Microsd Uçtu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Arkadaşlar 1-2 yıl önce aldığım SanDisk 8gb microsd an itibariyle uçmuş vaziyette. Telefonda takılıydı (General Mobile Discovery). Önce bi uygulamalar vs. uçtu sonra kartı takıp çıkartıp yeniden başlatınca düzelmişti ancak daha sonra komple gitti. Bilgisayara da taksam telefonada taksam başka telefonada taksam sd carddan ses seda yok. Kartı kurtarma şansımız varmıdır?

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

aynı sorun bendede oldu class10 micro sd kartım discoveryde uçtu. tüm uygulamalar karttaydı. bi gün resim çekerken hafıza dolu uyarısı verdi şaşırdım nasıl dolar diye. meğerse kart yalan olmuş. mecbur biçimlendirdim öyle düzeldi.

içindekiler yalan oldu tabi. şimdi sen disco diyince acaba telefonda kronik bi problem mi diye düşünmeden edemedim.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dargut
    dargut's avatar
    Erkek

Güncellemeden sonra benimkide uçtu formatladım, yeniden başlatınca aleti yine uçtu, yine formatladım. Birkaç gündür düzgün bir sorun yok sanki.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

ben bu sd kart teknolojisinde bi bokluk olduğunu düşünüyorum

ben de çok bozdum, durduk yere gidiyo amk kartları

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

data recovery ile geri getirebilirsin hocam ben getirmiştim bi dene 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Kart komple gitmiş vaziyette. Hiçbir şekilde algılanamıyor kart ne bilgisarda nede telefonlarda.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    TeRRoR bunu yazdı

Kart komple gitmiş vaziyette. Hiçbir şekilde algılanamıyor kart ne bilgisarda nede telefonlarda.

Hocam o zaman kart büyük ihtimalle ölmüş direk. Ama sen yine de en son olarak bir linux distrosunda dene bakalım o görüyormu. Mesela gparted ile pcyi açıp bi bak bakalım görecek mi

http://gparted.org/livecd.php

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeitgeist
    zeitgeist's avatar
    Erkek

benim kartta aynen General Mobile Discovery ile uçtu şimdi eski 2gb kart ile idare ediorum

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

Paraya kıyıp kaliteli bi kart alıyım diyodum eskisiyle biraz daha idare edelim yazık olmasın gidersede eskisi gitsin bari 

Sserkan tarafından 23/Kas/13 02:12 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    Sserkan bunu yazdı

Paraya kıyıp kaliteli bi kart alıyım diyodum eskisiyle biraz daha idare edelim yazık olmasın gidersede eskisi gitsin bari 

sıkıntı kartın bozulması değil içindekilere bişey oluyor. format atınca düzeliyor. kart bozulmuyor yani.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Fazla voltaj falan mı veriyorda yakıyor karta anlamıyorum bu telefon.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 1080 Toplam Mesaj: 11