Microsd Uçtu
-
Arkadaşlar 1-2 yıl önce aldığım SanDisk 8gb microsd an itibariyle uçmuş vaziyette. Telefonda takılıydı (General Mobile Discovery). Önce bi uygulamalar vs. uçtu sonra kartı takıp çıkartıp yeniden başlatınca düzelmişti ancak daha sonra komple gitti. Bilgisayara da taksam telefonada taksam başka telefonada taksam sd carddan ses seda yok. Kartı kurtarma şansımız varmıdır?
-
aynı sorun bendede oldu class10 micro sd kartım discoveryde uçtu. tüm uygulamalar karttaydı. bi gün resim çekerken hafıza dolu uyarısı verdi şaşırdım nasıl dolar diye. meğerse kart yalan olmuş. mecbur biçimlendirdim öyle düzeldi.
içindekiler yalan oldu tabi. şimdi sen disco diyince acaba telefonda kronik bi problem mi diye düşünmeden edemedim.
-
Güncellemeden sonra benimkide uçtu formatladım, yeniden başlatınca aleti yine uçtu, yine formatladım. Birkaç gündür düzgün bir sorun yok sanki.
-
ben bu sd kart teknolojisinde bi bokluk olduğunu düşünüyorum
ben de çok bozdum, durduk yere gidiyo amk kartları
-
data recovery ile geri getirebilirsin hocam ben getirmiştim bi dene
-
Kart komple gitmiş vaziyette. Hiçbir şekilde algılanamıyor kart ne bilgisarda nede telefonlarda.
-
TeRRoR bunu yazdı
Kart komple gitmiş vaziyette. Hiçbir şekilde algılanamıyor kart ne bilgisarda nede telefonlarda.
Hocam o zaman kart büyük ihtimalle ölmüş direk. Ama sen yine de en son olarak bir linux distrosunda dene bakalım o görüyormu. Mesela gparted ile pcyi açıp bi bak bakalım görecek mi
-
benim kartta aynen General Mobile Discovery ile uçtu şimdi eski 2gb kart ile idare ediorum
-
Paraya kıyıp kaliteli bi kart alıyım diyodum eskisiyle biraz daha idare edelim yazık olmasın gidersede eskisi gitsin bari
Sserkan tarafından 23/Kas/13 02:12 tarihinde düzenlenmiştir -
Sserkan bunu yazdı
Paraya kıyıp kaliteli bi kart alıyım diyodum eskisiyle biraz daha idare edelim yazık olmasın gidersede eskisi gitsin bari
sıkıntı kartın bozulması değil içindekilere bişey oluyor. format atınca düzeliyor. kart bozulmuyor yani.
-
Fazla voltaj falan mı veriyorda yakıyor karta anlamıyorum bu telefon.