Metal Klipler
-
slm arkadaşlar ben özellikle slipknot grubunun olmak üzere diğer metal grupların (system of a down, slayer, sepultura, linkinpark .... ne olursa olsun metal klip olsun, örnek olsu diye yazdım) kliplerine ihtiyacım var.kazaa da inanılmaz yavaş indiriyorum (0.60 kb/s :() bu yüzden güzel linklere ihtiyacım var.(beleş tabiki) bu konuda yardım ederseniz bana çok memnun olucam.şimdiden teşekkürler,
iyi günler (yazım çok güzel olmadı ama idare edin derdimi anlatm -
lan olum ne bokuna download'la felan ugra$ıorsunuz anlamıyorum.gidin bakırköy'e yada istiklal'e kostebek yada kripton'da klip basina 500bin'e cekiyorlar.ama illede bele$ sirke baldan tatlidir diyorsan.www.download.com'dan soulseek adli programi arat download et.sonra kendi mp3'lerinide diger kullanıcılarla paylaşmak kaidesiyle klip,konser,mp3 download et.eger basaramiyorsan.www.immortalvideos.com'a gir....
-
keske olsa burda 10 miloyon veririm ama kibristayim be usta.baska link verecek yok mu?
-
çok iyi linkler var ama dediğin grupların çoğunun metalle ilgisi olmadığı için işine yaramayacak boşver
-
Ares kullan hoca hızlı iniyor.www.aresgalaxy.org
-
Adsl bağlantın varsa Kazaa tam sana göre...
-
http://www.mellesleg.hu/zene/listabc.php burayı dene bide bakalım....

-
Bende su dünya ya geldim geleli anlamamısımdır. Nedir benim bu istanbul 'dan cektigim.
istanbul 'da yasayan insanlar sanki bütün insanlar istanbul da yasiyormus muamelesi yapıyor.
(Hava durumunda ilk once İstanbul soylenir, istanbulda bi olay oldugu zaman o muhitin adi soylenir örn: Gazi mahallesi olayları, Güzel Ülkemin Cogu ilinde Bi Gazi mahallesi var. istanbul gazi mahallesi de.)
Yeni tanıstın insanın nereli oldugunu bilmiyon, istanbullu olma ihtimali 'de mutlaka var. ama sanki istanbuldan baska bi yer yoq dünya da.
Abi sen bos ver
Maltepe Pazarına git, Karanfil Sokak 'a git,
Kemeraltına git.
Yapıcı iş merkezine git.
====================================================
Kıbrıslı arkadasım. Sana Siddetle Kazaa yi tavsiye ederim. Kibris ta baglnati nasıl bilmem ama. her halde oradada TÜRK TELEKOM Rezilliği yoqtur.
-
ya walla dedıklerının harbı metalle alakası yok ma ironmaiden icedeahth gıbı grupların resmı sıtelerınden bedava ınıyor..
benım bır sorum olcak evanescense gurubunun resmı sıtesınden ınmıyo bu grubunkını nerden ındırebılırım ??
-
kusra bakmayın ıkı kere konustum ama yazmayın unutmusum bırde redhotchılıpeppers ın klıplerını de nerden bulabılcemı bılen warsa solerse sevınırım
-
soulseek.com'da programı indir bulursun..