Milli Boxer Bu Akşam Foxta

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Sinan şamil sam 16.06.2007 cumartesi 19.45 te foxta.İzliyicem adam sağlam bu gece kick boxu da izledim showda öss öncesi bi stresimizi atarız.Umarım yener.ü

Duyurayım dedim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    bu arada oyle eften püften bir mac degil. kıtalar arası agır siklet boks sampiyonlugu unvan macı. Sinan kazanırsa kıtalar arası agır siklet boks sampiyonu olacak.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Rakibi Sinan Ringte Tavuk Gibi Kaçacak Demişti, Göreceğiz Kim Tavuk Gibi Kaçacak :D o Kömür DaLLamaya Büyük Ders Verecektir Bizimkisi ;)

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VatanisTurK
    VatanisTurK's avatar
    Erkek
    razovski dıye adam var dehşet karızma ya  bızımqini dua edelimde düdüklemesin

Devlet-i Osman-i Ali"de terfi"i temayuzilim irfan-i ile olmaz ya olacak kuvvetli iltimas ya olacak medeni haz ya da olacak delikle temas. ---- Millet Kadınla ilgili konu acıyor biz açınca siliniyor alın url:moderatör silmeye alısık onca konu oluyor kadınlarla ilgili küfürler yazılıyor bız acınca anlaşılmadan sılınıyor örnegın su url"deki söz http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=S%F6zler&folderid=42998 amı olanın ımanı olmaz sözü kim için söylenmiş söylesenize amk hadi ? benım konuma gelip öyle böyle demesini bılyordunuz ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    asıl maç bugün özel maç değil gerçek ünvan maçı tarık solak gibi show değil Mutlaka izleyeceğim

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ByALeX bunu yazdı:
    -----------------------------
    Rakibi Sinan Ringte Tavuk Gibi Kaçacak Demişti, Göreceğiz Kim Tavuk Gibi Kaçacak :D o Kömür DaLLamaya Büyük Ders Verecektir Bizimkisi ;)
    -----------------------------
    o zmn tek kelimeyle manyak olacak.Foxta zaten bi kaç süredir boxlar falan veriliyuor fakat boxları daha hoş buluyorum.Hele wlademir litschko vardı unutamıyorum.Herif sağlak 4 yumtrukta indirdi elemanı sol vurarark.43 nakavt vardı.rekopr m.alide 44 müş geçicem diyordu.

Sinan şamil sam a bakıyorum millet pek beğenmedi hehralde izlemedi fakat bir süredir ben takip ediyorum.Adam sağlam arkasınada reklam alıyor :) bu akşam bizimkisi yenilse dahi elinden geleni yapacak.Çok zevkli bir box maçı geçecek.

Fakat yenileğini sanmıyorum.Berabere denk gelebilir.Çünkü böyle önemli maçta birisi çok güçlü diğeri güçsüz olmaz

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Bende sinan dün akşam çıkdı sanıyordum izleyemedim diye üzülüyordum, sağol hacı asla kaçmaz bu maç.

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    boxer deyince baksır (don) sandım bir anda :)

kendinize ayığ olunuz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VatanisTurK
    VatanisTurK's avatar
    Erkek
    ya orad abir herif varya razovskimidir nedir yenlımke bilmeyen dıyor spiKEL Resmi lazım varmı agalar acilatarmıısınız

Devlet-i Osman-i Ali"de terfi"i temayuzilim irfan-i ile olmaz ya olacak kuvvetli iltimas ya olacak medeni haz ya da olacak delikle temas. ---- Millet Kadınla ilgili konu acıyor biz açınca siliniyor alın url:moderatör silmeye alısık onca konu oluyor kadınlarla ilgili küfürler yazılıyor bız acınca anlaşılmadan sılınıyor örnegın su url"deki söz http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=S%F6zler&folderid=42998 amı olanın ımanı olmaz sözü kim için söylenmiş söylesenize amk hadi ? benım konuma gelip öyle böyle demesini bılyordunuz ?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    o saatte dışarıda olacam la,tekrarı olur inş

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

dün akşamda çok güzeldi.Tao diye bi herif vardı karşısına azeri bi kick boxcu çıktı ama offf ulen.Azeri bi dayanıklı mq anlatamam.Ağır siklet vurduğunda ziken cisnten.Azeri akıllı oynadı sonunda baya yoruldu.Kaç sağlam yumruk aldı ama birşey olmadı herife şaşırdım.

Adam ellerini aşşağıda tutuyor.aygır vuruyor 5-6 yumruk vurdu (aygır=tao 128 kilo) düşünün yani bize bi gelse direk 2.80 yerdeyiz.Gerçekten hayret ettim.Berabere bitti sonra azeri yapamam dedi zorla 4. raunda çıkarttırlar.Azeri birşeyyapamadı 4. raund da baya yumruk yedi.Tao kazandı.

Azeriye hayran oldum abicim ya.
    Bu arada not düşeyim kickbox her hafta olacak.

Toplam Hit: 2424 Toplam Mesaj: 11