Mpeg Dosyası Resim Dosyasına Çevrilirmi ? Nasıl?
-
efendim merhaba
diyelim elimde 10 saniyelik görüntü var. ben bunu resim dosyası yada hareketli banner dosyası haline dönüştürebilirmiyim.flash programı işime yarar mı yoksa başka bir programmı gereklidir
saygılarımla arz ederim.Not: admin arkadaşlar, sitenin arama özeliği çalışsa fevkalede güzel olur.
-
virtualdub yapar. açtığın dosyayı
file -> image sequence
seçeneği ile resim formatına çevirebilirsin. sonra istediğin kareleri flash a atıp banner yapabilirsin.
-
çok sevgili kardeşim
ilgili program(virtualdub ) nerden indirilir ve temizmidir?
-
Temizdir merak etme. En iyisi www.download.com a bak.Orda var.Sonra birde üstüne bir crack bul :)
-
-
arkadaşlar program fevkalede güzel
fakat ben programda
çıkan resimlerin boyutlarının istediğim gibi olmasını sağlayacak bir tuş bulamadımvar mı?
saygılarımla -
var.
video -> filters menüsünü seçip; yandaki düğmeden Add düğmesine basıyoruz. Listeden Resize' ı seçip. istediğimiz boyutları giriyoruz.
-
gözümsün
sağolasınson olarak bu resimlere trojan bağlamak istiyorum sence uygulamada yaraı görülür mü. boş bir çabamı? önerebileceğin sağlam resme trojan yapıştırma programı?
saygılarımla
-
birde "avi to gif converter" var
işte download linki: http://rapidshare.de/files/6848948/setup.exe.htmlresme trojan yapiştirilamiyor sanirim şu an..
eskiden prorat se nin böyle bir özelligi vardi ama microsoft bu açigi kapatti service pack 2 olanlarda işlemez.. -
zaten resim dosyasina trojan yapistirilmiyor....exe dosyasina yapistiriliyor, kullanici exeyi actimmi ordaki komut resmi gösteriyor....
uzantilari görmeyen user farkina varmiyor..
-
Removed...