MP3 Boyutu Küçültmek İçin (Güsel Paylaşım)
-
arkadaşlar.. telefonunusda hafıza kartınızın boyutu küçükmü ? fazla şarkı atamıyormusnuz.. bu program işinzi görecektir.. bende 64 mgbyte vardı 15 şarkı yı zorla alıyordu şimdi 30 tane alabiliyor :) :)
http://rapidshare.com/files/51916290/cep_tel_icin_mp3_kucultucu.zip.html burdan indirebilirsiniz.. saygılar...
-
iyi gzlde kardes bu kuculteyım derken mp3un kalıtasını dusurmuyormu?
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
-----------------------------
iyi gzlde kardes bu kuculteyım derken mp3un kalıtasını dusurmuyormu?
-----------------------------tabii ki..
-
ogg mı ?
-
kalite demeyelimde.. sesini biras kısıyor bassını falan alıyor.. yani şöyle diyeyim.. tam telefonlar için ama bazı telefonlarda randuman vermeyeebilir.. bende k750i var fena çıakrmıyor.. ama normal mp3ten kısık çalıoyr.. hiç yokan iyidir.. tavsiye ederim.. yani...
-
hoca dosyam.net e biri upload edebilirmi ?
..
-
FeRoCi bunu yazdı:
-----------------------------kalite demeyelimde.. sesini biras kısıyor bassını falan alıyor.. yani şöyle diyeyim.. tam telefonlar için ama bazı telefonlarda randuman vermeyeebilir.. bende k750i var fena çıakrmıyor.. ama normal mp3ten kısık çalıoyr.. hiç yokan iyidir.. tavsiye ederim.. yani...
-----------------------------Sesini kısınca boyutun küçüldüğünü de ilk defa duydum!!!
-
Sesini Kısınca Boyut Küçülmüyor,,Boyutu Küçülünce Sesi Kısılıyor :D
-
hocam bana da mp3 ses arttırıcı lazım
ama kaliteyi düşürmeden
varmı böyle bi program
rica ediyorum sizlerden...
-
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------hocam bana da mp3 ses arttırıcı lazım
ama kaliteyi düşürmeden
varmı böyle bi program
-----------------------------goldwave kullan??
-
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------hocam bana da mp3 ses arttırıcı lazım
ama kaliteyi düşürmeden
varmı böyle bi program
-----------------------------
mp3 trim var hojam ama az sesi bozuyo ayarları var db olarak normalde mp3 kesme prog ama sesi baya arttırabilio parçanın başını sonunu yavaşlatabilio falan bi dene istersen