Milli Boxer Bu Akşam Foxta
-
Sinan şamil sam 16.06.2007 cumartesi 19.45 te foxta.İzliyicem adam sağlam bu gece kick boxu da izledim showda öss öncesi bi stresimizi atarız.Umarım yener.ü
Duyurayım dedim.
-
bu arada oyle eften püften bir mac degil. kıtalar arası agır siklet boks sampiyonlugu unvan macı. Sinan kazanırsa kıtalar arası agır siklet boks sampiyonu olacak.
-
Rakibi Sinan Ringte Tavuk Gibi Kaçacak Demişti, Göreceğiz Kim Tavuk Gibi Kaçacak :D o Kömür DaLLamaya Büyük Ders Verecektir Bizimkisi ;)
-
razovski dıye adam var dehşet karızma ya bızımqini dua edelimde düdüklemesin
-
asıl maç bugün özel maç değil gerçek ünvan maçı tarık solak gibi show değil Mutlaka izleyeceğim
-
ByALeX bunu yazdı:
-----------------------------
Rakibi Sinan Ringte Tavuk Gibi Kaçacak Demişti, Göreceğiz Kim Tavuk Gibi Kaçacak :D o Kömür DaLLamaya Büyük Ders Verecektir Bizimkisi ;)
-----------------------------
o zmn tek kelimeyle manyak olacak.Foxta zaten bi kaç süredir boxlar falan veriliyuor fakat boxları daha hoş buluyorum.Hele wlademir litschko vardı unutamıyorum.Herif sağlak 4 yumtrukta indirdi elemanı sol vurarark.43 nakavt vardı.rekopr m.alide 44 müş geçicem diyordu.Sinan şamil sam a bakıyorum millet pek beğenmedi hehralde izlemedi fakat bir süredir ben takip ediyorum.Adam sağlam arkasınada reklam alıyor :) bu akşam bizimkisi yenilse dahi elinden geleni yapacak.Çok zevkli bir box maçı geçecek.
Fakat yenileğini sanmıyorum.Berabere denk gelebilir.Çünkü böyle önemli maçta birisi çok güçlü diğeri güçsüz olmaz
-
Bende sinan dün akşam çıkdı sanıyordum izleyemedim diye üzülüyordum, sağol hacı asla kaçmaz bu maç.
-
boxer deyince baksır (don) sandım bir anda :)
-
ya orad abir herif varya razovskimidir nedir yenlımke bilmeyen dıyor spiKEL Resmi lazım varmı agalar acilatarmıısınız
-
o saatte dışarıda olacam la,tekrarı olur inş
-
dün akşamda çok güzeldi.Tao diye bi herif vardı karşısına azeri bi kick boxcu çıktı ama offf ulen.Azeri bi dayanıklı mq anlatamam.Ağır siklet vurduğunda ziken cisnten.Azeri akıllı oynadı sonunda baya yoruldu.Kaç sağlam yumruk aldı ama birşey olmadı herife şaşırdım.
Adam ellerini aşşağıda tutuyor.aygır vuruyor 5-6 yumruk vurdu (aygır=tao 128 kilo) düşünün yani bize bi gelse direk 2.80 yerdeyiz.Gerçekten hayret ettim.Berabere bitti sonra azeri yapamam dedi zorla 4. raunda çıkarttırlar.Azeri birşeyyapamadı 4. raund da baya yumruk yedi.Tao kazandı.
Azeriye hayran oldum abicim ya.
Bu arada not düşeyim kickbox her hafta olacak.