Mcafee Virusscan Enterprise 8.5İ (Antivirus+Antispyware) Full Sürüm
-
McAfee VirusScan Enterprise 8.5i
Nihayet McAfee VirusScan Enterprise 8.5i Sürümü Çıktı.
Bu Sürümde Pek Çok Özellik Bulunmakta.McAfee VirusScan Enterprise 8.5i Sürümünde Yine Antivirus + Antispyware Modüllerin İkiside Bulunmaktadır. Bu Modüllerin Kurulumu Daha Basitleştirilmiş Fakat McAfee VirusScan Enterprise 8.0i Versiyonundakinden Farklı Olarak Antispyware Lisans Sözleşmesi Göstermekte, Ayrıca Antivirüs Kurulumu Yapılmadan Sadece Antispyware Tek Başınada Kullanılabilmektedir. En Göze Çarpan Özelliği Daha Hızlı Tarama Yapabilmesidir. Windows Vista Sürümüne Uygun Olarak Piyasaya Sürülen McAfee VirusScan Enterprise 8.5i Windows NT SP5 - SP6, Windows 2000 SP2 - SP3 - SP4 ve Windows XP SP1 - SP2 Sürümlerinede Yüklenebilmektedir. McAfee VirusScan Enterprise 8.0i Sürümündeki Gibi Yine Çok Az Bellek Kullanarak Sisteminiz Yormuyor ve Gayet Performanslı Çalışıyor. Antivirüs Bilgisayarımı Kasıyor Diyenler İçin Harika Bir Güvenlik Yazılımı...
Kurulum Autorun Olduğundan Size Sadece Sırasıyla Butonları Tıklayıp Kurmak Kalıyor...
Download Link: http://www.masum1.5gigs.com/depo/McAfee_8.5i_full_install.exe
Hayırlı Olsun...
-
Vistada da çalışıyo mu acaba ?
edit : Pardon okumamışım yazıyı vista da destekliyormuş. Eywallah saolasın.
-
Karakule evet çalışıyor. Bende de Vista kurulu.
-
Çoh SagoL Yeğen
-
emeğin dert görmez inşallah :)
-
denemek lazım onemli olan sık guncellenmesi sistemi kasmaması virus database i zartı zurtu zaten geriye bisey kalmadı (: ben kasper kullanıom cok memnunum keratadan. oncesindede nod'cu idik. bide bunu deniyelim bakalım. crack icindemi ona gore indirelim
-
VatanisTurK bunu yazdı:
----------------------------- Çoh SagoL Yeğen-----------------------------
> Eline verim beğen, altına koyim leğen :D
-
Arkadaşlar crack yok, -ki zaten yükleme esnasında karşına lisans seçeneği çıkıyor ve 1 Yıllık, 2 Yıllık, Ömür Boyu şeklinde seçim yapabilrsiniz. Antivirus ve Antispware 2 yazılımda lisanslıdır, rahat kullanabilrsiniz.
-
Mir bunu yazdı:
-----------------------------VatanisTurK bunu yazdı:
----------------------------- Çoh SagoL Yeğen-----------------------------
> Eline verim beğen, altına koyim leğen :D
-----------------------------
bır laf vardır amı hasan almaz basan alır dıye basan ben olduğuma göre artıq ellerine dikkat et lem
( altada kimin konduğunu bilirsin laflarına dikkat et)
-
SuNNeTcHi_eFhEnDy bunu yazdı:
----------------------------- abi 1 2 yillik secersen ztn sana odeme ekranini fln cikaracaklar :D , alala buna dayanarak full dediysen de bise demiom ben -----------------------------Arkadaşım bilgisayar mühendisliğini bitirdik, üstüne üstlük microsoft MCSE ve MCSA sertifikalarınıda ekledik üzerine.. Şimdi mantıklı düşün.. Sence senin kadar akıllı değilmiyim veya lisans sözleşmesinden sonra ödeme ekranını bilmeyecek kadar cahilmiyim... :D
Sana bir arkadaş tavsiyesi denemediğin şeye yorum yapma, sazan muamelesi görürsün. :)
-
SuNNeTcHi_eFhEnDy bunu yazdı:
-----------------------------sen simdi adam gibi aciklama yaptindami anlamadik biz kurulum eskisiyle ayni sekilde oldugu icin odeme ekrani fln cikcak sandim ben ne bilim ,, tmm saol paylasim etmisin guzel etmisin elinde saglik da bu kadar kendinle ovunme muhendisligi bitirmisin sertifika almisin die . bunlar benden yada baska birinden daha akilli oldugunu gostermez
ayrica VatanisTurK e verdigin Eline verim beğen, altına koyim leğen gibi cocukca gereksiz civik bi cevaptan sonra insan ister istemez kendini senden daha akilli goruyor
-----------------------------
VatanisTurK daha 17 yaşında ve yaşından büyük konuşup "yeğenim" gibi laflarla büyüklük tasladıgından gerekli yanıtı verdik. Sanırım seninde yaşın ondan çokta büyük değildir. Ayrıca yaklaşık 8 yıldır McAfee kullanıyorum bu güne kadar hiç ödeme ekranı görmedim. Beta, Demo, Trial gibi deneme dürümleri sözkonusu olabiliyor fakat ödeme ekranı olmuyor malesef... Lisansın biterse veya Trial sürüm kullanıyorsan kendini devre dışı bırakıp seni paypal sistemine yönlendiriyor.
Akıl konusuna gelince akıllıyım demedim "sadece o ödeme ekranını göremeyecek kadar akıl edemedimmi" dedim, yazdıklarımı iyi okursan... ama şunu belirteyim senden ve senin gibi laf olsun diye denemeden, yükleme yapmadan veya test etmeden foruma yanıt yazanlardan kirlilik yaratanlardan, sırf burdan copy yapıp başka forumlarda başlık açan ve paste yapan userlardan sıkıldığımı belirtmek istedim.
Bahse konu olmayacak ama tahribatta gereksiz user sayısında artış gözlüyorum. Ayrıca sadece eğlence başlıkları gibi gereksiz başlık açanlar veya forumlarda laf olsun diye yanıt yazan kişilerde hepaynı kişiler çıkıyor... Kimseyle polemiğe girmek istemiyorum.
Zaten bahse konu olan bu userlar yönetim tarafından temizlenecektir. Insallah bu temizleme süresi uzamaz.