Morhipo Sitesi Sattığı Ürünü Tedarik Edemiyor
-
Siteden bir ürün aldım ve tek çekim ücretini kargo dahil ödedim,
yazdığım gibi Morhipo sitesi sattığı ürünü tedarik edemiyor ve beni arayıp üstelik umursamaz bir tavırla ücreti iade ediyoruz diyor,
vadettiği kargo süresini geçti haftalardır gelmesini bekledim ama bu telefon geldi,
tüketici mahkemesine başvursam ne olur?
bunu yaşayan yüzlercesi var, sosyal forumlar bunlarla dolu ama kimse bir şey yapmıyor diye inanılmaz umursamazlar,
eğer bilgilerinizi paylaşırsanız bende elimden geleni yapıp bunun arkasında durmayı ve tüm sosyal platformlarda bunu paylaşmayı istiyorum, -
pek bişey olmaz sonuçta paranı iade ediyolar eminim ki antlaşma şartlarında böle en küçük punto ile yazılı olarak bi yerlerde bu konu hakkında bir açıklama vardır ve sana söylemezler sadece birisi dava açsada bizde kazansak diye beklerler bence hiç uğraşma eğer paranı aldıysan sadece sağda solda kötü reklam yaparsın okdr, sonuçda kapitalist bi sistemde yaşıyoz bu gün ne kdr kötü desende yarın bir başka kişi iyi diyecek ve gene alışveriş yapılacak o siteden...
-
Paranızı iade ettikleri müddetçe, aksaklıktan ötürü bir dava açamazsınız. Dava açabilmeniz için ya parayı ödememeleri gerekir, ya alışveriş esnasında kabul ettiğiniz sözleşmede ürünün yasal teslimat zamanı yer alıyorsa ve yasal süresini geçti ise yapabilirsiniz. Her iki durumda da dava açsanız dahi elinize tek geçen, dava tebligatı karşı tarafa ulaştığı anda yapacakları ücret iadesi olacaktır.
-
bu yazdıkların hukuki olarak doğru mu? hiç bir şey yapamaz mıyım? çünkü sitede yayınlayıp alışverişimi tamamlayıp parasını ödüyorum şu tarihte göndereceğim diye vaadediyor ama sonra ürünü tedarik edemedik diye beni mağdur ediyor, nasıl hiç bir hakkım olmaz anlamıyorum?
-
geçen beni de aradılar istediğiniz renk yok şu renk geldi dediler ii dedim gönderin beğenmezsem yollarım dedim.
sonra bi çek gönderdiler üzgünüz tarihinde yapamadık gibisinden.bugün dışardayken de mail gemiş özür dileriz tedarik edemiyoruz diye 20 lira çek veriyoruz özrümüz için ücreti de kartınıza yatırcaz dediler. yatırınca mail atıcaz yazmışlar.
çek hesabıma işlenmemiş ücret de henüz kartıma atılmamış. pazartesi bi posta kayarım. -
alla alla beniim başıma hiç gelmedi ordan şimdiye kadar öyle bişi şanslımışım demekki :|
normalde boyner in bir kuruluşu diye biliyorum ondan güvenip alıyodum tiskindirdiniz lan.
-
açıkçası epey şanslıymışsın 3. kezdir sorun yaşıyorum ilk i önemsizdi 2. si ürün sabahtan akşama kadar başka üyenin sepetinde görünüyordu? her ne hikmetse diğerlerini satmak için yapıyorlar sanırım, 3. sü de bu oldu, tabi ilk kez bi kaybımda olunca her yere bunu yazmaya başladım, yarın arayıp bilgilendireceklermiş-miş bakalım ne olacak, dahada olmazsa mahkemeye gidip bunun arkasında durmayı planlıyorum
-
Boyner e ait olan bu siteye tedarik farklı firmalardan günlük veya haftalık olarak yapılır. Blackart firmasının ürünlerini bir dönem ben ayarlamıştım. Arkadaşımın firmasıdır. Bu sebeple aslında morhipo ya bişey yapamazsın. Adamlar iade yapıyor. Sorun tedarikcide. Adamlar ürünü tedarik edememis...
-
150 Liralık kazak istedim, 2 tanesini tedarik edemiyoruz özür mahiyetnde 100tl hediye çeki veriyorz demişlerid parayı da yatırmışlarıd geri, diğer kazak gelmişti. Nasıl yedim o parayı nasıl anlatamam
-
ben de pantolon almıştım, kalıbı büyükmüş büyük geldi dedim bi küçüğünü yollayabilir misiniz diye. Salak karı bir saat şirket yapısını anlattı biz kampanya usulü promosyon usulü çalışan ithalatçı firmalarla doğrudan bağlantı kuran firmayız ıvır da zıvır işte sonuç olarak dedi yapmamız mümkün değil o kampanya bitti bütün kıyafetler dağıtıldı dedi başka bedeni yok dedi elimizde.
Tamam eyvallah ama o gün konuşmamızdan tam ertesi günü aynı kampanyayı tekrar yaptılar istediğim bedeni de satıyorlardı.Telefon açıp şurdaki gibi http://youtu.be/JGw7rPXBOX4?t=49s eppinizin amına goyim diyecektim de zor tuttum kendimi. -
3-4 kere urun aldim 1 gunde geldi