Ne İşine Girelim

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mayıs/2007
    Erkek

    seyyar bambi jumping işine  gir 1 tane  pro eleman al bi tanede vinç çek kalabalığın içine tek atlayış 100 tl kamera kayıt foto çekm mis :)

    yada canlı yem eksikliği var çekirge üretebilirsin , kangal çiftliği , fidan yetiştirme yada bi tane kamyon al kiraya ver  , su plastik oturak , sandalya falan satan yerlerdende açabilirsini , kırtasiyede çok iyi bir iş.. bayilik alabilirsin emlakcılık iyi..


    ....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Temmuz/2011
    Erkek

    Aylık ne kadar kazanmak istiyorsun bunun için ne kadar zamanın çevren ve sermayen var bunları belirle. Bana kalırsa 50bin çok düşük bir rakam hayata atılmak için.

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 15/Eylül/2006
    Erkek

    kopenhag'da çiğ köfteci.

    dan'lar genelde vejeteryan olurlar. etsiz çiğköfte yaparsan hem sağlıklı hem de lezzetli. türk lezzetlerine avrupa'nın her yerinde insanlar bayılırlar.

    bi de şalgam yanında. bu benim hayallerimden biri vallahi danimarka'da yapıcam bu isi.


    [22817//kaanabak]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc Champion
    Flagellumdei
    Flagellumdei's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Ekim/2011
    Erkek

    yedek parça işine 50k yetmez , + deli gibi çevre lazım piyasadaki büyük oyuncular feriştahını sikerler

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Weightless
    Weightless's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Ocak/2014
    Erkek
    futurist bunu yazdı
    Olgunisik bunu yazdı
    O paraya tarım işine girebilirsin ancak yazılanları okuduğumda sana uygun gibi gelmedi.
    Tavsiyem okumandır. Lys de 10 tane matematik çöz, birazda fen yap (üçünün tolamı 15 etse yeter) sonrada git mühendislik oku. Hoca ahmet yesevide seneliği 3260 tl ye bilgisayar mühendisliği, endüstri mühendisliği var. Uzaktan eğitim veriyor. Okula sağdece finallerde gidiyorsun. Dersler akşam 5-12 arası internetten. Benzer şekilde istanbul,karabük üniversitelerinde de bölümler var. özel de zirve, beykent yıllığı 5000 tl ye aynı mantıkla diploma veriyor. Beykent endüstri mühendisliğinin Kendi dalında açmayacağı kapı pek olmaz diye düşünüyorum. Bu yıl lys ye girdiysen geç değil ek yerleştirmelere başvur.
    Gündüzleri harçlığını çıkaracağın bir iş bul çalış. Geceleri bilgisayarın başında derslere gir. Yanlış anlama kimle konuşsam diploma bedava değil çalışcaksın diyor.
    Başka tavsiyem ziraat mühendisliği okumandır. Puanlar çok düşük hatta çoğu üniversitede kontenjanlar dolmuyor bile. Yasal zorunluluk var, zirai ilaçları ziraat mühendisleri yazıyor. Tarım makineleri satabilir, tarım danışmanlığı yapabillrsin. Kendi işini açabilirsin. Hiç birşey yapamassan iş-ev böcek temizleme işi yaparsın.
    Liste uzun. Okumaya, eğitimini tamamlamaya bak. 50 bintl bu dediklerime fazla fazla yeter.Benden geçti, yaşlandım dersen adres ver kürekle ağzını burnunu kırmaya geleyim. Yaşım 37 ve 1-2 güne kalmaz dgs sonuçları açıklanır. Büyük ihtimal Allahın izni ile nurtopu gibi endüstri mühendisliğini kazanacağım. 35 yaşında başka bir tanıdığımda dgs ile ziraat mühendisliği bekliyor. Başka bir bayan tanıdığım 38 yaşında 3 yıl önce jeoloji mühendisliğini kazandı ve halada okuyor. Okul 4 sene ama başlarken 5-6 seneyi göze olmıştı :-) Bizden yaşlı değilsindir herhalde? üstelik üçümüzde kadrolu devlet memuruyuz, hala didiniyoruz.
    Mezun olduktan sonra ister kpss ye kas ister firmalara başvur. özellikle mezun olduktan sonra girebileceğin firmalara okurken başka pozisyonlar içinde olsa gir. Sen işi, Patron seni tanısın. Mezuniyetten sonra istersen devam edeceğin bildiğin bir kapı olur.

    adam çözmüş hayatı. ben bile ders aldım

    zaten devlette sağlık memuruyuz ikimiz de O nedenle iiş çok emek vakit gerektitmemeli tekel Bu yönden iyi 

     

     

     

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Weightless
    Weightless's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Ocak/2014
    Erkek
    glaurung bunu yazdı

    Aylık ne kadar kazanmak istiyorsun bunun için ne kadar zamanın çevren ve sermayen var bunları belirle. Bana kalırsa 50bin çok düşük bir rakam hayata atılmak için.

    tüm türkiyeye vw parçaları temin eden bir tanıdığım var bana diyor 25 peşin ver kalan 55 i 5.5 ay 10 10 öde diyor . zaten ayda 10 bin satış yaparsın diyor vadeni kar amacı gütmeyerek ödersin uç uca dedi açmam gereken ilçeyi vs. da ayarladı. mersin düşünüyorum tarsus mersinde seni harcarlar dedi 

Toplam Hit: 2840 Toplam Mesaj: 27