folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nasa Subayından Mail Aldım



Nasa Subayından Mail Aldım

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cocaine
    cocaine's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Mayıs/2011
    Erkek

    Başlık dikkatizi çekti değil mi ? :)

    Selam herkese, Düzenli olarak Kanadalı, Amerikalı ve Nasa subaylarından mail alıyorum benimle tanışmak istiyorlar bol bol resim gönderiyorlar maille.. 

    Bu dolandırma yöntemi bir kaç yıl önce yine başıma gelmişti ama bu seferki yöntem bir dikkatimi çekti.

    Dolandırıcı diyor ki Suriyede görev yapıyorum burda IŞID'den 2 kasa para bulduk aramızda pay ettik bana 4 milyon dolar düşüyor bu parayı sana göndersem benim için muhafaza edermisin :D 

    Neyse soru şu; Bu maile karşılık olarak geyik yapmak istiyorum. Geyik yaparken boka sararmıyım ? 

    Ayrıca bunlar benim Türkiye'de yaşadığımı sanıyorlar ama ben Hollanda'da yaşıyorum ve Mail Hollandaca gönderiliyor. Mailin orjinalini ve çevirisini yapıştırıyorum.

     

    Hallo lieverd,

    Bedankt voor je vriendelijke reactie, mijn naam is Jessica Meir uit Illinois, Verenigde Staten van Amerika. Ik ben een NASA-astronaut-officier die in het Amerikaanse militaire basiskamp (Engineer Brigade) werkt, maar momenteel in Syrië voor vredeshandhaving. De Amerikaanse militaire basis ligt vijf kilometer van de stad Damascus, langs de hoofdweg die de grens met Syrië verbindt. Ik wil dat je weet dat de rebellen van alledaagse bommen en auto's in Syrië ons aanvallen. Ik wil dat je weet dat we hier in Syrië elke dag worden aangevallen door opstandelingen en autobommen.
    Tijdens onze opdracht voor een reddingsmissie voor een Jordaanse piloot (gijzelaar) bij ISIS Oil Facility, was er een bijzonder brutaal vuurgevecht in de hoofdstad van Syrië, nadat we ze hadden verslagen, kwamen we een doos met twee wapens tegen die een enorme hoeveelheid geld bevat die toebehoort aan de sponsors en aanhanger van ISIS, waarvan ik geloof dat het geld bedoeld was voor het kopen van wapens en munitie, dus hebben we met 9 legerofficieren op die reddingsmissie afgesproken dat het geld zal worden ingesloten en onder ons allemaal zal worden verdeeld. Nadat we het geld hadden gedeeld, kreeg ik een deel van $ 4.000.000,00 (vier miljoen Amerikaanse dollars)

    De Amerikaanse regering heeft de verhuizing van mijn team naar een andere Amerikaanse militaire basis aan de grens tussen Jordanië en Syrië bevolen, dus ik heb uw hulp nodig om mijn deel van het geld uit dit land (Syrië) naar uw eigen land te evacueren, voordat hoge legerfunctionarissen zullen het ontdekken. Ik verzoek u om het namens mij veilig te houden totdat ik naar uw land kom.Het is mij duidelijk dat u misschien bang bent voor dit voorstel, maar ik wil u laten weten dat ik goede afspraken heb gemaakt met een Security Cargo Bedrijf dat gespecialiseerd is in diplomatieke bezorging en ze hebben beloofd het fonds langs diplomatieke weg te bezorgen op een van mijn bestemmingen.
    Deze levering zal legaal worden afgehandeld door de Security Cargo Company en er is geen enkele vorm van risico in het proces en het geld zal veilig worden verzegeld in een diplomatieke doos en de diplomatieke doos zal bij u in uw land worden afgeleverd door een diplomaat. . Ik heb besloten om u een keer 30% van het totale geld te vergoeden nadat het geld aan u is geleverd, terwijl het restsaldo mijn investeringskapitaal in uw land zal zijn.

    Alsjeblieft, ik heb je verzekering nodig dat als dit geld aan je wordt geleverd, je betrouwbaar zult zijn om het geld veilig te houden totdat ik in je land aankom om je te ontmoeten, we zullen plannen hoe we ons leven kunnen leiden en ermee zullen investeren . Een hartstochtelijke oproep die ik u zal doen, is deze kwestie niet met een derde partij te bespreken. Als u dit bedrijf niet wilt helpen, verwijder dan deze brief uit uw e-mailbox om te voorkomen dat deze informatie lekt en het zal gevaarlijk zijn voor mij op basis van mijn positie hier

    Ik heb ervoor gekozen om contact met je op te nemen na mijn gebeden en ik geloof dat je mijn vertrouwen niet zult beschamen of mijn droom zult dwarsbomen, hoewel je je misschien afvraagt waarom ik mezelf zo snel aan je openbaar zonder formele introductie, wel, ik zal zeggen dat mijn geest overtuigd is mij dat u de ware persoon bent die mij helpt bij het ontvangen en beleggen van dit fonds.

    Notitie; Ik weet niet hoelang we hier zullen blijven en wat mijn lot is sinds ik hier twee bomaanslagen heb overleefd, wat me ertoe aanzette op zoek te gaan naar een betrouwbare en betrouwbare persoon om me te helpen bij het ontvangen en investeren van het fonds, want ik zal komen naar je thuisland om te investeren en een nieuw leven te beginnen als gepensioneerde luitenant-soldaat.

    Ik hoop dat mijn uitleg heel duidelijk is, maar als je meer verduidelijking nodig hebt, laat het me dan weten en ik zal het verder uitleggen, ik wil je laten weten dat we hier in het militaire basiskamp geen gebruik mogen maken van mobiele telefoons, we maken alleen gebruik van radioboodschappen en e-mailcommunicatie, dus laat ons ondertussen alstublieft doorgaan met communiceren via e-mail.

    Kortom, ik zou willen dat u mij onmiddellijk een antwoord kon sturen met betrekking tot dit voorstel; uw dringende antwoord zal zeer op prijs worden gesteld voordat we verhuizen. Ik wacht op uw aanvaardbare antwoord zodra u deze brief leest.

    Vriendelijke groet,
    Jessica Meir      

     

    Merhaba tatlım, Nazik yanıtınız için teşekkür ederim, benim adım Illinois, Amerika Birleşik Devletleri'nden Jessica Meir. ABD askeri üs kampında (Engineer Brigade) çalışan bir NASA astronot subayıyım, ancak şu anda barışı koruma için Suriye'de. ABD askeri üssü, Suriye sınırını bağlayan ana yol üzerinde, Şam şehrine üç mil uzaklıkta bulunuyor. Suriye'deki gündelik bomba ve arabaların asilerinin bize saldırdığını bilmenizi istiyorum. Suriye'de her gün isyancılar ve araba bombaları tarafından saldırıya uğradığımızı bilmenizi istiyorum. IŞİD Petrol Tesisi'nde Ürdünlü bir pilot (rehine) için kurtarma görevi için görevimiz sırasında, Suriye'nin başkentinde özellikle acımasız bir silahlı savaş vardı, onları yendikten sonra, büyük miktarda para içeren iki silah kutusuyla karşılaştık. Paranın silah ve mühimmat alımı için olduğuna inandığım IŞİD sponsor ve destekçilerine ait olan bu kurtarma görevinde 9 subay ile paranın toplanıp hepimize dağıtılması konusunda anlaştık. Parayı bölüştükten sonra 4.000.000,00 $ (dört milyon ABD doları) pay aldım ABD hükümeti ekibimin Ürdün-Suriye sınırındaki başka bir ABD askeri üssüne taşınmasını emretti, bu nedenle daha önce bu ülkeden (Suriye) kendi ülkenize düşen paradan payımı almak için yardımınıza ihtiyacım var. üst düzey ordu yetkilileri öğrenecek. Ben ülkenize gelene kadar benim adıma güvende tutmanızı rica ediyorum Bu tekliften korktuğunuz açık, ancak konusunda uzman bir Güvenlik Kargo Şirketi ile iyi düzenlemeler yaptığımı bilmenizi isterim. diplomatik teslimatta ve fonu diplomatik olarak varış noktalarımdan birine teslim etme sözü verdiler. 

    Bu teslimat, Güvenlik Kargo Şirketi tarafından yasal olarak gerçekleştirilecek ve süreçte herhangi bir risk söz konusu olmayacak ve para bir diplomatik kutuda güvenli bir şekilde mühürlenecek ve diplomatik kutu ülkenizde bir diplomat tarafından size teslim edilecektir. . Para size teslim edildikten sonra toplam paranın% 30'unu size ödemeye karar verdim, kalan bakiye ise ülkenizdeki yatırım sermayem olacak.

     

    Lütfen, bu para size teslim edilirse, ben sizinle tanışmak için ülkenize gelene kadar parayı güvende tutmanın güvenilir olacağına dair güvencenize ihtiyacım var, hayatlarımızı nasıl yaşayacağımızı ve onunla yatırım yapacağımızı planlayacağız. . Size yapacağım tutkulu bir itiraz, bu konuyu üçüncü bir tarafla tartışmamaktır. Bu şirkete yardım etmek istemiyorsanız, bu bilgilerin sızmasını önlemek için lütfen bu mektubu e-posta kutunuzdan silin ve buradaki konumuma bağlı olarak benim için tehlikeli olacaktır.
    
    Dualarımdan sonra sizinle iletişime geçmeyi seçtim ve güvenime ihanet etmeyeceğinizi veya rüyamı bozmayacağınıza inanıyorum, ancak neden kendimi size resmi bir giriş yapmadan bu kadar çabuk açıkladığımı merak edebilirsiniz. zihnimin beni bu fonu almam ve yatırım yapmama yardımcı olan gerçek kişi olduğuna ikna ettiğini söyleyeceğim.
    
    Not; Burada ne kadar kalacağımızı ve buradaki iki bombalamadan sağ çıktığımdan beri kaderimin ne olduğunu bilmiyorum, bu da benden fonu almam ve yatırım yapmama yardımcı olacak güvenilir ve güvenilir bir kişi aramama neden oldu. emekli bir teğmen asker olarak yatırım yapmak ve yeni bir hayata başlamak için ülkenize gelecek.


    Umarım açıklamam çok açıktır, ancak daha fazla açıklamaya ihtiyacınız olursa lütfen bana bildirin ve daha fazla açıklayacağım, burada askeri üs kampında cep telefonu kullanmamıza izin verilmediğini bilmenizi isterim. yalnızca radyo mesajlarını ve e-posta iletişimlerini kullanın, bu yüzden bu arada lütfen e-posta ile iletişim kurmaya devam edelim.
    
    Kısacası, bu teklife hemen cevap verebilmenizi diliyorum; Taşınmadan önce acil cevabınız çok takdir edilecektir. Bu mektubu okur okumaz kabul edilebilir cevabınızı bekliyorum.
    
    İçtenlikle,
    Jessica Meir


    cocaine tarafından 07/Ara/20 11:28 tarihinde düzenlenmiştir

    Aklıma gelişini seveyim. Ne güzel de darma duman ediyorsun beni
Toplam Hit: 1047 Toplam Mesaj: 1
dolandırıcı asker amerika