folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Neden Karalama(Misal Danone)

Neden Karalama(Misal Danone)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

http://www.danone.com.tr/basinduyurusu.asp

Neden karalamalar yapılı.Şu piskoloji var ben iyi değilim nasıl iyi olucam milleti karalayarak.Örnek danone vs.. bi ton olay var.Şimdi şu var bir insna neden karalama yapar ki?Neden adam gibi yaptığı işlerle zirve uğraşına girmez.

Aslında bunun diğer bir amacıda danone olayı yüzünden.Bunun hakkında da açtım sonra düşündüm insan neden karalama yapar?Etrafımdan bir çok insanın başına gelir.Suçlu oldukları halde sizi alt ederlr.Köşeye sıkıştım dediğiniz durumlar vardır..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek

-hey sen saçını kestir..

-hojaaam onun da uzuuun.... (diyen tipler vardı eski okulumda)

var hoja böle insanlar ne bileyim böle kendi ezikliklerini yenmek için başkalarını karalarlar.

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek
    danonenin fransız ortaklı  sermayesi olması yetmezmi,  fransız olması üstüne bitakım iddaalar atılınca insanlar ciddiye alıyor, ermenilere destek verdikten sonra bu bilinçaltı tepkiyi bence hakediyorlar... aynı karalamayı  ülkere yapsalar  toplumumuz  güler geçer...

:) mutluyum, huzurluyum
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

buruksu bunu yazdı:
    -----------------------------
    danonenin fransız ortaklı  sermayesi olması yetmezmi,  fransız olması üstüne bitakım iddaalar atılınca insanlar ciddiye alıyor, ermenilere destek verdikten sonra bu bilinçaltı tepkiyi bence hakediyorlar... aynı karalamayı  ülkere yapsalar  toplumumuz  güler geçer...
    işte yanlış bir düşünce bu.Büyük ihtimalle rakipler ortaya attı neden ülker çalışmıyor ülkerin başkalarından kopyalamadığı sadece 2 şeiti var %99.99.98 i kopya.Ülkeri seven varmı bilmem ben hiç desteklemiyorum.Ülker malı yemem.Bi süpriz vardı onunda çikolatasının içine ettiler

Ayrıca ülkerin %40 ı yahudi??Yahudileri çok mu seviyorsunuz.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek

ya adamın teki can sıkıntısından oturduğu yerden onlarca komplo teorisi üretiyor.(büyük ihtimalle "komplo teorisi" filmine özenerek).

sonra adamın teki de ermeni soykırımını kabul eden fransaya ne yapsam da hırsımı alsam diye boş boş dolanırken internette bir bakıyor tam da aradığı şey.sonra kafasına göre bunu bir güzel çeviriyor yok fransızlar türk çocuklar gelişmesin diye hormon engelleyiciler(öyle bir şey varsa arap olayım) koyuyormuş falan filan. aklı olan insan etkilenmez bunlardan arkadaşlar.

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

http://www.danone.com.tr/basinduyurusu.asp

Neden karalamalar yapılı.Şu piskoloji var ben iyi değilim nasıl iyi olucam milleti karalayarak.Örnek danone vs.. bi ton olay var.Şimdi şu var bir insna neden karalama yapar ki?Neden adam gibi yaptığı işlerle zirve uğraşına girmez.

Aslında bunun diğer bir amacıda danone olayı yüzünden.Bunun hakkında da açtım sonra düşündüm insan neden karalama yapar?Etrafımdan bir çok insanın başına gelir.Suçlu oldukları halde sizi alt ederlr.Köşeye sıkıştım dediğiniz durumlar vardır..

Çıkar sağlamak için. Cocacola, Danone, Deniz Feneri, Cumhuriyet, Zaman, Akp, vb. (Binlerce örnek bulabilirsiniz!) Bunların hepsinin bi marka değeri, tüketicilerde güven duygusu, kitleleri, bilmemneleri... var. Bunlardan memnun olmayan rakip kesim var. Küreselleşme, milliyetçilik ve ideoloji temel karalama araçları... İyi karalıyolar etkili de oluyo işte örnek altta kandırılmış bi vatandaş :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

türk insanını aptal yerine koyan kim fransızlar

bu ürün kimin fransızların neden  özellikle çocuklar için yapılıyor çocuklara temelden  beyne aptal iksirini yedirip ilerde zorluk çıkarmasınlar diye

niye hele söyle niye türkleri kendileri gibi yaptırıp kültürlerini öğretmeleri için 20 yıl sonra bu iksirin etkisi ortaya çıktığında biz yeni uyanmış olacaz o zamanda bi bka yaramayacağı için 

DANONE TÜRKLER İÇİN MÜBAHTIR YEMEYİN DERİM APTAL YERİNE KOYMAK İSTEYENLER YESİN

2020 yılında avrupada 2 insandan birisi 60 yaşın üstünde olacak ee türk gençliği 26 milyon  şu an 18 in altında bu gençlik napar dünyayı fetheder

o yüzden şimdiden zehiri verelim diyorlar yazıklar olsun o danoneyi yiyene 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orena
    orena's avatar
    Erkek
    z.çarım danoneye, bi ton mama markası var şartmı danone yedirmen. Benim velette tv de görüyo babaaa danoneee ötekide bendee bendee, işin yoksa kanal değiştir çocuk kandır.. bunlar yüzünden süt içiremiyoruz, danoneymiş vay a...q. ya sanki sütten daha yararlı. :(

Hayattan istediklerimi alamadım, çok param yok, onu bırak bir evim bile yok, hatta arabam da yok, zor geçiniyorum, hayat filmlerdeki gibi değil. İki çocuğum var, ihtiyaçlarını zor karşılıyorum babam diyip sarılmasalar hayat hiç çekilmezdi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    bana kalsa danone dahil tüm yurtdışı sermayeli kuruluşları sınırdışı ederim.danone ne yapıyosa aynısını türk markalarda yapıyo.taklit ya  da deil.ülkerde yahudi ortaklı onuda atarım.halk flan onlar ne yapsa zaten aynısını aynı kalitede yapıyo.
    bence karalanmaları iyi bişey bu tür markaların.ülkemizde çok gerekli olduklarını düşünmüyorum

... sorcerer & musket ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IRF
    IRF's avatar
    Erkek

Koka senin dediğin seyi suan cin yapıo... ve gorun dunya ekonomisindeki durumları....Ve senin dediğin sey kominizm dede war....

...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    IRF bunu yazdı:

Koka senin dediğin seyi suan cin yapıo... ve gorun dunya ekonomisindeki durumları....Ve senin dediğin sey kominizm dede war....

hayır anlamadığınız nokta bu çin bunu yapmıyor.Bu düşünce kesinlikle yanlış.

Herşeyi sınır dışı ettin yasakladın peki insanların bu tarz düşüncelerini nasıl yasaklarsın?Ne yaparsın bu eninde sonunda patlak verecektir.

Sonucu neden mi geçer?Eğitim eğitim eğitim.Rusya,çin,almanya rusya ve çin hatta bulgaristan sosyalizmden geçti.Almanya faşizmden.Ne oldu herşey çok sıkıydı sen kavgaya suçlu girersen 6 aydan başlayıp taş ocaklarında çalıştırıyorlardı zor şartlarda.disiplin vardı kısacası ne oldu sonra herkez isyan etti.

Ancak ne yaptılar tekrar eğitimle yeni düzene geçtiler.Ancak bu sefr farklı sistemde disiplik vardı şimdi rusya,çin,almanya dünyada çok iyi derecede bulgaristan yakın zamanda düzelecektir.

Kısacası baskı iyi değildir, iyi diye savunursun ancak belirli süre sonunda çok yol kat ederisn fakat devrilirsin.En basit örnek osmanlıdır.Sürekli işçi sınıfı şu bu bi ton kural konuldu ne oldu dağıldı 16 kez.Fakat Türkiye yapıldı gayet iyi gitti oda dağıldı(80 dönemi ve gelecek 80 dönemi).

Türkiyede eğitim tamamen eksik bu endenle kötü.Eğitim ve disiplin olması şart.Geçen icra ile ilgili işim vardı gittim devletin yerinde hukukla ilgili bir birimde ufacık bir yerde sigara içiyorlar.Haberleri yokmu bunların kanundan ?Toplu yerde sigara içmek yasaktır.

Yani insanları disiplin ve eğitimle donatırsan gerçekten iyi bir yerlere gelecektir.Disipliğini çok sıkıp diktatorluk tarzına getirirsin batar.

Toplam Hit: 1874 Toplam Mesaj: 11