Milli Takımızla İlgili - Güncelledim
-
arkadaşlar ben iyi hatırlıyorum alt beynime güzel işlemişim (: 88 doğumluyum orta 2 orta 3'te lisenin ilk yıllarında futbol takımına gidiyordum. defansif orta sahada oynuyordum. antremanlarda sağ bekten topu aldığımda bilirdim ki sol açıktaki ilhami koşmaya başlardı, sol bekten topu aldığımda sağ açıktaki hüseyin koşmaya başlardı. ben döndüğümde hangi taraf daha müsaitse o tarafa atardım topu. yada son ihtimal önümdeki ofansif orta saha mustafaya atardım.
akşam milli maçı izliyorum kim nerede, nasıl, niye oynuyor hiç anlamadım. kimse doğru dürüst kendi işini yapmıyor. kimse nasıl, nereye oynayacağını bilmiyor. herkes kafasına göre kim boşsa ona atıyor topu. hiçbir taktik yok. şöyle ciddi ciddi atak yaptığımızı ben hatırlamıyorum.
bence buna çare; teknik direktörde bitiyor iş. hocayı hemen göndermeliler.
--------------
montella gitmiş.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, merakla beklenen toplantısını dün yaptı ve gündemdeki sorular büyük ölçüde cevabını buldu. Riva’daki toplantıda İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki yönetim ‘göreve devam’ kararı alırken, A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella ile yollar ayrıldı...
TAZMİNAT BEDELİ YAKLAŞIK 1 MİLYON EURO
Montella’nın sözleşmesini tek taraflı fesheden Türkiye Futbol Federasyonu’nun, deneyimli teknik adama yaklaşık 1 milyon euro tazminat ödemesi bekleniyor. Söz konusu tutarın, İtalyan çalıştırıcının beş aylık maaşına karşılık geldiği belirtildi.
ohh be kurtulduk dicem ama tazminatı= 1.000.000 Euro = 55.200.000,00 Türk Lirası dedi google baba. bizim anlayacağımız türkçeye çevirmeye kalkmayım önce beni sonra kimseyi günaha sokmayım :D yorumum bana kalsın :D (;
YAYINLANMA
ajan1111 tarafından 11/Eki/26 03:42 tarihinde düzenlenmiştir -
Göndermeliler
-
Montellayi gondersinler ama esas kerem akturkoglunu gömmeleri lazim direk...
-
garga bunu yazdı
Montellayi gondersinler ama esas kerem akturkoglunu gömmeleri lazim direk...
hatta yurt dışına gömsünler direk. "şey" sen 24erzincanspor'dan gelmemiş miydi? koskoca Galatasaray'ın topçusuyken hiç mi bizim ezeli rakip fenerbahçe ile ilgili muhabbbetlere katılmadın da türkiye'ye döndüğünde ezeli rakibe gidiyon "şey".
"şey" lafımla alakalı ne demek istediğimi kesin anladınız buraya yazamıyorum sonra under. amcamız'la "bişey" olmasın :D (; saygılar&sevgiler amcacım (:
-
İlk yarıyı izledim yine yine yine yine yine... Ne demek istediğimi anladınız. 2.yarıyı izlemiyorum çünkü gerek yok, herşey aynı tas aynı hamam.
-
Keremi izle mutlaka :D 79. Dakikada bir pozisyon var.
-
garga bunu yazdı
hiç beni günaha sokma ne demek istediğini anladım :DDD
-
ajan1111 bunu yazdıgarga bunu yazdı
hiç beni günaha sokma ne demek istediğini anladım :DDD
Yok yok izle :D
Burda var, mkyb sagolsun diger konudan arakladim...
--
mkyb bunu yazdı
Arda kinlenmiş. Bu saatten sonra sikerim pasını deyip kendisi şut çekiyor. En iyisini yapıyor. Böyle gol olacak bir pozisyonu kaçıran mal arkadaşım olsa bende pas vermem. https://www.youtube.com/shorts/QCOsaIjF_xs
Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın amk. Ayrıca Ayşe tatile çıksın.
-
orospu çocuğu montella alkışlıyor, haydi çocuklar 4 yiyebilirsiniz diyor!..
-
amk yıllardır futbol izlemem oğlan istedi diye açtım söve söve bir hal oldum futbol benim neyime
-
montella gitmiş.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, merakla beklenen toplantısını dün yaptı ve gündemdeki sorular büyük ölçüde cevabını buldu. Riva’daki toplantıda İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki yönetim ‘göreve devam’ kararı alırken, A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella ile yollar ayrıldı...
TAZMİNAT BEDELİ YAKLAŞIK 1 MİLYON EURO
Montella’nın sözleşmesini tek taraflı fesheden Türkiye Futbol Federasyonu’nun, deneyimli teknik adama yaklaşık 1 milyon euro tazminat ödemesi bekleniyor. Söz konusu tutarın, İtalyan çalıştırıcının beş aylık maaşına karşılık geldiği belirtildi.
ohh be kurtulduk dicem ama tazminatı= 1.000.000 Euro = 55.200.000,00 Türk Lirası dedi google baba. bizim anlayacağımız türkçeye çevirmeye kalkmayım önce beni sonra kimseyi günaha sokmayım :D yorumum bana kalsın :D (;
YAYINLANMA
ajan1111 tarafından 10/Eki/26 12:15 tarihinde düzenlenmiştir