N97 Sorunu.
-
Müridler elimde bi n97 mevcut. Arabistandan geldı. telefoncuya vermısler dili turkcelestırmek ıcın. telenfon kullanılmaz halde suan. hıc acılmıyor. Yardım edebılcek veya eskisehirde ben yaparım dıyen telefoncu murid arıyorum.
-
Açılmamasının nedeni,yüksek ihtimal telefona düşük versiyon yazılım attıgındandır.Yüksek versiyon atılırsa düzelir büyük ihtimal..
-
Phoenix tarzı yazılımlar upgrade dene
-
nasıl yaparım gereklı araclar nedır hocalar daha once hıc tel upgrade etmedım.
-
@MoonShine , kardeş kendin denemeni tavsiye etmem.Telefonu tam göçtürebilirsin. Telefoncularda ücretli olarak aldıkları box'lar var. Onlar atabilirler ancak,temiz bir şekilde..
Genelde kullandıkları box'lar;
-
Ern3st bunu yazdı:
-----------------------------
@MoonShine , kardeş kendin denemeni tavsiye etmem.Telefonu tam göçtürebilirsin. Telefoncularda ücretli olarak aldıkları box'lar var. Onlar atabilirler ancak,temiz bir şekilde..
-----------------------------hocam telefoncudan geldı tam gocmus durumda. istanbula falan gonderdık dıyo. caresı yokmu acamayızmı telefonu sıfırdan yuklesek.
-
Telefon çin mi? Orjinal mi? tam olarak bilmiyorsan bataryasını cıkar etiketteki yazıları söylersen anlarz..
-
edit.
-
hmm orjinal.. telefoncunun "istanbula gönderdik,yinede olmadı" demesine aldırma bu telefoncuların genel olarak baştan savma laflarından biridir. Tam güvenebildigin bir telefoncu yoksa, nokia'nın garanti servisine götür birde onlar baksınlar..
-
benim yapabılıcegım bısey yok yanı hocam?
-
ne yazık ki yok..