Mesafeli İliskiler...
-
arkadaslar bu konuya ne diyorsunuz..?
"mesafeli iliskiler.."
misal ben almanyadayim o Türkiyede.
ben diorumki: ASK SEVDIGINI YANINDA ISTER!!!
o diyorki: SEVMEYE ENGELDE DEGIL MESAFELER...
sizinin fikrininizi yazarsananiz sevinirim....
-
Gözden ırak olan gönülden ırak olur.
-
bence deli gibi sevmiyosa taraflar birbirini yetinemezler
-
Ben int ten bi kızla tanıştım ve birbirimize aşık olduk. O Antalya'da ben İstanbul'da. Çok kötü bişey be kardeş. Bazen onun yanımda olmasını istiyorum ama olmuyor...
-
valla cok üzüldüm adina, cok kötü hasret cekmek :(((
AgiR geLdi biZe...
ZoR geLdi özLemeK,
bekLemEK...
GöcmEn kusLaR biLe cesAReT eTTi dE mEkAnI
zaManI degiSTiRmeYe,
biZ edeMedik...
AyRiLDiK isTe soNuNDa biTTi ,
kiM hakLI kim haKsIZ
nE FaRk edeRki
nE bEn sEnDen iYi ne sEn beNden,
sonuCTa biR beDenE sigaMaDIkkI...
Bir bedene sigamadik, aff et yapamadim...

-
güsel şiir insanın içini tırmalıyor. bir bedene sığma olayını anlamadım ama neyse...
-
nasil anlaman kardes ya, hani sen bir insani sevdigin zaman onunla aglar onunla gülersin onunla bir olursun yani (bi bendende yasiyor gibi olursunuz) ama bu durumda biz bir olamadik yani, zamana yenik düstük falan filan... :) oki hadi pai paiii
-
Almanya mesafemi ya 20 saatlik ucak mesafesi var aramizda genede ustune kiz tanimam sevgilimin :)
-
zob bunu yazdý:
Almanya mesafemi ya 20 saatlik ucak mesafesi var aramizda genede ustune kiz tanimam sevgilimin :)
tabiki mesafe!!!! yinede zor, hadi calissam ucak bilet parami cikarsam yine onu görmeye giderdim ama ögrenciyim, bu durumda para kazanmak kolay degil, hem bide ciddi bir iliskyisee, bunun sonu nasil olcak? diyelim nikah felan oldu, ben türkiyedemi yasiyacam?? hayatta vaz gecmem ben burdan, cünkü dogma büyüme almanya, ben türkiyede yasiyamam, daha dogrusu almanyada yetismis bi insan türkiyede bas edemez, ne isi görcek orda? yasam tarzlar cok farkliii!!!! yani bu tür engeller var! cok zor bisiii...
-
miss_canix bunu yazdı:
nasil anlaman kardes ya, hani sen bir insani sevdigin zaman onunla aglar onunla gülersin onunla bir olursun yani (bi bendende yasiyor gibi olursunuz) ama bu durumda biz bir olamadik yani, zamana yenik düstük falan filan... :) oki hadi pai paiiivay be ne kadar kötü kalpliyim benim aklıma da neler gelmişti de ona anlam verememiştim.Düzelttiğin için saol. :P
-
miss_canix bunu yazdý:
zob bunu yazdý:
Almanya mesafemi ya 20 saatlik ucak mesafesi var aramizda genede ustune kiz tanimam sevgilimin :)tabiki mesafe!!!! yinede zor, hadi calissam ucak bilet parami cikarsam yine onu görmeye giderdim ama ögrenciyim, bu durumda para kazanmak kolay degil, hem bide ciddi bir iliskyisee, bunun sonu nasil olcak? diyelim nikah felan oldu, ben türkiyedemi yasiyacam?? hayatta vaz gecmem ben burdan, cünkü dogma büyüme almanya, ben türkiyede yasiyamam, daha dogrusu almanyada yetismis bi insan türkiyede bas edemez, ne isi görcek orda? yasam tarzlar cok farkliii!!!! yani bu tür engeller var! cok zor bisiii...
Ciddi iliskiler mesafe tanimaz sonunda ya o sana gelir ya sen ona gidersin :)
Para kazanmak kolay zor olan calismaya karar vermek saati 10 $ yada mark olan bi yerde bi kac ayini oldurursen kazanirsin o ucak bileti parasini :)