folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilişim Güvenliği
linefolder Ne Almalıyım (Wireless Adaptör) ?

Ne Almalıyım (Wireless Adaptör) ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

Merhaba Müridler Wireless usb adaptor alıcam. Bunlardan sizce hangisini almalıyım ?

1) wep ve wpa crack liyebilmeliyim.

2) hangisi daha iyi cekiyosa onu alcam

a) TP-LINK TL-WN422G  

b) EVEREST ZC-WL012 

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

everets alda gör :))

bir ara çok merak sarmıştım en iyisi usb robotic hocam

http://www.telekomadsl.com/Default.aspx?pageID=18&PID=991

biraz pahalıdır ama değer :) 150 metreden rahat çektiğimi biliyorum bununla :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek
    hocam benim şimdiye kadar 3 tane wireless adaptörüm oldu; ipw3945 abg, airties wus 200, d-link....

hiç biriyle de crackleyemedim. ubuntu ve d-link ile kıracaktım ki.... temassızlık oldu :S

hocam benim önerim sana adaptör alma. doğru düzgün realtek wireless kartı al onu tak kasana wpa2 yi bile kırarsın belki

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek
    cisco yada usr alcan hacı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    Edimax kulladım sifre fln kırdım ama edimax ı da kırdım yine edi almak istemiyom bi bakım

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek
    hocam usb felan alma bence.. wireless kartı al kasaya takmak için. ve de önerim realtek....

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

www.minipci.biz sitesinin sahibi alman bir eleman buldum. Ebay dukkanini buldum ve gercekten cok guvenilir oldugunu anladim. Kendisini msn e ekledim biraz konustuk hatta.

Sonra kendisinden

http://cgi.ebay.com/Alfa-Network-AWUS036EH-200mw-USB-RPSMA-antenna-RTL8187L_W0QQitemZ110443032594QQcmdZViewItemQQptZDE_Computer_Peripherie_Netzwerk?hash=item19b6eaf012

http://cgi.ebay.com/8dBi-8-dBi-WLAN-wireless-LAN-Booster-Antenne-Verstaerker_W0QQitemZ190310403656QQcmdZViewItemQQptZDE_Computer_Peripherie_Netzwerk?hash=item2c4f624e48

urunlerini satin aldim, ve cok memnunum. Eger birazcik daha paran varsa  200mw yerine alfa nin 500mw ligini alirsan cok bunuk bir alanda cekim gucu elde edersin. Toplucagin paketler cok daha saglikli olur. Ozellikle wpa da karsi tarafa deauthenticate saldirisi yaparken onu modemden dusurdukten sonra geri baglanirken ki authetication i guclu sinyallerle yakalamak cok onemli. Bu yuzden sen diger arkadaslara hic bakma. Buyuk ihtimalle ALFA yi daha tanimiyorlar. Cunku bazi yazdiklari fragmentation atagini desteklemiyor olabilir.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek
    SpArK bunu yazdı:
    -----------------------------

www.minipci.biz sitesinin sahibi alman bir eleman buldum. Ebay dukkanini buldum ve gercekten cok guvenilir oldugunu anladim. Kendisini msn e ekledim biraz konustuk hatta.

Sonra kendisinden

http://cgi.ebay.com/Alfa-Network-AWUS036EH-200mw-USB-RPSMA-antenna-RTL8187L_W0QQitemZ110443032594QQcmdZViewItemQQptZDE_Computer_Peripherie_Netzwerk?hash=item19b6eaf012

http://cgi.ebay.com/8dBi-8-dBi-WLAN-wireless-LAN-Booster-Antenne-Verstaerker_W0QQitemZ190310403656QQcmdZViewItemQQptZDE_Computer_Peripherie_Netzwerk?hash=item2c4f624e48

urunlerini satin aldim, ve cok memnunum. Eger birazcik daha paran varsa  200mw yerine alfa nin 500mw ligini alirsan cok bunuk bir alanda cekim gucu elde edersin. Toplucagin paketler cok daha saglikli olur. Ozellikle wpa da karsi tarafa deauthenticate saldirisi yaparken onu modemden dusurdukten sonra geri baglanirken ki authetication i guclu sinyallerle yakalamak cok onemli. Bu yuzden sen diger arkadaslara hic bakma. Buyuk ihtimalle ALFA yi daha tanimiyorlar. Cunku bazi yazdiklari fragmentation atagini desteklemiyor olabilir.

hocam bu aletin daha ucuzunu bulamazmıyız? yani çok daha iyi çekmesi önemli değil. veya şöyle diyim alfanın bütün modelleri aircrack i destekliyo mu?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

karaconda bunu yazdı:
    SpArK bunu yazdı:

Sonra kendisinden

hocam bu aletin daha ucuzunu bulamazmıyız? yani çok daha iyi çekmesi önemli değil. veya şöyle diyim alfanın bütün modelleri aircrack i destekliyo mu?

Dostum bende senin gibi problemler yasadim. Fakat sonra backtrack sitesinde 

http://backtrack.offensive-security.com/index.php/HCL:Wireless

bu linkte, verilen wireless adapterleri kesfettim. Bunlar wireless hack yapmak icin uygun olan wirelesslardi veya kimisinin uyumlu olabilcegi driverler. Fakat bu liste biraz detayli. Aircrack ile yapabilecegin veya yapamayacagin saldiri tiplerinide belirtiyor. Aslinda orda bircok alabilecegin wireless adapter var uyumlu olanlar fakat, bazilari kimi ataklari desteklemiyor. Bende verdigim linkten arastirdigimda en iyilerden birinin alfa oldugu gordum ve birazda paraya kiyarak, ebayden adaptoru ve  8dbi lik 30cm lik dev anteni aldim :)  Sen bence verdigim linkten kendine yapmak istedigin saldirilari destekliyecek bir adaptor ara. Ama ben yinede derim ki ALFA urunlerini al. Turkiyede satilmiyormus malesef, galiba 100mw in ustu sagliksiz mi yasak mi, onun gibi birseyler okumustum. Ama belki getirmisler turkiyeye ? Istersen arastir.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek
    hocam ben bu alfaya kafayı taktım. birçok sitede de backtrack destekliyo diyo. yazıcıoğluna bakcam. olmazsa da uyumlu bi tane alıcam. çünkü ben 2 laptop değiştirdim ikisinin wireless kartı da intel ipw 3945... bi ara ubuntu ile tam çözüyodumm.... fakat paket injection uyumsuz çıktı :S... yine de öenerilerin için saol

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

karaconda bunu yazdı:
    hocam ben bu alfaya kafayı taktım. birçok sitede de backtrack destekliyo diyo. yazıcıoğluna bakcam. olmazsa da uyumlu bi tane alıcam. çünkü ben 2 laptop değiştirdim ikisinin wireless kartı da intel ipw 3945... bi ara ubuntu ile tam çözüyodumm.... fakat paket injection uyumsuz çıktı :S... yine de öenerilerin için saol

Ustad bende senin gibiydim :) Wardriving yapmak icin hatta MSI VR330X model kucuk bir laptop aldim ubuntu kurdum ve yanimdada backtrack ile gezinip duruyordum fakat bir turlu olmayinca, artik dayanamayip bende bir ALFA aliverdim :) birde yanina 30cm lik bir anten :D simdi cikiyorum arada balkona mahalleyi oyle yokluyoruz :)

Toplam Hit: 13193 Toplam Mesaj: 11