Müridler Bloğ‘Uma Bi Gözatarmısınız ?
-
Selamun Aleyküm millet kısa bir süre önce bir 'film replikleri ' bloğu açtım blogspot adresinden gidişat iyi gözüküyo 4 gündür analytics raporlarını takip ediyorum 21,26,40,57 tekil hit olarak yavaş yavaş yükselmekteyim
Bir de siz incelermisiniz bu temayla devam etmelimiyim yayın hayatıma, her öneriyi dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz :)
http://filmvedizikareleri.blogspot.com/
Not: tutar mı tutmaz mı bilmediğimden domain almakta acele etmedim anca bir iki hafta sonra adamakıllı bi domaine sahip olacam
-
eğer yapıcaksan kendi domain ve hostunu al. böyle olmaz
-
Yahoo bunu yazdı
eğer yapıcaksan kendi domain ve hostunu al. böyle olmaz
apey domain 1-2 hafta içinde iyi bi domain alacam, host alayımda bu sekilde bi script yada tema bulamadımki host alıp orjin bişey yaparım :D
-
hit nerden geliyor
-
syklops bunu yazdı
hit nerden geliyor
facebookda 4-5 profilde paylaşıyom linki sürekli bide etiket ve etiket açıklamaları ile kalıcı bağlantıyı ayarlıyom google amca da sağolsun çabuk indexliyo büyük ihtimal bunlardır etkenler :)
-
Değişik bir site. Yalnız güncelliği sağlam olmalı. Umarım kaynakların iyidir. :) Ayrıca domain vb gibi işlemler için blogspottan alabiliyordun diye haıtlıyorum. Alt yapın yine bu site olur. Sadece kredi kartını kullanarak makul bir fiyata bu site üzerinden domain al derim. En azından blogspot altyapısı kullanarak devam edersin. Tabi işleri ne kadar büyütür o da soru işareti.
Not:En son sistem böyle idi 3-4 yıl önce. :) hala böyle mi bilmiyorum. Epey uzak kaldım site işlerinden.
-
Hocam bana kalırsa hiç bulaşma bence. Çünkü bu işi yapan bi yığın facebook grubu, sayfası var. Millet zaten bunlara facebook'ta paylaşmak için bakıyolar, facebooktaki sayfaları kullanırlar fotoğraf falan bulmak için. Ayrıca keyword'de yükselmen de baya zor hiçbirinde makale yok yazı yok bişey yok. Etiketlemekle olup bitecek iş değil yani.
-
aynen hacı, uzak dur.
-
seo açısından yukarı çıkman çok zor baktım da bunu yapan facebook sayfaları bile ilk sayfalarda..
10kdan fazla facebook beğenisi var.. daha oturaklı bir blog için çalış derim.. -
Zalimcocuq bunu yazdı
Selamun Aleyküm millet kısa bir süre önce bir 'film replikleri ' bloğu açtım blogspot adresinden gidişat iyi gözüküyo 4 gündür analytics raporlarını takip ediyorum 21,26,40,57 tekil hit olarak yavaş yavaş yükselmekteyim
Bir de siz incelermisiniz bu temayla devam etmelimiyim yayın hayatıma, her öneriyi dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz :)
http://filmvedizikareleri.blogspot.com/
Not: tutar mı tutmaz mı bilmediğimden domain almakta acele etmedim anca bir iki hafta sonra adamakıllı bi domaine sahip olacam
Edit : Körlük Başladı Bende...
KILICH tarafından 01/Şub/13 09:26 tarihinde düzenlenmiştir -
@
palakan229: Domain için acele etmedim bir hafta filan bi durumuna bakam sora alırım diye düşündüm :) Tutarsa tutar tutmazsa bi sigara yakar mutluluklar dileriz :))) @mahzal: Facebook'ta çok sayfa var bende birçoğunu kaynak yaptım hatta, Ama blog görünümü facebooka göre daha fazla görseli sunuyo tek sayfada bide paylaş,tweetle,itele gibi tuşları aktifleştirdim mi pek eksiği kalmaz :) Makale konusunda sana katılmaktayım ama Video ve Film önerisi kategorileri düşünüyorum onlarıda koyarsam bence güzel bi etkileşimi olur @zone: Zaten çalışmaktayım Bu daha ilk hali biraz yavan görünebilir ama birkaç haftaya bayaa modifiyeli olacak inşallah :) Bu arada hepinize teşekkürler arkadaşlar önerileriniz ve eleştrilerinizle kafamda güzel bişeyler canlandı biraz daha güzelleştirebilirim sanırım siteyi :):):)