folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Medieval Total War - Full [ Hotfile ]

Medieval Total War - Full [ Hotfile ]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheLaz
    TheLaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sistem Gereksinimleri

Windows XP/2000,
      Celeron 1.5 GHz ya da eşdeğeri
      512 MB RAM
      Shader destekli 128 MB Ekran Kartı
      700 MB HDD Alanı

http://hotfile.com/dl/99855138/9e659fd/Medieval_-_Total_War.part1.rar.html
     http://hotfile.com/dl/99855156/bba0da6/Medieval_-_Total_War.part2.rar.html
     http://hotfile.com/dl/99857484/38fbbe9/Medieval_-_Total_War.part3.rar.html
     http://hotfile.com/dl/99857615/2f16b7c/Medieval_-_Total_War.part4.rar.html

İstek Üzerine Paylaşılmıştır.Oyun İsteklerinizi Pm ile belirtebilirsiniz müridler

[URL=https://datesnow.life]Verified Women[/URL]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

şu oyunu hep görürüm biri açıklasınnasıl bişe ?

matematik24.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheLaz
    TheLaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HeYeT bunu yazdı:
    -----------------------------

şu oyunu hep görürüm biri açıklasınnasıl bişe ?

güzel bi strateji oyunu :).Oyunun en güzel yanı Oyunda Osmanlı'nın Türklerin Olması.Her ülkenin kendine ait bi özelliği var . Türklerin çok iyi atlı okçuları varken iskoçların atlı okçuları zayıf ama mızraklı askerlerinin çok güçlü olması . Kısacası bana göre oyunun en güzel özelliği türklerin olması.

[URL=https://datesnow.life]Verified Women[/URL]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

@TheLaz Allah razı olsun hocam (: Nerden buldun bunu yaw, hint kumaşı halt etmiş bu oyunun yanında.Eywallah hemen indiriyorum.Herkese tavsiye ederim, mükemmel oyundur.Oyunda tarihi olaylar gerçekleşiyor.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

bunun 2. sini oynayın... Türkleri çok güçlü yapmamışlar gerci ama yamalarla felan bizim elemanlar dengelemişler... türkçe yamasız oynamayın...

yapay zeka yamalarını mutlaka kurun...

türkleri secerseniz 2. sinde ilerleyen zamanlarda Yeniçeriler atlı zırhlı birlikler feln çıkıyo tüfek icat edilince yeniçerileri kimse durduramıyo onu iyi yapmışlar bi :)

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek
    Yav sallayın medieval total war'ı. Medieval 2 Total War serinin içindeki en kral oyundur kafa yedirtti bana bi zamanlar.

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek
    Silent_King bunu yazdı:

bunun 2. sini oynayın... Türkleri çok güçlü yapmamışlar gerci ama yamalarla felan bizim elemanlar dengelemişler... türkçe yamasız oynamayın...

yapay zeka yamalarını mutlaka kurun...

türkleri secerseniz 2. sinde ilerleyen zamanlarda Yeniçeriler atlı zırhlı birlikler feln çıkıyo tüfek icat edilince yeniçerileri kimse durduramıyo onu iyi yapmışlar bi :)

Yok yok Türkler standart güçte. Ama bölge olarak en hareketli coğrafyada olduğu için zor oluyor oynanması. Oyunun her şeyinde denge var. Örneğin Türkler, Haçlı Seferleriyle, Bizansla, Memluklularla,Moğollarla, Timur imparatorluğuyla başı derde girer ama ekonomi olarak ipek yolunun en uç noktaında olduğu için deli gibi altın kasar. Mesela İspanya yarım adasındada Emevilerle oynuyorsun ve senin için tehlike olabilecek güçte devlet yok ama o bölgenin ekonomi şartları berbattır fazla ekonomi yapamassın.

Ayrıeten dediğin gibi Yeniçeriler oyunda pratik olarak kullanılan en mükemmel ağır piyadeler. Türklerin Türkmen göçebe atlı okçularıyla Moğolların ağır zırhlı atlı okçularından iyide birlikler yok.

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Haclı seferlerinin asıl hedefi istanbul diye hatırlıyorum.İstanbul başa bela yani alamamk lazım güçlenmeden.Ya da araplarla arayı iyi tutmak lazım ki cihad'a destek versinler.Birde oynda belli bir tarihte rusya tarafında moğolllar türüyordu.Önlerine ne gelirse yakıp yıkıyorlar.O tarafa asker yığmak lazım.Gerçekten osmanlı ile oynamak çok zor.Bölgenin çok hareketli olması bir yana birde haclı seferlerini durdurmaya çalışıyorsun.Yinede hilafet bayrağını taşıyacam avrupanın göbeğine (:

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokayortaburun
    gokayortaburun's avatar
    Erkek

Oyunu ister Age Of Empires gibi askereri saga sola saldırarak oynatıyorsunuz. İster savaşları otomatik yaptırıyorsunuz. Asker gücüne göre pc kendi kapıstırıyo ve sonucu veriyo. Haritanın %60ını ele geçirince kazanıyorsunuz sanırım.

İspanya ile bir kere bitirmiştim. İspanyolların bulundukları bölge cok zengin ve yıllık üretimleri cok güzel. Birde kuzey afrika ve ortadoguyu ele geçirince yemede yanında yat.

Türklerde oldukça etkili. Tek sorun oyunda 3 müslüman devletin olması. Zira haritadaki ülkelerin büyük cogunlugunda yerli halk Katolik,Ortodoks yada Pagan olunca zırt pırt isyan cıkıyor. :)

Staj yerimdeki dandik p3 1 ghz PC ile az oynamadım bunu. Cok güzel bir oyun.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gokayortaburun bunu yazdı:

Oyunu ister Age Of Empires gibi askereri saga sola saldırarak oynatıyorsunuz. İster savaşları otomatik yaptırıyorsunuz. Asker gücüne göre pc kendi kapıstırıyo ve sonucu veriyo. Haritanın %60ını ele geçirince kazanıyorsunuz sanırım.

İspanya ile bir kere bitirmiştim. İspanyolların bulundukları bölge cok zengin ve yıllık üretimleri cok güzel. Birde kuzey afrika ve ortadoguyu ele geçirince yemede yanında yat.

Türklerde oldukça etkili. Tek sorun oyunda 3 müslüman devletin olması. Zira haritadaki ülkelerin büyük cogunlugunda yerli halk Katolik,Ortodoks yada Pagan olunca zırt pırt isyan cıkıyor. :)

Staj yerimdeki dandik p3 1 ghz PC ile az oynamadım bunu. Cok güzel bir oyun.

%60'ı bitince sana soruyor hocam.İstersen devam edebilirsin.Harita üzerinden de otomatik savaşta makina çok kayıp verdirıyor.Büyük savaçlarda otomatiğe bağlamamak lazım.İspanya ile bende bitirdim.Bence oyunun askeri bakımdan en güçlü devleti.Suvariler 10 numara.Ülkede çok güvenli bir yerde.Arkadaki müslüman devlet zaten çok uysal ve güçsüz.Yalnız arkası çöl.Ekonomik olarak iyi olmuyor oraları almak.Kilise kurdun mu çıldırıyorlar zaten.Vergiyi arttırdın mı kesin isyanlar çıkıyor.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

ben mtw2 yi bitirdim...

Bizansı, Memlükleri, Emevileri, Balkanlardaki Tüm devletleri, Rusyayı, Polonyayı, İspanyayı, ve bi kaç devleti daha yıktım. Ticaret yollarını tamamen ele gecirdim. Tüccarlarım Tüm Avrupa ve Afrikaya yayıldı. Karınca gibilerdi :) Casuslarımıda Çoğu şehre yerleştirmiştim. Moğol ve Timur İstilasına karsın Rusya ve En doğuya yığınak yaptım asker yığdım. Masrafları beni çok zorladı ama batıda yıktığım devltlerin ganimetleri ve tüccarlarımın başarısı dengelemişti durumu. Haritanın yarısından çoğu yeşil olmuştu. Almanya ve Danimarka tüm orta ve batı Avrupaya yayılmıştı 2 si habire birleşip bende olan Roma ve İstanbula haçlı seferi düzenliyorlardı. İtalyaya gemilerle Mısırdan Asker taşıdım. (Mısırda yeniçeri çıkmaya başlamıştı :D ) Akdeniz Ve karadeniz bnm gölüm haline gelmişti. Emevilerin donanması çok iyiydi onlar biraz zorladı ama onları yıkınca rahatladım... Avrupada ilerleyemez oldum Danimarka çok güçlenmişti. Almanyada arar ara saldırıyodu bana. Doğdan ve bazı gelişmiş balkan şehirlerinden asker yetiştirip  6-7 bin kişilik orduyla yine 6-7 koldan saldırıyodum danimarkaya ama onlarda çok dirençliydi :) 

Vel hasıl o kadar askere ne tüccar nede ipek ve baharat yolu dayandı :) Ekonomi çökmeye başladı, Şehirlerde İsyanlar çıkıyodu. Kanlı bir şekilde bastırdım isyanları halkı katlettim çoğu yerde kılıçtan geçirdim :)

Bunun sonucunda asker yapamaz oldum nüfus azaldı. Sonra moğol ve timur geldi Rusya üzerinden Trabzona kadar geldiler. Doğuda Mısır ve doğu anadolu elden çıktı. hatta İznike kadar geldi şerefsizler :)

Batıda kalan az sayıda birliklerimi gemilerle anadoluya taşıdım kaybettiğim bi kaç şehri geri aldım Danimarka haçlı Seferi ilan etti :) İstanbula 5 full orduyla geldiler yaklasık 4 bin kişi yani :)

Sonrasınd dağılma dönemine girdim :) Gururuma yediremedim bıraktım oyunu :D

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
Toplam Hit: 2371 Toplam Mesaj: 11