MSWMM Convert
-
4 yıl önce moviemaker'dan bie video yapmıştım fakat şuan dosya uzantısına MSWMM diyor. ama açmam lazım, elimdeki playerlar açmadı, moviemaker denedim oda açmadı. Googleda birkaç şey buldum fakat ingilizce olduğu için pek anlayamadım. nasıl izlenebilir bi hale çevirebilirim?
mesela şurda var: http://www.prlog.org/10206374-how-to-convert-mswmm-to-avimp4wmvdvdyoutubeipod.html
-
video özel değilse paylaşırmısın hocam bir bakalım..
-
MrSari bunu yazdı:
-----------------------------video özel değilse paylaşırmısın hocam bir bakalım..
-----------------------------yok özel değil de, upload hesabım yok hiç
-
RotKerim bunu yazdı:
-----------------------------MrSari bunu yazdı:
-----------------------------video özel değilse paylaşırmısın hocam bir bakalım..
-----------------------------yok özel değil de, upload hesabım yok hiç
-----------------------------hesaba gerek yok hocam hotfile dan upload et..
-
-
hocam movie maker ile acmayi denedinmi?
movie makerden -> projeyi ac de..
-
MuRaT55 bunu yazdı:
-----------------------------hocam movie maker ile acmayi denedinmi?
movie makerden -> projeyi ac de..
-----------------------------uzgunuz bu proje dosyası açılmıyor diyor. ingilizcesi iyi olan biri aslında ilk mesajda verdiğim linke bi baksa :F
-
Movie Maker 2.1 kur ondan sonra projeyi açıp tekrar kaydet .wmv olarak. Ama resimleri ve içeriği bulumayacağından proje hata verebilir.
-
Pessimistic bunu yazdı:
-----------------------------Movie Maker 2.1 kur ondan sonra projeyi açıp tekrar kaydet .wmv olarak. Ama resimleri ve içeriği bulumayacağından proje hata verebilir.
-----------------------------hiç açmıyor bile projesi işte. makerla açtığımda hata veriyor direk, açılmıyor bu proje falan.
-
RotKerim bunu yazdı:
-----------------------------Pessimistic bunu yazdı:
-----------------------------Movie Maker 2.1 kur ondan sonra projeyi açıp tekrar kaydet .wmv olarak. Ama resimleri ve içeriği bulumayacağından proje hata verebilir.
-----------------------------hiç açmıyor bile projesi işte. makerla açtığımda hata veriyor direk, açılmıyor bu proje falan.
-----------------------------Team versene pmden
-
hocam MSWMM dosyasını kaydederkern içine attığın dosyaların sadece yolunu kaydetmiş bulunuyorsun verdiğin dosyaya baktım resimlerin bulunduğu yere ulaşamadığı için dosyayı ne convert edebilirsin nede açabilirsin..