folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Müzikle Arası İyi Olan Editör Arkadaşlar Lazım



Müzikle Arası İyi Olan Editör Arkadaşlar Lazım

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ekim/2005
    Erkek
    muhabir22 bunu yazdı:
    -----------------------------

    oktaysecurity bunu yazdı:
    -----------------------------
    kardeş İTÜ konservatuar mezunuyum. medyayla aram iyidir. En son haber editörü olarak kanald de çalıştım. İşsizim şu anlık dolgun maaş varsa Emila Zola ile bile röportaj yaparım :)
    -----------------------------
    İTÜ konservatuar mezunu olman güzel, kanal d haber editörü olarak çalışmışsın o da güzel bende şuan dha dayım ancak bizim bu dergimiz online olduğu için (en azından şimdilik) kimseye herhangi bir ücret vermiyoruz ancak reklam falan getirirseniz %50 komisyon veririz. Bir diğer arkadaş yukarıda röportaj olucaksa çalıntı olur demiş. Asla ama asla bizim böyle bir durumumuz olamaz ki gittiğimiz bütün röportajların fotoğrafları mevcuttur ve röportajların altında imzalarımız bulunmaktadır.

    Ücretli olarak anladıysanız üzgünüm arkadaşlar dediğim gibi sadece siteye getireceğiniz reklamlar üzerinden %50 komisyon verebiliriz.


    -----------------------------

    kardeş türkiyedeki rock çılarla eywallah röportaj yaparsınız. ancak bi adam yurt dışındaysa (ki dünyanın en iyi rock ve metal grupları yurt dışında) onlarla röportaj yapıcak adam zor bulursunuz ben onu demek istedim !! editörlük için parada vermionuz amenna emek harcarız bende varım üzerime düşeni yaparım ancak benim yazılarım sadece tanıtımlar yada albümler filan üzerine olur !!!


    Living Death
Toplam Hit: 1703 Toplam Mesaj: 12