Ne Zaman Çağırırlar ?
-
Abilerim Vatan bilgisayara 25.07.2013 tarihinde(geçtiğimiz perşembe) başvuru yaptım. Ne zaman çağırılırım bilginiz var mı ?
Teşekkürler...
-
ne için basvurdun
-
yarın gel koçum :)
bekle hocam ama bel bağlama işe ihtiyacın varsa başka yerlerede başvur
-
iQsuz bunu yazdı
ne için basvurdun
satış elemanı olarak
-
Tnrsk bunu yazdı
yarın gel koçum :)
bekle hocam ama bel bağlama işe ihtiyacın varsa başka yerlerede başvur
valla beklemek istiyorum abi aslında yaaaa vatan benim için iyi olur gibi ?
-
Bu güne kadar başvurduğum hiç bir yerden cevap gelmedi bana.
Hele internetten başvurduklarıma oto ileti bile gelmedi :D Hocam çok fazla bel bağlama dedikleri gibi git başka yerlere de başvur.
-
Palerider bunu yazdı
Hele internetten başvurduklarıma oto ileti bile gelmedi :D Hocam çok fazla bel bağlama dedikleri gibi git başka yerlere de başvur.
+9
-
Benden sana tavsiye bekleme boşuna. :) Hiç gelmeyebilir 3 gün sonrada olabilir. Yani öyle başvurdum yarın beni mülakata çağırırlar diye bir olay yok :)
-
Ben 2 ay önce bir yere başvurdum hala arıyacaklar beni :D
-
Palerider bunu yazdı
oha ? oto gelmedimi :D böyle birşey mümkün mü hocam
Bu arada internetten yaptım vatanbilgisayar başvurusunda part time çalışmak için çağırdılar fakat gitmedim. 2 gün çok komik bir rakama denk geliyor aslında ne kadar verirler onu tam bilmiyorum ama asgari ücretten hesap yaptım. Tabi ayda 26 gün çalışmak başka (normal mesai) 8 gün çalışmak başka
PanxeR tarafından 29/Tem/13 04:02 tarihinde düzenlenmiştirKimden Başlık Mesaj Tipi Mesaj Tarihi < id="chkSecili" ="" name="rptMesajlar$ctl01$chkSecili" /> Vatan Bilgisayar San. Tic. A.Ş. Vatan Bilgisayar San. Tic. A.Ş. Mesaj 24.07.2013 09:37 < id="chkSecili" ="" name="rptMesajlar$ctl02$chkSecili" /> Vatan Bilgisayar San. Tic. A.Ş. (BOD-mke) Misafir Karşılama Elemanı... Basvuru 16.07.2013 12:56 < id="chkSecili" ="" name="rptMesajlar$ctl03$chkSecili" /> Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş. (SD-BDR) SATIŞ DANIŞMANI - BODRUM Basvuru 09.07.2013 08:26 < id="chkSecili" ="" name="rptMesajlar$ctl04$chkSecili" /> Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş. (TKNS-KSY) KASİYER Basvuru 09.07.2013 08:20 < id="chkSecili" ="" name="rptMesajlar$ctl05$chkSecili" /> BİMEKS (BODPSD-03) PART TIME SATIŞ DANIŞMA... Basvuru 04.07.2013 09:22 < id="chkSecili" ="" name="rptMesajlar$ctl06$chkSecili" /> KOTON (KTN-BMD-SD) Satış Danışmanı - BODR... Basvuru 03.07.2013 11:23 < id="chkSecili" ="" name="rptMesajlar$ctl07$chkSecili" /> Vatan Bilgisayar San. Tic. A.Ş. (BDRM-PRT) Part Time Satış Elemanı-... Basvuru 03.07.2013 11:10 < id="chkSecili" ="" name="rptMesajlar$ctl08$chkSecili" /> Vatan Bilgisayar San. Tic. A.Ş. (sts-bdrm) Satış Elemanı-BODRUM Basvuru 03.07.2013 10:48 -
PanxeR bunu yazdıPalerider bunu yazdı
oha ? oto gelmedimi :D böyle birşey mümkün mü hocam
Bu arada internetten yaptım vatanbilgisayar başvurusunda part time çalışmak için çağırdılar fakat gitmedim. 2 gün çok komik bir rakama denk geliyor aslında ne kadar verirler onu tam bilmiyorum ama asgari ücretten hesap yaptım. Tabi ayda 26 gün çalışmak başka (normal mesai) 8 gün çalışmak başka
Kimden Başlık Mesaj Tipi Mesaj Tarihi < id="chkSecili" ="" name="rptMesajlar$ctl01$chkSecili" /> Vatan Bilgisayar San. Tic. A.Ş. Vatan Bilgisayar San. Tic. A.Ş. Mesaj 24.07.2013 09:37 < id="chkSecili" ="" name="rptMesajlar$ctl02$chkSecili" /> Vatan Bilgisayar San. Tic. A.Ş. (BOD-mke) Misafir Karşılama Elemanı... Basvuru 16.07.2013 12:56 < id="chkSecili" ="" name="rptMesajlar$ctl03$chkSecili" /> Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş. (SD-BDR) SATIŞ DANIŞMANI - BODRUM Basvuru 09.07.2013 08:26 < id="chkSecili" ="" name="rptMesajlar$ctl04$chkSecili" /> Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş. (TKNS-KSY) KASİYER Basvuru 09.07.2013 08:20 < id="chkSecili" ="" name="rptMesajlar$ctl05$chkSecili" /> BİMEKS (BODPSD-03) PART TIME SATIŞ DANIŞMA... Basvuru 04.07.2013 09:22 < id="chkSecili" ="" name="rptMesajlar$ctl06$chkSecili" /> KOTON (KTN-BMD-SD) Satış Danışmanı - BODR... Basvuru 03.07.2013 11:23 < id="chkSecili" ="" name="rptMesajlar$ctl07$chkSecili" /> Vatan Bilgisayar San. Tic. A.Ş. (BDRM-PRT) Part Time Satış Elemanı-... Basvuru 03.07.2013 11:10 < id="chkSecili" ="" name="rptMesajlar$ctl08$chkSecili" /> Vatan Bilgisayar San. Tic. A.Ş. (sts-bdrm) Satış Elemanı-BODRUM Basvuru 03.07.2013 10:48 Hocam sadece vatan computer için değil ben başka şirketlere başvurdum hatta arkadaşta başvurdu çoğundan cevap bile gelmedi.
Yoksa vatan computer hemen cevap veriyordur veya vermiyordur o ayrı..
Ama çoğu şirket zahmet edip bir geri dönüş bile yapmıyor sanki o ilanları boşuna vermişler. :l