folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Mozilla Firefox Quantum Çıktı!



Mozilla Firefox Quantum Çıktı!

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamhakli
    adamhakli's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Kasım/2015
    Erkek

    Bi ben mi fark edemedim şunun hızını :) 


    Hayat savaştır, ölümden korkan YAŞAMASIN. https://www.tahribat.com/forum/cekilis-2020-bal-satisi-basladi---siparisler-ali-247037
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaniSokucu
    CaniSokucu's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mayıs/2012
    Erkek

    Hacı bu nedir ya? Beta sürümünü yüklediğimde de böyle bir şey olduğu için eski sürüme dönmek zorunda kalmıştım. Şimdi zorunlu olarak bu sürümü kullanıyorum ama bu sorunun nedenini anlayamadım. Kaçak lig tv linki aradıktan sonra böyle bi sorun ortaya çıkmıştı herhalde izlediğim site cpumu kullanarak coin kasıyordur dedim daha sonra devam ettiğinde windows defenderdan virüs taraması yaptım, malwarebytes ile tarattım, gizli gizli eklenti mi yükledi lan bu diye eklentileri kontrol ettim bana mısın demedi. Eski sürüme geçince her şey düzelmişti mis gibi kullanmıştım fakat yine bu başıma gelmeye başladı.

    Başka başına gelen var mı? Sadece firefoxu değil bilgisayarı da yavaşlatıyor. Her zaman olmuyor zaman zaman oluyor ama bazen 1-2 dakika bile sürüyor.


    Şafak 1152!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varg
    Varg's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mayıs/2007
    Erkek
    SkynetX bunu yazdı

    Eklentiler yüzünden yine Chrome 1 adım önde.

    Hem eski eklentileri kabul etmiyor

    hem de her konuda eklenti bulamıyorsun.

     

    Bu arada chromium projesi de açık kaynak.

    chromium projesi açık kaynak ama yayınladıkları chromium tarayıcı üzerinde gizlilik ayarlarında değişiklik yapıp öyle yayınladıklarını duydum ne kadar doğru..

    firefox şu an bazı güvenlik duvarı programlarıyla çakışıyor bu da fazla kaynak kullanımına sebep olabiliyor bu tarz sorunlarla karşılaşanlar izin versin. opera daki kelimeyi seçince kopyala ara zımbırtısı çok işe yarıyor reklam engelleyiciside daha iyi bu tarz ayrıntılara değinirlerse çok iyi olur ya da böyle bir eklentiye rastlayan var mı firefoz için ?

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Firefox'u Google'ın anasayfasında önerdiği zamanlarda denemeye başlamıştım. Chrome çıkana kullanmıştım sonrasında yıllarca Chromesporlu olmuştum. Ancak şuan Google Chrome’dan Firefox’a geçtim ve oh be dedim. Fontlar daha güzel duruyor, deli gibi çalışan fan sesi artık yok, Google’ın takibi yok. Herkese tavsiye ederim.


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Şubat/2005
    Erkek

    bu Quantum zıkkımı çok ram yiyor aşırı derecede. Önceden 1 gb ram yiyen program 3gb ram altına inmiyor. sekmeleri kapatmama rağmen hiç kapatılmamış gibi task managerde cirit atıyor

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 08/Şubat/2016
    Erkek

    ya bu amına kodumunun firefox u hep rami cıgara içen birinin browni yemesi gibi yiyior ne iş anlamadım kullanmıyorum amk

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    masteryoda
    masteryoda's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Mayıs/2012
    Erkek

    Quantum ilk çıktığında bellek açısından bana ohbe dedirmişti şuan 7-8 sekme açıldığında 2000 küsür mb dan aşağı düşmüyor.

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Şubat/2005
    Erkek
    do_som bunu yazdı

    ya bu amına kodumunun firefox u hep rami cıgara içen birinin browni yemesi gibi yiyior ne iş anlamadım kullanmıyorum amk

    mk  sesli kahkaha attım :D bu nasıl bir efso benzetme

Toplam Hit: 3045 Toplam Mesaj: 19
mozilla çıktı quantumfirefox testedelim