folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Nazlı Ilıcak Sabah"A Sızdı



Nazlı Ilıcak Sabah"A Sızdı

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Haziran/2003
    Erkek
    Ilıcak, Sabah"a sızmak için Ergun Babahan"la kulis ilişkisinde bulunuyordu.

    Nazlı Sabah"a sızdı
    İki gazete, bir siyasi parti kapattıran ve son olarak da TMSF kontrolündeki gazetede köşe kapabilmek için AKP çevrelerinde kulis yapan Nazlı Ilıcak, sonunda amacına ulaştı


    TMSF"nin el koymasından sonra AKP rotasına giren Sabah Grubu"nda ilginç gelişmeler yaşanıyor. Gazetenin en çok okunan yazarları istifa ederken, televizyonun çok izlenen programları ortadan kaldırılırken, AKP yandaşı isimler çok yüksek meblağlarla "işbaşı" yapıyor!
    Dün, Sabah gazetesi alan okurlar, büyük bir şaşkınlık yaşadı. Çünkü, Nazlı Ilıcak gazetenin "yazarları" arasına katılmıştı. TMSF"nin el koymasından önce, bir kitle gazetesi olan Sabah, AKP rotasına girdikten sonra bir düşünce gazetesi haline gelmiş ve gazetenin yıllardır en çok okunan yazarları birbir yollarını ayırmak zorunda kalmıştı. Giden yazarların yerine ise, İkinci Cumhuriyetçi, İslamcı kisveli ve demokratlık adına Türk ordusuna ve devletin bazı kurumlarına karşı hasmane tutum izleyen, AKP"ye yakın, "ANA uçağı" akredetililer yerleşmeye başladı.

    Kulis onun işi!
    Nazlı Ilıcak"ın, Sabah gazetesinde yazabilmek için gazetenin şimdiki genel yayın yönetmeni Ergun Babahan ile birlikte Ankara"da AKP çevrelerinde kulis yaptığı biliniyordu. Hatta kimi zaman da, Abdullah Gül"ün samimi arkadaşı Yenişafak yazarı Fehmi Koru ile birlikte girişimlerde bulunduğu da basına yansımıştı. Ilıcak sonunda bu amacına ulaştı. Artık bundan sonra Sabah"ın 4"üncü sayfasından malum fikirlerini ve hasmane düşüncelerini empoze etmeye çalışacak.

    Nereden nereye!
    Nazlı Ilıcak"ın iki gazete kapattırması, bir siyasi partinin sonunu getirmesi onun "Çekim alanından (!)" kaynaklanmıyor. O görevinin gereğini yerine getiriyor. AKP, siyasette izlediği "rövanşist" politikaları medyada da uyguluyor. Nitekim, Nazlı Ilıcak gibi Türk ordusunu karalama, yıpratma misyonunu üstlenmiş bir isim, iktidar eliyle Sabah"ın yazarı yapılıyor! Tıpkı, Fehmi Koru"ya çok büyük paralara atv"de program yaptırılması, Hasan Bülent Kahraman"ın bünyeye dahil edilmesi gibi. Buna karşılık, Fatih Altaylı, Yılmaz Özdil, Murat Bardakçı, Mehmet Barlas gibi isimler de bünye dışına itiliyor. Yani Altaylı"nın "Sabah, Yenişafak-Zaman arası bir gazete olma yolunda" diyerek yaptığı tespiti yerini buluyor.

    Her yol ona çıkar!
    Televizyon ekranlarına yansıyan agresifliği, satırlarına yansıyan "aleni" karalama ve yıpratma cümleleri Nazlı Ilıcak"ın görünen yüzlerinden sadece ikisidir. Onu kimi zaman elinde tefi, masasında içkisi ile bir bar köşesinde, kimi zaman sigarasını tüttürürken, bazen de Fransız tarzı türbanı, göğüs dekolteli giyimi ile televizyon ekranlarında, gazetelerin magazin sayfalarında görebilirsiniz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Haziran/2007
    Erkek

    uyuz oluyom bu karıyaa

    şirret karı  

    def ol git  


    şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkblood
    darkblood's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Haziran/2007
    Erkek

    yaw boş ver bu işleri?

    keyfimizi kaçırma?  AKP yi halk seçti. eee adamlar ne yapsa 'halk böle istedi ' demeyecek mi? elden bi şey gelmez artık!

     


    bilenle bilmeyen bir olur mu?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek
    değişen bi karı ordan oraya . daldan dala daldan dala.

    Aldananlar aldanmaktan zevk aldıkları için hile ortaya çıkmıyordu Tolstoy
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Ocak/2006
    Erkek
    nazlı ılıcak bu dunyaya gelmiş en şerefsiz karıdır. Asker düşmanı vatan haini namussuz karının tekidir. hukumetlere gore bir solcu olur bir sagcı olur. butun yaptıgı guc kimin elinde ise ona yaltaklanmaktır. bu canlının türkiye sınırları icerisinde hava soluması bile caiz degildir, katli vaciptir.

    Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Eylül/2003
    Erkek

    akademik seviyede ve akıllıca , cazgırlık yapmadan efendice konuşabilen, konuşmayı becerebilen insanları severim

    bu ülkede galiba kim daha cazgırsa o daha haklıdır kavramı bitti geride kaldı gibime geliyor...

    cazgır olanlar :))  ve olmayanlar :))

    seçimden öncede sadece cazgırların sesi geliyordu filan fıstık

    sonuç ortada gibi...? 

     


    :) mutluyum, huzurluyum
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ağustos/2006
    Erkek
    bu karının ne bok yediğini hala anlamıs deilim!..muhafazakarım diyor gece klubunde oğluyla dansöz oynatıp içki içiyor!..a.qduum salağa!...ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol(mevlana celaleddin rumi)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ekim/2005
    Erkek
    Nazlı ılıcak Türkiyenin yetiştirdiği sayılı o......lardandır.
    Kendisi mayın saldırılarına karşı asfalatlama çalışmalarını bile gereksiz   bulan,hazineye yük (bi tek o söylemedi gerçi) diyen biridir.impalanın söylediği de cabasıdır.
Toplam Hit: 1344 Toplam Mesaj: 8