Migros Biralarda %25 İndirim

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 08/Şubat/2016
    Erkek

    Edit

    do_som tarafından 16/Mar/19 22:10 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2008
    Erkek
    TheAvenqer bunu yazdı
    RitmFarbRacourci bunu yazdı
    flybatwin bunu yazdı

    ben bir keresinde bira,şarap her türlü içki aldım. içtiğim gibi püskürttüm. ne kötü tadı var laa. bidaha içemedim.  sarhoş da oldum. bok gibi oluyon.

     

    Yavaş iç. hepsini Çorba edince hoş olmuyor. Kaç kilosun. Zayıf misin, şişman mı? Herhangi bir Karaciğer hastalığı geçirdin mi? İri kemikli misin, kaslıyım diyebilir misin, yağlı misindır?

     

    şahsen onu bilmemde 51 kiloyum 1.80 boyum var zayıf,incecik,kassız,cılız birşeyim ama gayette güzel içerim en azından çevremden aldığım tepki o yönde boy veya kiloyla ne alakası var onu anlamadım

    Edit : Ismarlamak isteyen olursa iban atarım :) 

    'den kasıt ne? çok içerim mi, çok içerim ama Sarhoş olmam mı, yoksa kendimi ... gibi hissetmem demek mi, hangisi?

    Muhtemelen Cinsiyet ve/veya Yaş'la da alakası var ama, vücudun Detoksifikasyon(zararsızlaştırma) Merkezi benim bildiğim, Karaciğer. Toksik maddeler burada natural'ize(yada nötralize ) ediliyor. 

    Alkol de benim bildiğim, molekül'er olarak oldukça küçük bir malzeme(^^D) ve Organik bozucu, çözücü. Bunun hem iyi yani var hem de kötü. Kötü yanı, Hücrelere yapısal olarak zarar veriyordur, Hücre Zar'ından -Çekirdeğine ve içindekilere kadar,bu kesin. İyi yanı, bozulan hücre parçalarını yapısal olarak yeniden kullanabiliyor olmamızdır herhalde. 

    yapısındaki Oksijenle ilgili, kafamı kurcalayan başka şeyler de var ama, şimdi sırası değil herhalde, ancak Bağ yapabilme kapasitesi bunlardan biri herhalde. 

    Neyse, benim bildiğim şeylerden bir tanesi de, bu Alkol, karaciğer'de Şekere(basit mi, bileşik mi bilmiyorum) dönüşebiliyor ve hatta şekerin Özel bir Depo Formu var, o'na da dönüşebiliyordur. Hatta Yağ'a da dönüşebiliyor karaciğer'de. 

    Dolaylı yoldan Kas'larda da Şeker(ya da Yağ) olarak depolanabiliyor'dur. 

    Dolayısıyla Karaciğer iyi çalışmıyor'sa, bu Alkol maddesi (hızlı bir Kan dolaşım sistemiyle), Beyin'de ve diğer Çevresel Sinir Hücrelerinde bir Tutarsız'lığa sebep olabiliyordur.

    Kiloyla alakası, kas'larda şeker olarak birikebilmesi'dir herhalde.

    Boy'la da alakası, boyuna göre İçOrganlarının hacmen ve hücre artışıyla, dolayısıyla Karaciğer ile, Enzimleriyle de doğrudan alakası vardır, diye düşünüyorum. 

    Muhtemel, karaciğer'in Aşırı yağlanması ile birlikte, işlevlerini yerine getiremeyişi, Beynin kendisini kötü hissetmesine de sebep oluyor olabilir. ( olamaz mı, olabilir. Olabilir tabîki de. ``,)

     

     

    RitmFarbRacourci tarafından 17/Mar/19 09:19 tarihinde düzenlenmiştir

    I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 4694 Toplam Mesaj: 23
bira indirim migros