Mission: İmpossible – The Final Reckoning Link Verebilecek
-
İyi günler arkadaşlar.. yeni çıkan görevimiz tehlike son hesaplaşma sağlam link bilgisi olan arkadaş varmıdır? Paylaşabilir misiniz zahmet olmazsa. Şimdiden tşk ederim...
-
abi imkanin varsa sinamada izle.
-
-
Yapay zekânın kötülük abidesi olması ve olası sonuclarını anlatan izlemesi keyifli bir yapım olmuş. Birçok film izleme sitesinde sinema çekimi olarak var zaten
-
torrentte hdsini gördüm bildim bileli bu hırtoyu sebmem ama sadece bu filmi geçen sene seyretmiştim buda devamı sanırım.
https://www.blu-ray.com/digital/Mission-Impossible-The-Final-Reckoning-Digital/72127/?retailerid=14
3 ay sonra 4k çıkacak yazıyor
20GB cam çekim varda bu 1xbet olayı nedir anlamadım nerden buluyorda tamgasını vuruyor bu çekimlere
-
Kelayvaz bunu yazdı
torrentte hdsini gördüm bildim bileli bu hırtoyu sebmem ama sadece bu filmi geçen sene seyretmiştim buda devamı sanırım.
https://www.blu-ray.com/digital/Mission-Impossible-The-Final-Reckoning-Digital/72127/?retailerid=14
3 ay sonra 4k çıkacak yazıyor
20GB cam çekim varda bu 1xbet olayı nedir anlamadım nerden buluyorda tamgasını vuruyor bu çekimlere
Aksine bu hırtoyu seviyorum ben. Tüm filmleerini izledim. Dublör kullanmıyor olması bile yeterli.
Bi de hayalimin kadınıyla evlenip beğeni kazanmıştı pzvk :)))
-
Teşekkür ederim size, ben halen link arıyordum.
-
tskler
-
Antikky bunu yazdı
sadece imax te izlenir türkiyede tahminimce. komple aydınlık olan animasyon filmleri bile karanlık görünüyor perde de.
sinemaya gidip böyle bir filmi heba etmek istemiyorum. :D
-
manglerman bunu yazdıAntikky bunu yazdı
sadece imax te izlenir türkiyede tahminimce. komple aydınlık olan animasyon filmleri bile karanlık görünüyor perde de.
sinemaya gidip böyle bir filmi heba etmek istemiyorum. :D
en son Thunderbolts a gittim gitmez olaydım. verilen parayamı yanayım birşey göremediğimemi yanayım.
-
Türkiye'de sinemada film izlenmez. Evde dolby digital, dolby atmos sistemli 4k tv niz varsa izlediğiniz filmlerden daha çok keyif alırsınız.