:
    -----------------------------
    acaba tayyip erdoğanın adli dengesi yerindemi çok merak ediyorum.
    -----------------------------

    bende


     
     
    22/06/2009  23:04

    Aldananlar aldanmaktan zevk aldıkları için hile ortaya çıkmıyordu Tolstoy
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2004
    Erkek

    Kan Beynime Sıçradı yahu, Tayyip kendine Gel Haddini bil... O Makam İşBirlikçiler için değil haaa Ona göre... Paşalar neredeler yahu, Adam Gözümüzün içine baka baka İsrail Kubuts Çiftliklerimidir nedir Türkiyeye Sokacak. Akıl almaz bir durum..

    İhanet Gözlerimizin Önünde Cereyan ediyor... Akla Zarar bir Sessizlik hakim. Ne Oluyor yahu. Utan Tayyip Utan, Senin ne işin var Elin İsraili ile, İsrail Kim Sen Kim, Sen Koca Dünyaya Kafa tutmuş bir Milletin Çocuğusun, Onlar ise, Zalimliklerinden Kuduracak Düzeye gelmiş, Hiç bişeyleri yokken Sapkınlıkları ile Kurmuş oldukları Birliğe Sapkınca İnanışlar la, Sarılmış Bir Avuç Ne İdüğü Belirsizlerdir. Bu Koca Türk Milletinin Gözlerinin içine Baka baka İsrail ile Masadan Masaya Oturma.

    Akıllı Ol, Düşün Altındaki Binlerce Kefensiz Yatanı. Verme Dünyaları Alsanda Bu Cennet vatanı... Ne Yapıyorsun Anlayamıyorum.

    Allah hayra yorsun, Sanırım Fena kızdım.  


    Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2003
    Erkek

    shockman hoca, tayyip ve tayfası gayet kendindeler ne yaptıklarını biliyorlar ve sonuçları da zaten olmasını yıllardır planladıkları amaçları olacak. Bu adamlar durduk yere Türk siyasetinde birilerinin gücüyle var edildi, örgütlendirildi,  desteklendi. Sahiplerinin desteği ile yaptıkları "başarı" gibi gösterildi , sadece bu da değil, gidişata muhalefet tasviye edildi iki tane birbirinden gereksiz parti muhalefet alternatifi gibi sunuldu , Türk toplumu susturuldu, cemaatleştirildi, kullaştırıldı, vatandaşlık ve millet vasfını kaybetti - şeyhler cemaatler ülkesi yapılıp kaynaklarına el konuldu. 

    senle aynı fikirde olabilmemiz gözlerimi yaşartmadı değil gerçi ancak ortada tartışacak bir durum yok çünkü tayyip+fetogiller ve tayfaları ne dersen de anlamayacaklardır. onlar sadece sahiplerinin sesine itaat ederler sadece onu duyarlar geri kalan herşey vatan millet ıvır zıvırdır , boşluktur onlar için, çünkü onları var eden her hangi bir millet değildir , yahudi sermayesi ve amerikan emperyalizmidir bunun dışında ki herşey din dahil anlamsızdır. gereğinde üfürecekleri enstrumandır , dikta ettikleri şey amerikan mandasıdır. Bin yıllardır yaşayan Türk devletinin "ergenekon terör örgütü" denilip tasviye edilmesi, Türk ulusunun kimliksizleştirilip kul ve cemaat haline getirlmesidir. Bu arada tabi tüm kaynaklarına el koyacaklar , kendi çıkarlarına kullanacaklar. 

    düşünmemiz gereken neden düşmanların olduğu değil, düşmana karşı nasıl bu kadar ahmak olabildiğimiz hatta varlık bile gösterememizdir. Aç sefil cahil geleceksiz milyonlarca Türk insanı bunları amaçsız ve anlamsızca destekler haldedir. Düşman akıllıdır ve bizi yok etmek için kendi gücünden çok bizim gücümüzü kullanmaktadır. 


    herşeyin bir şeyi vardır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2003
    Erkek

    bu sonuçtan çıkarabileceğimiz tek iyi sonuç , toprak kaybetmek gibi bir tokatın milleti kendine getirmesi , işgale karşı sağcısını solcusunu birleştirmesi , topluma "millet" diye bir vasfı , bağımsızlık gibi bir karakteri olduğunu anımsatmak olabilir. Toprağını yahudiye veren zihniyetin sandığın kadar "dindar" hatta müslüman bile olmadığını bu yüzden desteklemeye çalışan zavallılara dank ettirebilir. Tabi dank edecek bir kafa kaldıysa kaportada .

    Ya da ben çok mu iyimser düşünüyorum halaa ?


    herşeyin bir şeyi vardır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2003
    Erkek

    ShockMan bunu yazdı:
    -----------------------------


    -----------------------------

    Diğer Bir Sonuçta Tekrar Bir Olur, Yahudilerin üzerine Yürürüz. Aslında Yahudiler Ateşle Oynuyorlar, Diyorum ama Teknolojileri ve Desteklendikleri Ülkelerin Gücü Düşündürüyor beni...

    Oyunları Artık Deşifre oldu, Şunu Söyleyebilirimki, Artık Ok yaydan Çıktı beyler, Hazırlıklı olmak lazım, Türkiyenin 20 Yıl sonrasında Çok Zor Günler bizi bekliyor, Hemde Çok çok zor, Kurtuluş Savaşındaki Durumdan Çok daha zor Günler....


    -----------------------------

     

    Konuyu gene yalıncı keseri gibi kendine yontmuşun ama sağlık olsun dediğin gibi olsun. Kürtlere tarif ettiğin milliyetçi düşmanlığın nedeni  kürt yada ermeni yada zambiyalı olmaları, iddia ettiğin aynı kafatasını paylaşmamamız ırklarımızın farklı olması değil - sende bence bu konuda yanılıyorsun. Kürtler denen kavim çoook çok önceleri Türkiye ve Türk milletinin düşmanlarının eline geçmişlerdi , hikaye 1.dünya savaşına hatta öncesine dayanabilir. Kürtlerin temel olarak osmanlıya isyan edip ingilizlerin yanında saf tutan arap ve bedevilerden bir farkı kalmamıştı. Bazı kürtlerin Türk tarafında savaşması yada savaştırılması diyelim , bu millete iki kimlik kazandırmaz , umduğun gibi ...

    Sonuçta aynı coğrafyadaki diğer bir kavmi de emperyalizm çıkarları için kullanmaktaydı. Kürtlere karşı olan düşmanlık bunun sonucudur, çektikleri acılarda kendi kararlarının yada ahmaklıklarının sonucu olduğu gibi. Yoksa senin deyimin ile biz "Türk ırkçıları" - farklı renklere tahamül edemeyen faşist zorbalar olarak (!) ülkedeki çerkezler yada rumlarla da aynı sorunu yaşamamız gerekirdi ancak halaa ülkeler arasında derin husumet bulunan ermeniler ile bile kin gütmeye dayalı , ırk farkını öne çıkaran bir anlayışı Türk milliyetçileri desteklememiştir , yiğidi öldür ama hakkını koru lütfen. Kürtler baştan taraflarını seçmişler ve o tarafın askeri olmak için de can atıyorlar zaten. Herneyse mevzu gene aynı yerde kilitlenmesin, ancak kürtlerle barış diyorsan Türk kürt birlği diyorsan bu sadece kürtlerin Türk milletinin tarafına geçmeleri ve geleceklerini Türk ile beraber görmeleri ile mümkündür.

    Ergenekon un amacı kürtleri yok etmek fln değildir, belki ayrılıkçı isyanı bastırmak için şiddet kullanmış olmayı desteklemişlerdir bazı askeri yada üstdüzey çevreler olabilir. Ergenekon denilen şey şudur,  her devletin bir derini vardır ve Türk devletinin binlerce yıldır derininde çok şeyi vardır. Bir ağacı kökünden sökmek için öncelkle köklerini söküyorlar ki  bu derin kök ismindende anlaşıldığı gibi ergenekondur. İlk Türk ismi taşıyan devletin Göktürk devletinin destansı kuruluş savaşımını anlatan , Ergenekondan çıkış destanıdır. İstersen internetten bir oku konuyu , çoğu tarihçi Türk devletinin 1923 de kurulmadığı konusunda hem fikirdir, devlet bir iktidar değişikliği yaşamıştır sadece oysa Türk devletinin yapısı dediğm gibi ergenekona dayanır ki Türk devletinin hizmetkarlarının tasviye ve imha edilmesi sürecine düşmanın bu ismi vermesi manidardır. 

    Topraklarına el koymak istedikleri mevzudan açıkça belli oluyor  , durumun vahametinin farkındaysan pkk nın işine yarayacak düşünceleri bırakmalısn bence. 


    herşeyin bir şeyi vardır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2003
    Erkek

    @shockman , kürt kimliğinin dışlandığını ezildiği gibi bir fikir en çok kürtlere zarar verir. Bu ülkede kürtler cumhurbaşkanı olabiliyor, işadamı , öğrenci , asker, polis ... herşey olabiliyor. Ancak bu ülkede Türkler çok mu mutlu ? Türkler ezilmiyor dışlanmıyor sömürülmüyor fevkalade hayat sürüyorlar boğaza nazır ??Böyle düşünmen kendin açından trajik bir hata olur.

    Neyse sorunu yine bu kısır döngüye çekmemiz , ikimizinde "topraklarımız" olarak gördüğümüz varlığımız yağmalanırken oturup bunu tartışmamız , kuşatma altındaki konstantinapolis e dakka başı gülleler düşer , surlarını yıkarken  devlet erkanının oturup meleklerin cinsiyetini tartışmasına benziyor ki ne devlet kaldı ne erkanı çok kısa bir süre sonra konstantinapolis de kalmadı istanbul oldu zaten. 

    Evet kürtlerinde Türklerinde bu vahim tablo karşısında takkeyi önüne koyup düşünmesi nerde hata yaptığını ya da neyi eksik yaptığını kendine sorması gerekir. Henüz halen nefes alabilir durumda iken yani. Bu yasanın sonucu, birşeylere yol açmak değil, ülke topraklarının bir kısmını kaybetmek anlamına gelecek, ne kürtlere ne Türklere yarayacak biz birbirimizi yedik, o yahudi iblisi geldi aldı malı olacak. Toprak ikame edilebilen bir unsur değildir, toprağın yokluğunun yerine hiçbir şey koyamazsın , toprağı olmayan bir devlet "terör örgütü" yada haydut çetesi diye anılır bir süre sonra bu duruma gelmemek için yapabileceğimiz hiçbir şey yok belki elimiz kolumuz bağlı ancak bu ülkede bu toprak kaybetmek söz konusu olduğunda hele kazanan israil olduğunda şunu görüyorum , kürtle Türk , senle ben, dinciyle dinsiz,azılı faşistle azılı komonist hepsinin tek bir tavrı var. Düşmana karşı kullanabileceğimiz  yegane silahımız da bu kaldı sanırım.

    chp+sp+mhp+ip ve bunların yandaşları hepsinin birlikte toprak vermeye hayır diye bir mitingler silsilesi düzenlemesi belki bunu durdurabilir. ki gidişata karşı daha militarist tavır takınmak da  saldırı altındayken meşru müdafadır . 


    herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 2942 Toplam Mesaj: 27