Mysite Hack
-
Arkadaşlar burada web tabanlı saldırı hakkında bilgili olan arkadaşlarımızdan bilgi almak istiyorum.Benim acil MySite hacklemem lazım.Bu konuda bana yol gösterin yeter.Gerisini ben hallederim. Lütfen, ben adamlara mynet fake çekiyorum kendi yaptığım ama 10 yaşındaki ufaklılar hariç diğerleri yemiyor. Mynet şfire kırıcı var oda bir halta yaramıyor. Hadi arkadaşalr lütfen öğretin şunu da . Bir gün benimde belki size bir yararım dokunur...
-
MYNET GİBİ BİR SİTENİN SİTESİNİ HACKLEMEK BİRAZ ZOR AMA SANA TAVSİYE EMAİLİNE FAKE ÇEK EGER YERSE MAİL ADRESİNİ KIZ VE SİTESİNİ ELE GEÇİR BENİM BAŞKA BİLDİGİM Bİ YOL YOK MYSİTE HAKINDA
-
azrail_baba ya katılıyorum eğer harbiden yerse o zaman şifre değiştir ve site hack
-
Sağolun babacanlar. Bende bu yolu deniyorum.Elimde tam fake olmasada güzel şeyelr var.Maile yollayınca adam amatörse yiyor. Ama bana en çok koyan şeyde benim yazdığım dökümanları kullanarak bana hackerlık taslayan adamlar. İşte bunları hackleyecem inşallah.
-
bi halt yeymen fakeden gayri ondan devam et mynet bu a.g.
-
yaw acaba çalışan mail feyk kaldımı
-
Ya benim yaptığım birşey var ama fake sayılmaz. Çok inandırıcı bir mail. bu mynet'in gerçek uyarı maili. Çoğu kişi yiyor.İsteyenler uyari_uyari_uyari@mynet.com adresime istekde bulunsun onlara bu mailden yollıyım.
-
yedir trojanı sonra gelsin bütün girdigi şifreler ama anti ler cogu trojanı yakalıo yani kasper yada norton kullanıosa işin zor
-
zumsuk arkadasıma katılıyorum, mynet sadece güvenlik için ayda 20 milyar maasla yonetici calıstırıyor. yani açık olacagını pek zannetmiyorum, zaten acık bulursan, burada acıklayacagına mynet'e soyle, o adamın yerine seni çalıstırsınlar :)
-
olur mu yaf, acik bulursan, heleki index basilicak bi aciksa, yasla indexi seni kim olsa alir zaten ise (: tabi once yatarsin hapiste :D
-
cok zor..
Toplam Hit: 2381 Toplam Mesaj: 11