folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Mi Notebook Pro Türkiye'ye Gelir Mi?



Mi Notebook Pro Türkiye'ye Gelir Mi?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Nisan/2007
    Erkek

    Müridler yeni tanıtılacak olan  Mi Notebook Pro çok hoşuma gitti, Türkiye'ye gelir mi? Fiyat aralıkları ne gibi olur? Cihaz hoşuma gitti bayağı gelirse almayı düşünürüm,

    Geçtiğimiz haziran ayında parmak izi sensörlü ve uygun fiyatlı Mi Notebook Air 13’ü tanıtan Xiaomi şimdi de Mi Notebook Pro’nun duyurusunu gerçekleştirdi. Mi Notebook Air’da olduğu gibi yeni modelde de dahili parmak izi sensörü bulunuyor. Touch pad’de yer alan parmak izi sensörü güvenliğe önem veren kullanıcıların beklentilerini karşılayacağını söyleyebiliriz.

     

    15,6 inçlik ekran boyutuna sahip olan bilgisayar, 1,95 kilogram ağırlığında. Windows 10 yüklü Mi Notebook Pro, sekizinci nesil Intel Core i7 işlemcisinden güç alıyor. Yedinci nesil Intel Core i7 işlemcilerle karşılaştırıldığında yeni işlemcinin yüzde 40 daha güçlü ve daha düşük enerji tüketimi sunduğunu belirtelim. Bilgisayarda sekizinci nesil Intel Core i7 işlemcisine Nvidia GeForce MX150 grafik işlemcisi eşlik ediyor. 16 GB’a kadar RAM ve 1 TB’a kadar PCIe SSD depolama seçeneğiyle satın alınabilen bilgisayar USB-C haricinde iki adet USB 3.0, bir adet HDMI, SD kart ve 3,5 mm kulaklık girişleri bulunuyor. Hızlı şarj desteğiyle 35 dakikada yüzde 50 şarj seviyesine ulaşabilen bilgisayar hakkında açıklamada bulunan Lei Jun, Xiaomi’de çalışan mühendislerin MacBook Pro’yu sevdiklerini ve Mi Notebook Pro’yu tasarlarken MacBook Pro’dan ilham aldıklarını belirtti. Tasarımıyla ve performansıyla MacBook Pro’yu hedef alan Mi Notebook Pro, 6.399 yuandan (980 dolardan) satışa sunulacak. 15 inçlik MacBook Pro’nun giriş seviyesi modelinin yurt dışındaki fiyatı 1.999 dolar olduğu göz önüne alınırsa Xiaomi Mi Notebook Pro’nun fiyatı gayet makul seviyede.

     

    Log.com.tr den alıntıdır.

Toplam Hit: 808 Toplam Mesaj: 1
mi notebook pro