folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Müzik Endüstrisi Deşifre Oldu - (İlluminati)



Müzik Endüstrisi Deşifre Oldu - (İlluminati)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Matchup
    Matchup's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ekim/2009
    Erkek

    Çok ilginç gerçekten tamamını izledim , tesadüften fazlası var , tabi bu vidyolarında ne tür bir amaçla hazırlandığını bilmiyoruz. Bir oyunu deşifre etme süsü verilmiş başka bir oyun başka bir gizli mesaj olabilir. Mıchaeşl jackson la ilgili olan kısım gerçekle birebir örtüşüyor.

    Birileri basını kullanarak sürekli bizi sekse , sabahlara kadar fütursuz eğeleneceye yönlendiriyor. Şu rihanna denen kadını ben şarkılarını duymadan önce haber sitelerinden tanıdım . AYDIN DOĞAN ın sahip olduğu haber sitelerinden. Bu masonların medya patronlarıyla yakın ilişkileri olduğu iddiası , doğru anlaşılan. Tabi harun yahya Türkiye masonluğu için onları avrupada amerikada ciddiye almazlar diyor ancak amaç aynı olduğu için faaliyet bazında aynı şeyleri kullanıyorlar.

     


    Bulduğumuzu sanmaktan ziyade , umduğumuzu aramaktayız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Temmuz/2007
    Erkek

    izledim baştan sona.teşekkürler hacı

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Şubat/2011
    Erkek

    tamamını izledim teşeürler.

    tesadüfden fazlası var ama biraz abartılmış 

    bence çıkarılması gerekilen ders herşeyin fazlası zarar :)

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ağustos/2005
    Erkek

    angels_demos bunu yazdı:
    -----------------------------

    xzxz bunu yazdı:
    -----------------------------

    merak ettim izlicem boş zamanımda , ama yine de bence en doğrusu(!) ve samimi olanı metal müzik, çünkü adam peşinen diyo ben arızayım diye bu şekilde bitirmiş zaten tüm eleştirileri bundan sonra ne yapsalar skandal olmaz, ne deseler muhafazakarlar fln ayağa kalkmaz hatta tv bültenine bile çıkmazlar. toplumun medyanın sermayenin tüm gözlerinden uzak bir köşede kendi sanatlarını icra ederler , müziklerini geliştirirler ( bayaaa da bir gelişmiş komplike bir müzik aslında ).bilinçaltı / üstü bi yığın saçma sapık deli işi mesajlar verirler hakaret ederler küfrederler saçmalarlar ama zaten herkes biliyor bu dallamaların ne mal olduğunu üzerinde eşşek gibi "metal" yazıyor , 18+ yazmaktan daha etkili bir uyarı olarak. beatles isadan bile çok tutuluyoruz dediğinde dünya ayağa kalktıydı da deicide, morbidangel, slayer vb neler neler diyor hiç girmeyelim aslında. 


    -----------------------------

     

    avrupalı metal gruplarını unutmamak gerek metali şeytan için yaptıklarını savunanlar var. kliseleri yakanlar gerçekten sadistleşenler. fakat istisnalar dışında doğru


    -----------------------------

    ne savunması hocam gayet dümdüz gidiyor herkese. Klise yakmakla sadistlik kavramı arasında bir bağlantı kuramadım, Kliseleri de o zamanlarda Varg vikernes ve tayfası yakmıştır. (bilmemne chamber dı hatta uzağım bu aralar metal müziğe unuttum, affola). Şu anki Lil john cart curt bariz belli zaten consume obey die, küfür şirk zina, carpe diem akımı cıktı şimdi bide. Ama bunlar bilinen şeyler hocam anlarsın yani, bazen resmen beynin yoruluyor, ben begotten filmini izlerken veya dunkelheit ı dinlerken resmen beynim kasılıyor. savunma ne amk kibar kibar. Kreator - Enemy of God (Trashciyiz :D), Bismillah diye grup var hafız.

Toplam Hit: 25993 Toplam Mesaj: 55