Nedir Bu Profileengine.Com?
-
herkesin tüm facebook bilgilerini elinde bulunduran bu siteden bilgilerimizi nasıl silebiliriz acaba? bn yaklasık 2 yıldır face kullanmıyorum fakat bnmde adım, fotom, kişisel bilgilerim, tüm arkadaşlarım vs tek tek gözüküo.. yardımcı olabilecek birileri çıkar umarım..
-
Ben adımı soyadımı falan yazdım benı bulamadı
-
herkesi buluyor mu kesin arıyorum bulamadım?
-
BlacKShelD bunu yazdı
Ben adımı soyadımı falan yazdım benı bulamadı
sn cıkmadıysan bilemem fakat ben 2 yıldır kullanmıyorum face, bilgilerim cıktı.. bi arkaşını falan dene mutlaka göreceksin..
-
ben 2008 den beri kullanıyorum ve türkiyede benim isim ve soyismimde kimse olmamasına rağmen çıkmadı
-
benim cikti la
nasil olurki amk oyle hic uygulamalara falanda izin vermiyorum , kimseyi eklemiyorum.
-
face profiliniz google aramalarına açıksa doğrudan google a kapalı ama kısmen uye olmayana açıksa arkadaşlarınız aracılığıyla indexliyor. Bi ara face güncelleme yapacam diye tüm gizlilik ayarlarını sıfırlamıştı o ara indexlenende çok olmuştur. Ama artık neredeyse herkes gizli. Genelde eski profiller var o yüzden. Resimli kimliğinizi taratıp silme isteğinizi de belirten bir mail yollamanız gerekyor silmeleri için. Ben okul kimliğimi taratıp isim ve resim hariç tüm bilgilere paintte siyah şerit çekip yollamıştım 7-8 ay önce. 1 hafta içinde silmişlerdi.
-
Daha önce bakmıştım bu siteye, ama eski bilgiler geliyor, yani benim 2 sene önceki arkadaşlarım ve fotolar geliyor.
-
beni bulamadı.
-
whopper bunu yazdı
beni bulamadı.
-
pezevenkler ... :(