Mp3 Hande YENER 2006 Download

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakankaya
    Hakankaya's avatar
    Erkek

Buyrun Dostlar ;

http://www.megaupload.com/tr/?d=W54G6QCB

1 Yola Devam - 04:25
    2 Apayrı - 04:00
    3 Nasıl Zor Şimdi - 04:18
    4 Kelepçe ( Club Version ) - 05:07
    5 Kim Bilebilir Aşkı - 05:0
    6 Bugün Sevgililer Günü - 04:24
    7 Şefkat Gibi - 04:07
    8 Aşkın Ateşi - 03:52
    9 Kanat - 04:08
    10 Unut - 02:43
    11 Düş Bozumu - 04:25
    12 Sakin Olmalıyım - 03:42
    13 Sorma - 05:16
    14 Kelepçe ( Clip Versiyon ) - 03:48
    15 İnsanlar Çok - 06:24

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakankaya
    Hakankaya's avatar
    Erkek

İnsan bi tşkr eder iyilikte yaramıyor...Millet linki tıklayıp müzigi indiriyor iyi,kötü,la metallicali bi sus

diyen yok a.k

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Vallahi ben bu karıyı dinlemem,bizim ne işmiz olur Ferhat Tunç,Ahmet Kaya,Kıvırcık Ali,Şivan Perwer v.s. varken.. Koy karıya :)) Ama uğraşmıssın hocam sağoll

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Server_Kurdu
    Server_Kurdu's avatar
    Erkek

babacan ellerine saglık

emege saygı beyler !

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    ne emeğe saygısı be ne emeğe saygısı...kadın albüm çıkarmış..eğer emeğe saygıysa gidip kasedini cd'sini almaktır emeğe saygı...bi kaç şarkısını ver anlarımda daha yeni çıkmış albümü şak diye veriyonuz...bu emeğe saygı falan değil..

Çekil,Önümden Çekil...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakankaya
    Hakankaya's avatar
    Erkek
    Sanane lan sanamı sorcam dosyaları verip vermicegimi..Madem bu kadar düşünüyorsun emege saygıyı trojen-scanner-mailbomber vb... programlarıda kullanmasana lan senmi yaptın sanki paramı verdin,kullanırken sorun yok ama
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    ulan ne bağrıyon mızmım çocuk gibi be...kullandığımı nerden çıkardın velet..."sanane be sanamı sorcam" diyip diyip durma...ister sor ister sorma burası form bende kural dahilinde istediğim fikri savunabilirim...ben söyleyeceğimi söylerim sen ister  yayınlarsın ister yayınlamassın..ÖKKEŞ

Çekil,Önümden Çekil...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hoca ne kasiyosunuz ortami, burdaki adamlarin %99.999999 u hack yada crack islerine bulasmistir, senin windowsun orjinal degilse sende crack isine bulasmissin... Yani hocam hepimiz az cok kul hakki yiyoruz, ama care de yok para yetmez obur turlu, adam upload etmis iste paylasmis bizle, begenmiyosan da kasma ortami hocam rica ediyorum...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

Musket bunu yazdı:

Hoca ne kasiyosunuz ortami, burdaki adamlarin %99.999999 u hack yada crack islerine bulasmistir, senin windowsun orjinal degilse sende crack isine bulasmissin... Yani hocam hepimiz az cok kul hakki yiyoruz, ama care de yok para yetmez obur turlu, adam upload etmis iste paylasmis bizle, begenmiyosan da kasma ortami hocam rica ediyorum...

fikir söylemek ortam kasmak olmuşsa ben de SUSTUM kardeş

Çekil,Önümden Çekil...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakankaya
    Hakankaya's avatar
    Erkek
    Musket bunu yazdı:

Boşver dostum anlamıyor işte,böylelerine iyilik yaramaz...Vermesek kötü oluruz ama
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakankaya
    Hakankaya's avatar
    Erkek

fikir söylemek ortam kasmak olmuşsa ben de SUSTUM kardeş

Karatahta tamam arkadaşım belki biryandan haklısın ama bulundugun ortamda degil.Çünkü burası hacker ve olmaya çalışanların ortamı,emege saygı konusunda birşey demiyoruz ama burda degil..Kötü laf söylediysem affet,sinirlendirdin yoksa ayıp ettin hepimiz arkadaşız...
Toplam Hit: 1455 Toplam Mesaj: 11