Mobil Hat Tarife Taahhüt Sorunu?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Eylül/2005
    Erkek

    Türktelekom prime eksper 12gb tarifesi kullanıyordum ama taahhütüm bitti. Hat babamın üzerine zamanında yanında çalışırken o almıştı hattı. Bende 7-8 yıldır bu hattı kullanıyorum o yüzden hiç değiştirme ihtiyacı duymadım.

    Şimdi babam yurtdışında ve adına işlem yapamıyorum, eskiden online işlemlerden değiştirip taahhüt yapıyordum ama şuan sadece prime 20 ve 25gb lık tarifeler geçilebilir gözüküyor ve açıkcası ihtiyacım yok o kadar fazla internete boşuna maddi olarak faturayı arttırmak istemiyorum.

    Geçenlerde haberim yoktu taahhüt bitiminden o yüzden müşteri hizmetlerinden arayan kişiyide biraz tersledim dolandırıcı sandım. Zaten babamın adına işlem de yaptırmıyorlar hat sahibi ben olmadığımdan. O yüzden müşteri hizmetleri çözüm üretmiyor.

    Şimdi ben nasıl farklı tarifeye geçerim, taahhüt'üm bitti yani alt tarifelere geçebilir miyim geçebiliyorsam nasıl? Eskiden arabam filan vardı ispark 3 kere ücretsiz kullanımı filan işime geliyordu faturam 65 tl isparkı düşersem 40tlye filan geliyordu tarife ama artık arabam yok boşuna 65 tl ödemeyeyim kullanmadığım hizmete. Ya da başka seçeneğim yoksa şuan ki tarifemde taahhüt yenilesem mi? Eskiden soz yazıp msj atarak 12 ay daha devam ettirebiliyorduk halen geçerli mi bu olay?


    Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek

    telefonla oluyorsa baban gibi davran .

    isim soyisim tam doğum tarihi anne kızlık soyadı  : ) 

    okadar zor değil. 

     

     

     

    samaccc tarafından 21/Şub/19 13:52 tarihinde düzenlenmiştir

    Minimalist Değilim Tembelim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Türk Telekom bankalara geçtikten sonra eski avantajı kalmadı. Turkcell ile fiyat olarak aynı oldular neredeyse.


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Mayıs/2007
    Erkek

    baban seni dava etmeyecekse babanın bilgilerini ver telefonda.


    maşiyi görüyon mu maşiyi?
Toplam Hit: 1105 Toplam Mesaj: 4
yenileme başka tarifeye geçme taahhüt türktelekom prime