Nag Screenleri Yok Etme Medodu.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Synthmaster
    Synthmaster's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Mayıs/2003
    Erkek
    Bu yöntem özellikle Visual C++, Borland C++(Builder değil), LCC, WATCOM C++, Borland Pascal(Delphi değil) ile yazılmış programlarda işe yarıyor. Delphi/VB/C++Builder gibi RAD araçlarında Dialog kullanılmadığından işe yaramaz.

    Bu iş için en iyi araçlardan biri Delphi/C++ Builder cd si içinde bulunan Resource Workshop dur. MS Developer studio ile EXE leri resource olarak açsanız da değişiklik yaptığınız EXE leri tekrar EXE olarak kaydedemiyorsunuz. Şimdi başlayayım.

    Workshop"u çalıştırın ve istediğiniz EXE dosyasını yükleyin. Bu örnek için tavsiyem Paint Shop Pro. PaintShop"u normalde açtığınızda Order ve OK gibi iki button çıkar. ve Siz birisine basana kadar bu screen gitmez. PSP.EXE yi yükledikten sonra. Program"ın sol kısmında bulunan listeden Dialog kısmını seçin ve altındaki dialoglara tek tek bakın. Bu splash screenden bir iki tane bulacaksınız. Sizin karşınıza çıkanın ismini geçici olarak değiştirin ama gerçek ismini bir yere not edin. Şimdi üzerinde button olmayan splash"in ismini de not alın ve az önce not aldığınızla değiştirin. Button"lu splash"a da ikinci not aldığınız ismi verin. Projeyi kaydedip kapatın. Workshop sizin için her ihtimale karşı EXE nin bir yedeğini alacak. Bundan sonra programı her açtığınızda ekranda splash görünüp kaybolacaktır. Full sürümden bir farkı kalmayacaktır.

    Aynı şekilde Workshop la açtığınız her programın diyalog,resim,stringleri ile istediğiniz gibi oynayabilirsiniz. Türkçesi olmayan bir program"ı da Türkçeleştirmeniz mümkün...

    Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Haziran/2002
    Erkek
    Türkçeleştirmek için Exescope da kullanabilir daha kolay, ama bazen stringleri yutuyo, prorami çalışmaz hale getirebiliyor

    Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    genclixx
    genclixx's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Mayıs/2003
    Erkek
    resource hacker'de işe yarıyo sanırım :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UnFoRsEeN
    UnFoRsEeN's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mayıs/2003
    Erkek
    Borland delphi ile yazılmış programda nag kaldırma hakkında bilginiz var mı? yardımcı olursanız sevinirim

    it"s a good day to die
Toplam Hit: 2191 Toplam Mesaj: 4