folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder N11 Den 500 Lira Üzeri Alışveriş Yapacak Olanlar?

N11 Den 500 Lira Üzeri Alışveriş Yapacak Olanlar?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

aslında daha var fakat rutin olarak alışveriş yapanlar filan varsa şimdiden görüşeyim diye konu açtım.

geçtiğimiz günlerde makina alınca 77 liralık kupon kazandım. Bu kupon 3 kasımdan sonra kullanılabilir hale gelicek.

500 lira üzeri alışverişlerde geçerli oluyor. 

şimdi sorum şu 500 lira üstü alışveriş yapsanız size benim kupon kodunu versem isteğim şeyi alıp sonra bana ödemeli atarmısınız?

yada direk alışveriş sırasında ücretsiz kargo olarak ikinci bir adres giriliyormu bilmiyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

up layalım bakalım

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Walla gecen gun cep telefonu aldıgım ıcın aynı kupondan bana da gelecek ama ayar oldum yanı ...

Vermesin daha iyi :) Nerde kullanıcaz biz bunu?

Kazanılan kuponlar;

Sim Kart ve Hat, Toptan Satış, Otel, Bilet, Altın & Gümüş, Süpermarket, Toplu satış, Özel Satış ve Fırsat kategorilerinde kullanılamaz.

İmza YOK !!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

bende 1300 e pc aldım birşey gelmedi

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    ottomanmurat bunu yazdı

bende 1300 e pc aldım birşey gelmedi

Ne zaman aldın bılmıyorum ama kampanya aralıgındayken aldıysan 3 KASIM tarıhınde kuponlarım blumune gelecek ...

İmza YOK !!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birgaripaskbestesi
    birgaripaskbestesi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kullanmayacak olan var ise hediye kabul edilir.

gariplikten arta kalan zamanların yüksündürdüğü bir yalnızlık benimkisi... http://www.gezgin.web.tr
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    patates bunu yazdı

aslında daha var fakat rutin olarak alışveriş yapanlar filan varsa şimdiden görüşeyim diye konu açtım.

geçtiğimiz günlerde makina alınca 77 liralık kupon kazandım. Bu kupon 3 kasımdan sonra kullanılabilir hale gelicek.

şimdi sorum şu 500 lira üstü alışveriş yapsanız size benim kupon kodunu versem isteğim şeyi alıp sonra bana ödemeli atarmısınız?

yada direk alışveriş sırasında ücretsiz kargo olarak ikinci bir adres giriliyormu bilmiyorum.

ben dıkkat etmedım ılk seferde de kupon satıyorsn sandım. bedavadan adamlar alısverıs yapanlar senın kuponu senın ıcınkullansınlar ıstıyorsun degıl mı  ? tuhaf gıt al zaten 70 lıralık kuponla ne alabıleceksın kı 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    patates bunu yazdı

ben dıkkat etmedım ılk seferde de kupon satıyorsn sandım. bedavadan adamlar alısverıs yapanlar senın kuponu senın ıcınkullansınlar ıstıyorsun degıl mı  ? tuhaf gıt al zaten 70 lıralık kuponla ne alabıleceksın kı 

77 liralık kuponum var 500 üzeri alışveriş yapan bir arkadaş kabul ederse benim kuponumu ona vericem 77 liralık kuponla bana 60 liralık bir ses sistemi var 2 +1 onu alıcak sonra bana ödemeli olarak eline ulaşınca atıcak.

böylelikle ben 70 lira vermemiş olucam sistemde kazandığım kuponla bedavaya almış olucam. bunun nesini anlamadınki

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spear
    spear's avatar
    Erkek

her alış verişte 1 çek kullanılabiliyor ve kullanılabilecek bir çek her zaman mevcut N11 de. bu yüzden ürün alacak kişi, kendi hesabındaki çeki kullanarak, kendi alacağı ürüne indirim yapar. bende de mevcut sizin çeklerden hesabımda. bu şekilde ürün alacak kişi varsa, çeklerin yarısı onun, yarısı benim olsun. ancak dediğim gibi dediğiniz şekilde alış veriş yapacak kişi çıkacağını sanmıyorum. en azından pepsi kod kullanır kendi hesabına 11 TL indirim yaptırır. 11 TL kar etmiş olur.

spear
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    patates bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı
    patates bunu yazdı

77 liralık kuponum var 500 üzeri alışveriş yapan bir arkadaş kabul ederse benim kuponumu ona vericem 77 liralık kuponla bana 60 liralık bir ses sistemi var 2 +1 onu alıcak sonra bana ödemeli olarak eline ulaşınca atıcak.

böylelikle ben 70 lira vermemiş olucam sistemde kazandığım kuponla bedavaya almış olucam. bunun nesini anlamadınki

anlamadıgım nokta su .Senınhedıye cekını kullandırtman degıl. Herkese tanımlanan kuponu ben kullanabılecekken sana neden kullandırtayım kı ? hadı desen kuponu olmayana satayım 77 lıralık kuponu 30 lıraya fılan eywallah. 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

:-)  arkadaslar ben kuponu olmayanlardan bahsettim. Evet en koyu en boktan sekilde n11 de bir 11 liralik imdirimi oluyorda benim istedigim urun su an  60 lira yani arkadas 11 degil 17 lira ona kaliyo.

Toplam Hit: 1071 Toplam Mesaj: 11