N11 Den 500 Lira Üzeri Alışveriş Yapacak Olanlar?
-
aslında daha var fakat rutin olarak alışveriş yapanlar filan varsa şimdiden görüşeyim diye konu açtım.
geçtiğimiz günlerde makina alınca 77 liralık kupon kazandım. Bu kupon 3 kasımdan sonra kullanılabilir hale gelicek.
500 lira üzeri alışverişlerde geçerli oluyor.
şimdi sorum şu 500 lira üstü alışveriş yapsanız size benim kupon kodunu versem isteğim şeyi alıp sonra bana ödemeli atarmısınız?
yada direk alışveriş sırasında ücretsiz kargo olarak ikinci bir adres giriliyormu bilmiyorum.
-
up layalım bakalım
-
Walla gecen gun cep telefonu aldıgım ıcın aynı kupondan bana da gelecek ama ayar oldum yanı ...
Vermesin daha iyi :) Nerde kullanıcaz biz bunu?
Kazanılan kuponlar;
Sim Kart ve Hat, Toptan Satış, Otel, Bilet, Altın & Gümüş, Süpermarket, Toplu satış, Özel Satış ve Fırsat kategorilerinde kullanılamaz. -
bende 1300 e pc aldım birşey gelmedi
-
ottomanmurat bunu yazdı
bende 1300 e pc aldım birşey gelmedi
Ne zaman aldın bılmıyorum ama kampanya aralıgındayken aldıysan 3 KASIM tarıhınde kuponlarım blumune gelecek ...
-
kullanmayacak olan var ise hediye kabul edilir.
-
patates bunu yazdı
aslında daha var fakat rutin olarak alışveriş yapanlar filan varsa şimdiden görüşeyim diye konu açtım.
geçtiğimiz günlerde makina alınca 77 liralık kupon kazandım. Bu kupon 3 kasımdan sonra kullanılabilir hale gelicek.
şimdi sorum şu 500 lira üstü alışveriş yapsanız size benim kupon kodunu versem isteğim şeyi alıp sonra bana ödemeli atarmısınız?
yada direk alışveriş sırasında ücretsiz kargo olarak ikinci bir adres giriliyormu bilmiyorum.
ben dıkkat etmedım ılk seferde de kupon satıyorsn sandım. bedavadan adamlar alısverıs yapanlar senın kuponu senın ıcınkullansınlar ıstıyorsun degıl mı ? tuhaf gıt al zaten 70 lıralık kuponla ne alabıleceksın kı
-
hipokondriyak bunu yazdıpatates bunu yazdı
ben dıkkat etmedım ılk seferde de kupon satıyorsn sandım. bedavadan adamlar alısverıs yapanlar senın kuponu senın ıcınkullansınlar ıstıyorsun degıl mı ? tuhaf gıt al zaten 70 lıralık kuponla ne alabıleceksın kı
77 liralık kuponum var 500 üzeri alışveriş yapan bir arkadaş kabul ederse benim kuponumu ona vericem 77 liralık kuponla bana 60 liralık bir ses sistemi var 2 +1 onu alıcak sonra bana ödemeli olarak eline ulaşınca atıcak.
böylelikle ben 70 lira vermemiş olucam sistemde kazandığım kuponla bedavaya almış olucam. bunun nesini anlamadınki
-
her alış verişte 1 çek kullanılabiliyor ve kullanılabilecek bir çek her zaman mevcut N11 de. bu yüzden ürün alacak kişi, kendi hesabındaki çeki kullanarak, kendi alacağı ürüne indirim yapar. bende de mevcut sizin çeklerden hesabımda. bu şekilde ürün alacak kişi varsa, çeklerin yarısı onun, yarısı benim olsun. ancak dediğim gibi dediğiniz şekilde alış veriş yapacak kişi çıkacağını sanmıyorum. en azından pepsi kod kullanır kendi hesabına 11 TL indirim yaptırır. 11 TL kar etmiş olur.
-
patates bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdıpatates bunu yazdı
77 liralık kuponum var 500 üzeri alışveriş yapan bir arkadaş kabul ederse benim kuponumu ona vericem 77 liralık kuponla bana 60 liralık bir ses sistemi var 2 +1 onu alıcak sonra bana ödemeli olarak eline ulaşınca atıcak.
böylelikle ben 70 lira vermemiş olucam sistemde kazandığım kuponla bedavaya almış olucam. bunun nesini anlamadınki
anlamadıgım nokta su .Senınhedıye cekını kullandırtman degıl. Herkese tanımlanan kuponu ben kullanabılecekken sana neden kullandırtayım kı ? hadı desen kuponu olmayana satayım 77 lıralık kuponu 30 lıraya fılan eywallah.
-
:-) arkadaslar ben kuponu olmayanlardan bahsettim. Evet en koyu en boktan sekilde n11 de bir 11 liralik imdirimi oluyorda benim istedigim urun su an 60 lira yani arkadas 11 degil 17 lira ona kaliyo.