Mouse Tekerleği Çalışmıyor
-
mouse nin tekerleğini çalışmıyor forumda bu kou ilgili 1 tane konu var oda sonuçsuz nette de birşey bulamadım nasıl halledicem ben bu sorunu NOT:sorun çok büyük ihtimalle donanımsal değil
-
başka bilgisayara tak dene gene çalışmazsa yenisini alırsın çalışırsa format atarsın
-
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------mouse nin tekerleğini çalışmıyor forumda bu kou ilgili 1 tane konu var oda sonuçsuz nette de birşey bulamadım nasıl halledicem ben bu sorunu NOT:sorun çok büyük ihtimalle donanımsal değil
-----------------------------donanımsal değilse kesin tasarımsaldır :}Tekerli mouse mi kaldı piyasada ?
-
yeni alsana.
-
sRcN bunu yazdı:
-----------------------------asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------mouse nin tekerleğini çalışmıyor forumda bu kou ilgili 1 tane konu var oda sonuçsuz nette de birşey bulamadım nasıl halledicem ben bu sorunu NOT:sorun çok büyük ihtimalle donanımsal değil
-----------------------------donanımsal değilse kesin tasarımsaldır :}Tekerli mouse mi kaldı piyasada ?
-----------------------------tekerlek dediğim şey sayfa kaydırmak için kullandımız yuvarlak kısmı oluyor
-
Hocam mouse miadını doldurmuş. Yenisini almanı öneririm. Zaten oldukça ucuz donanımdır kendisi...
-
başka bir pc de sorunsuz çalışıyor
-
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------başka bir pc de sorunsuz çalışıyor
-----------------------------hocam format at ozaman tamam aricaksın saatlerce okadar onemli bir programın ne bilim başka ıvır zıvırın cek formatı
-
pislik girmiştir benimde ara ara oluyo söküyorum temzliyorum
tekerleğin lazerinin oraya bak sökünce hemen önüne anlarsın
-
başka pc de çalıştığına emin olunca direk driverını kaldırdım tekrar kurdum misler gibi çalışıyor şimdi
-
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------başka pc de çalıştığına emin olunca direk driverını kaldırdım tekrar kurdum misler gibi çalışıyor şimdi
-----------------------------tam bunu önercektim ki, çözmüşsün olayı. geçmiş olsun