MBR Yi Tamamen Silmek
-
Bu gun pc yi tamamen temizliyorum mbr yide temizliyicem hangi programla ve nasil temizliyicegimi anlatabilirmisiniz hirenboot cd live xp den yaziyorum suan hirende bu is icin program varmi acaba
-
var, mbr tools kısmına gir, orada bir sürü mbr aracı var, mbrfix i ya da mbr tools isimli araçlardan birini kullanabilirsin.
-
killmbr diye bir zimbirti indirdim cift tikladim birseyler yapdi heralde uyari felan vermedi
-
Explosive bunu yazdı:
-----------------------------killmbr diye bir zimbirti indirdim cift tikladim birseyler yapdi heralde uyari felan vermedi
-----------------------------
hirenle mbr tools kısmına gir, MBRWizard programını calıstırdos ekranına
MBRWiz /Wipe=MBR /Disk=0
yazıp enterla
-
qanqa nerden çıktı bu toplu temizlik işi? iz mi yok ediyorsun, evimi basacaklar neler oluyor? virus mü yedin yoksa ne yapıyosun :)))
-
Eğer vipe işlemi içinse, mbr temizlemek fln önemli değil, r wipe&delete kullan...
mbryi temizlemek için windows cdsi ile acıp tüm bölümleri sil de...
-
neonell bunu yazdı:
qanqa nerden çıktı bu toplu temizlik işi? iz mi yok ediyorsun, evimi basacaklar neler oluyor? virus mü yedin yoksa ne yapıyosun :)))
-----------------------------yok yaw virus yemedim temizlik iste neolir ne olmaz -=D
-
Explosive bunu yazdı:
neonell bunu yazdı:
-----------------------------yok yaw virus yemedim temizlik iste neolir ne olmaz -=D
aha ben demiştim, ne olur olmaz ha, bilyodum sakat işler dondüğünü, neden baştan söylemedin ? şimdi yardım ve yataklıktan beni de içeri alacaklar :D -
neonell bunu yazdı:
Explosive bunu yazdı:
neonell bunu yazdı:
aha ben demiştim, ne olur olmaz ha, bilyodum sakat işler dondüğünü, neden baştan söylemedin ? şimdi yardım ve yataklıktan beni de içeri alacaklar :D
-----------------------------tehlikeli birsey yok yaw no tehlike
-
renegadealien bunu yazdı:
Eğer vipe işlemi içinse, mbr temizlemek fln önemli değil, r wipe&delete kullan...
mbryi temizlemek için windows cdsi ile acıp tüm bölümleri sil de...
-----------------------------onunla hdd i temizliyorum suan
-
hiren de xp ile açtıktan sonra partition bölümünde disk genius war.. onunla mbr yi sıfırlayabilirsin kolayca ve ön bellek ayırması olmadan da diskini bölüp formatlarsın..
aynı şekile w7 kurdugunda 100mb önbellek açmaz direk kuraraın.. yedek alıp dönmen de kolay olur.. hirendeki en faydalı araçlardandır..
kolay gelsin..