Müziği Sözlerinden Ayırmak.. Yardıma İhtiyacım Var..
-
Hocalar Kenan Doğulunun Şans meleğim şarkısının yalnızca müziğine ihtiyacım var.
Aslında asıl isteğim bazı cümleleri değiştirmek ve "öğretim yöntem teknikleri" dersinde sunum olarak kullanmak. Cümleleri değiştirme gibi bi imkanımız olmadıgını varsayarak bana bu şarkının yalnızca müziği lazım. Bu işi becerebilen bir mürit varmı biraz aciliyeti var da çok makbule geçer ?
-
-
way hocam eywallah md altyapı diye geçiyormuş bilmiyordum :D cümleleri değiştirme imkanımız yok degil mi birine söyletmek lazım
-
cümleleri degiştirmek derken hocam
-
blmrt bunu yazdı:
-----------------------------cümleleri degiştirmek derken hocam
-----------------------------ya hocam mesela bu kenan diyo ya "şans meleğim nerelerdeyin tam zamanında geldin". "şans < elektronum > nerelerdeydin tam zamanın da geldin" diyecek. ama bu işi kenan doguluya söyletmek muhtemelen biraz pahalı olabilir o yüzden montajla ve bi ses benzerligiyle bu işi çözmek çok mu zordur ki :)
-
edit.
-
aslında kendinde yapabilirsin studio programlarıyla cok fazla belli olacagını sanmam hocam ugrasman lazım sadece
-
audacity ile yapabilirsin.
-
adobe audition da vardı böyle bi özellik
-
-
hocalar videoyu buldum da asıl istedigimi yapacak kadar bilgim yok o programlarla. sagolun yardmlarnız için idare etcez artık