folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nargile Alacağım Ama?..



Nargile Alacağım Ama?..

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2007
    Erkek
    Mythbusters bunu yazdı

    Ha bu arada sise bolumune su yerine süt koyarak daha hafif bi nargile elde edebilirsin ornegin sutlu cilek karisimi, nargile filtreleride kotu etkileri nispeten cok azda olsa sönumler. Fakat altini cizerek soylemek isterim ki bu tutunun var olan zararini azaltmaz. Malesef ki zarari azaltmak icin bir yol yok. 

    süt tadı yumuşatır ama gögüse daha fazla baskı uygular.

    her aroma ile süt gitmez mındar etmeye gerek yok.

     

    alacaksan büyük boy alacan illa tadı öyle çıkar. marpuç için gidip ucuzlardan alma sonra talaş tadını hissedersin hocu.

    öğrenci evindeysen rahat olur hazırlaması pek temizliği sallamadığın için tat alırsın. ama aile evi ise sıkıntı illa köz filan sağa sola bulaşıyor koku eve siniyor vs.

    onun dışında aldıktan sonra ilk 5 10 içimde içten içe mk bu ne diyecen çünkü hazırlamanmasına alışman lazım. zamanla düzelir o olay.

    her aroma için ayrı marpuç almak iyi olur ama öğrenci bi adama sıkıntı çıkarır. en azından yavaş yavaş 1er marpuç alarak çeşit yapabilirsin. 3 tane olsun öz olsun tadı birbirinine yakın olanları o şekil kullanırsın.

    o mk nane aromasını kullanma kokusu sindi mi çıkmıyor (benim gözümde en rezil aroma)

    hemen hemen her aromaya az biraz damla sakızı katabilirsin tadını güzelleştirir. kısaca böyle işte hocu nargile :F

     

    ayrıca alta koyduğun suyun 3/1 kadar süt katıp kappicino tütünü koyacan üste. ondan sonra tütütün üstüne bildiğimiz türk kahvesi biraz gezdireceksin ve çayı demleyip içeceksin oooo shit yani :)

    yıllardır bu tadın üstüne daha nargile içmedim ama ağır gelir. bazen arkadaşlarla 2.lüleyi dolduruyoruz akşamı baş ağrısı sikiyor beynimi (sinuzit var bende onunda etkisi var az buçuk)


    Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Temmuz/2005
    Erkek

    Hocam her allahın günü nargile içen ve müptelası olan biri olarak zararlarını minimuma indirmek için yapman gerekenleri söyleyeyim. Öncelikle nargilenin temizliğine önem ver. Şişesini ve marpucunu (hergün içtiğini düşünürsek) haftada 1 temizle. Mutlaka meşe közü kullan. Yakması sıkıştırılmış közden daha zordur ama sıkıştırılmış közün verdiğinden çok daha az zarar görürsün. Sakın ama sakın köz tamamen yanmadan, yarısı yanar yarısı siyah şekilde içmeye kalkışma. Çok zarar verirsin ciğerlerine. Bunun dışında tütünü 3-5 kuruş ucuza getirmek için dandik birşey alma. Bulabilirsen Al-Fakher marka almanı öneririm, hem tadı ayrıcalıklıdır hem de ötekilere nispeten yine daha az zarar görürsün. Dip not olarak da bulunmas bir hayliı zor olan Al-Fakher in Gold Üzüm (gold bulamazsan normal üzüm de gayet başarılıdır) ve yine Al-Fakher in nanesini, bolca üzüm az biraz nane olmak şartıyla karıştırıp içersen, Al-Fakher'i neden bu kadar övdüğümü anlarsın :) iyi fokurdatmalar.


    since 2005 // tbt
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Eylül/2012
    Erkek
    JackDaniels bunu yazdı

    1 nargile = 10 paket sigara

    nargile ve sigara içmesemde halk tarafından uydurulmuş bir mit.


    Converse giyen uzaylı
Toplam Hit: 1532 Toplam Mesaj: 14